Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Liha. 80 klassikalist ja tänapäevast roogaAutor(id): Joanna Farrow
Kirjastus: Varrak
Linn: Tallinn
Aasta: 2006
Originaalkeel: inglise keel
Tõlkija: Talvi Tõnismann
ISBN: 9985311752
Lehekülgi: 144
Seisukord: normaalses seisukorras raamat
Mõõdud: 159 × 273 mm
Suurus: tavaformaadist suuremas formaadis, pehmete kaantega
Sisu:
RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL. 132
Enam kui 80 vaimustavat rooga kõikvõimalikeks juhtudeks. Kogu vajalik teave liha kohta: sobiva jaotustüki valimine, selle töötlemine ja toiduks valmistamine. Õnnestumise ja suurepärase lõpptulemuse tagavad fotod etapiviisilisest valmistamisest koos selgete juhistega.
kokaraamatud, toit
Hind:
7,00 EUROtsing autori järgi:
Joanna Farrow, Kala. 80 klassikalist ja tänapäevast rooga,
Varrak, 2007, hind: 13,00 eurot
Joanna Farrow, Kokakunsti käsiraamat. Õiged töövõtted toidu valmistamisel,
TEA Kirjastus, 2009, hind: 39,00 eurot
Joanna Farrow, Kokakunsti käsiraamat. Õiged töövõtted toidu valmistamisel,
Tea, 2009
Teema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Toimetanud: Margit Sild, Väike rummikokteilide raamat,
Sinisukk, 2000, hind: 4,00 eurot
Koostanud: Kaja Torm, Küpsetised soolasest magusani. Ei ohusta sinu taljet!,
Kaalujälgijad, 2003, hind: 6,00 eurot
Salme Masso, Laste kokaraamat,
Valgus, 1983, hind: 5,00 eurot
Hans Sossi, Jookide valmistamine kodusel teel. Käsiraamat perenaistele ja koolidele juhatusega rohkem kui 100 maitsva joogi valmistamiseks,
1992, hind: 6,00 eurot
Mari Kodres (tekst), Sööme ära! + DVD,
Eesti Kulinaaria Instituut, 2011, hind: 14,00 eurot
Anne Kangur, Vene köök,
Odamees, 2003, hind: 9,00 eurot
Koostanud: Silvi Kohu, Rootsi laud kodusel peol,
ATA-Raamat, 1999, hind: 5,00 eurot
Silvi Kohu (koostaja), Vormiroad,
OÜ ATA-Raamat, 2000, hind: 4,00 eurot
Salme Masso, Laste kokaraamat,
Valgus, 1985, hind: 3,50 eurot
Anita Pasopa ja Milda Peterson, Kokaraamat,
Valgus, 1968, hind: 2,00 eurot
Kokaraamatud all on 2350 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!