Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Peibutavad pirukadAutor(id): Martti Koppel
Kujundaja: Kertu Peet
Kirjastus: Erahariduskeskuse Kirjastus
Linn: Tallinn
Aasta: 2002
Originaalkeel:
ISBN: 9985787668
Lehekülgi: 64
Sari: Soolatera
Seisukord: normaalses seisukorras raamat
Mõõdud: 247 × 170 mm
Suurus: piklikus tavaformaadis, pehmete kaantega
Sisu:
#T232# RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL. 131
Pirukate küpsetamine on üks paljudest väärikatest köögitoimingutest. Erinevatel rahvustel on küll oma traditsioonid, ent piruka põhiolemus jääb siiski alati samaks. See on õige taina ja täidise täiuslik harmoonia. Muredad tainad sobivad paremini suurte pirukate põhjaks, leht- ja pärmitainas seevastu aga paremini väikeste pirukate valmistamiseks. Mõistagi võib neid omavahel ka südametunnistuse piinadeta vahetada, st erinevaid tainaid ja täidiseid kombineerides võid saada sootuks uue, ja mis peaasi - maitsva elamuse!
kokaraamatud
Sari: Soolatera
Hind:
7,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Salme Masso, Laste kokaraamat,
Valgus, 1985, hind: 5,00 eurot
Silvia Kalvik, Eesti köök (vene keeles),
Valgus, 1987, hind: 6,00 eurot
Salme Masso, Laste kokaraamat,
Valgus, 1983, hind: 4,00 eurot
Kaarina Kaurinkoski, Saadikuproua köögist,
Sinisukk, 1996, hind: 4,00 eurot
Toivo Niiberg, Eda Põldma, Kuivatamine,
Maalehe Raamat, 1998, hind: 10,00 eurot
Anu Keskpaik, Smuutid ja toormahlad. Tervisliku eluviisi käsiraamat,
Elmatar, 2014, hind: 22,00 eurot
Beshlie Grimes, Koduveinid, liköörid, siirupid ja limonaadid. 101 hõrgutavat retsepti looduslikest koostisosadest,
Varrak, 2013, hind: 20,00 eurot
Sheila Lampkin, Tordikaunistuste piibel. 150 võimalust tordi dekoreerimiseks,
Sinisukk, 2008, hind: 14,00 eurot
Joanna Farrow, Liha. 80 klassikalist ja tänapäevast rooga,
Varrak, 2006, hind: 7,00 eurot
Koostanud: Margit Kirsipuu, Köögikiusatused I osa,
Eesti Päevaleht, 2005, hind: 7,00 eurot
Kokaraamatud all on 2335 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!