Teema: Toitumine
Pealkiri:
Dieettoitude valmistamineAutor(id): M. Brents, N. Sizova
Kujundaja: R. Rea
Kirjastus: Valgus
Linn: Tallinn
Aasta: 1985
Originaalkeel: vene keel
Tõlkija: L. Tiigi
Lehekülgi: 176
Seisukord: kohati kulunud kaaned, sisu normaalses korras
Suurus: tavaformaadis, pehmete kaantega
Sisu:
RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL. 237
Õpik on koostatud vastavalt tehnikumides toiduvalmistamise tehnoloogia erialal kehtivale programmile. Tutvustatakse dieettoitlustamise aluseid ja nõudeid, millele peavad vastama toiduained, toidud ning köögiinventar. Põhiosa raamatust käsitleb toitude valmistamist vastavalt toitlusettevõtteile kehtestatud normidele ja retseptidele, toidusedeli koostamist ning dieettoitlustamise korraldamist.
Kokaraamat.
Hind:
4,00 EURTeema
Meditsiin, tervishoid alla viimati lisatud:
Paul Bregg, Nälgimise ime. Tervise võti II,
1989, hind: 6,00 eurot
Daphne Roubini, Tervendav massaaž,
Varrak, 2008, hind: 17,00 eurot
Jordi Vigue, Suur inimkeha atlas,
Trak Pen, 2017, hind: 20,00 eurot
Opas anatomiaan,
hind: 20,00 eurot
Toimetanud Kairi Kõlves, Merike Sisask ja Airi Värnik, Suitsiidi-uuringud. Eesti-Rootsi Suitsidoloogia Instituudi 10. aastapäeva artiklite kogumik / Suicide studies. Estonian-Swedish Suicidology Institute 10th anniversary collected papers,
Eesti-Rootsi Suitsidoloogia Instituut, 2003, hind: 9,00 eurot
Rosalie Kaufman, Daniel Myerson, Didi Fujita, Jah, Sa suudad! Kaalujälgijate rühmajuht jagab teiega 22 aasta tõekspidamisi, innustust ja nõuandeid,
Ersen, 2000, hind: 8,00 eurot
Shirley Archer, Kõik kolesteroolist. Juhised, kuidas ära hoida südamehaigusi ja elada kauem,
Ersen, 2005, hind: 11,00 eurot
Irja Lutsar, Marika Mikelsaar, Tõnis Karki; Tartu Ülikool, mikrobioloogia instituut, Meditsiiniline mikrobioloogia. II osa. Bakterioloogia ja mükoloogia,
Tartu Ülikooli Kirjastus, 2007, hind: 16,00 eurot
Jüri Saarma, Psühhopatoloogia,
Valgus, 1977, hind: 16,00 eurot
Viin ja küüslauk rohukapis,
Sünnimaa, 2001, hind: 5,00 eurot
Meditsiin, tervishoid all on 3101 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!