Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Maitsvad ja tervislikud teraviljatoidudAutor(id):
Kujundaja: Aavo Ermel
Kirjastus: Librarius
Linn: Tallinn
Aasta: 1995
Originaalkeel: saksa keel
Tõlkija: Viire Villandi
ISBN: 9985903315
Lehekülgi: 97
Seisukord: normaalses seisukorras raamat
Suurus: tavaformaadis, pehmete kaantega
Sisu:
#T147# RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL. 047
Teraviljatoitude puhul sõltub väga palju õigest valmistamisest, sest siis saavad need ühtaegu tervislikud ja maitsvad. Taime seemnena sisaldab viljatera kontsentreeritult toitaineid ja jõude. Et need inimesele omastatavaks muuta, tuleb vili nö lukust lahti teha, niiskuse ja soojuse abil inimtoiduks muuta. Eriline väärtus antakse toidule maitsestamisega. Roog peab inimorganismilt seedimistegevust nõudma, kuid ei tohi seedeorganeid õle kurnata. Toidu ülesanne on anda inimesele jõudu ja aineid loomaks alust kehalisele ja hingelisvaimsele arengule.
kokaraamat
Hind:
5,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Salme Masso, Laste kokaraamat,
Valgus, 1985, hind: 5,00 eurot
Silvia Kalvik, Eesti köök (vene keeles),
Valgus, 1987, hind: 6,00 eurot
Salme Masso, Laste kokaraamat,
Valgus, 1983, hind: 4,00 eurot
Kaarina Kaurinkoski, Saadikuproua köögist,
Sinisukk, 1996, hind: 4,00 eurot
Toivo Niiberg, Eda Põldma, Kuivatamine,
Maalehe Raamat, 1998, hind: 10,00 eurot
Anu Keskpaik, Smuutid ja toormahlad. Tervisliku eluviisi käsiraamat,
Elmatar, 2014, hind: 22,00 eurot
Beshlie Grimes, Koduveinid, liköörid, siirupid ja limonaadid. 101 hõrgutavat retsepti looduslikest koostisosadest,
Varrak, 2013, hind: 20,00 eurot
Sheila Lampkin, Tordikaunistuste piibel. 150 võimalust tordi dekoreerimiseks,
Sinisukk, 2008, hind: 14,00 eurot
Joanna Farrow, Liha. 80 klassikalist ja tänapäevast rooga,
Varrak, 2006, hind: 7,00 eurot
Koostanud: Margit Kirsipuu, Köögikiusatused I osa,
Eesti Päevaleht, 2005, hind: 7,00 eurot
Kokaraamatud all on 2335 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!