Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
HoidisedAutor(id): Maire Suitsu, Lia Virkus, Angeelika Kang
Kujundaja: Aila Utsu
Kirjastus: Ajakirjade Kirjastus
Linn: Tallinn
Aasta: 2005
Originaalkeel:
ISBN: 998595906X
Lehekülgi: 208
Sari: 100 rooga
Seisukord: veidi kulunud kaaned, sisu olemas ja korras
Mõõdud: 174 × 246 mm
Suurus: tavaformaadist pisut suuremas formaadis, kõvade kaantega
Sisu:
Hoidisteraamat pakub huvilisele põhjalikku, kuid lihtsalt ja arusaadavalt kirja pandud teavet hoidistamise kohta:
¤ miks toiduained riknevad ja kuidas seda vältida,
¤ milliseid aineid hoidistamisel kasutada,
¤ kuidas muuta kodused hoidised toatemperatuuril säilivaks,
¤ mis on pastöriseerimine ja steriliseerimine,
¤ kuidas hapukapsast ja kurke sisse teha ning säilitada ka linnakorteris,
¤ mida säilitada külmutamise ja kuivatamise abil ja palju muud kasulikku
Sari: 100 rooga
kokaraamatud
Hind:
21,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Salme Masso, Laste kokaraamat,
Valgus, 1985, hind: 5,00 eurot
Silvia Kalvik, Eesti köök (vene keeles),
Valgus, 1987, hind: 6,00 eurot
Salme Masso, Laste kokaraamat,
Valgus, 1983, hind: 4,00 eurot
Kaarina Kaurinkoski, Saadikuproua köögist,
Sinisukk, 1996, hind: 4,00 eurot
Toivo Niiberg, Eda Põldma, Kuivatamine,
Maalehe Raamat, 1998, hind: 10,00 eurot
Anu Keskpaik, Smuutid ja toormahlad. Tervisliku eluviisi käsiraamat,
Elmatar, 2014, hind: 22,00 eurot
Beshlie Grimes, Koduveinid, liköörid, siirupid ja limonaadid. 101 hõrgutavat retsepti looduslikest koostisosadest,
Varrak, 2013, hind: 20,00 eurot
Sheila Lampkin, Tordikaunistuste piibel. 150 võimalust tordi dekoreerimiseks,
Sinisukk, 2008, hind: 14,00 eurot
Joanna Farrow, Liha. 80 klassikalist ja tänapäevast rooga,
Varrak, 2006, hind: 7,00 eurot
Koostanud: Margit Kirsipuu, Köögikiusatused I osa,
Eesti Päevaleht, 2005, hind: 7,00 eurot
Kokaraamatud all on 2335 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!