Toiduvalmistamise tehnoloogia, Pjotr Grišin, Klõpsa siia , et näha täielikku loendit! Toiduvalmistamise tehnoloogia, Pjotr Grišin, Nikolai Kovaljov, Valgus 1968 | vanaraamat. ee
Alates 11. märtsist saab poodi tellitud pakke kätte endiselt tööajal E-R 10-18.00 ja L 10-16.00. Kaupluse ukse tagant helista tel. 734 1901. Pakiga posti teel saatmine toimib tavapäraselt.
Ostukorv

"Salajased kirjad mungalt, kes mü..""Juhtimise alused""Õnn on enda teha. Depressiooni p..""Karantiinikunst""Kunst Tallinnas XIX sajandil""Klassijuhataja""Eesti NSV kunst / Искусств..""Uusaeg. Ajalooõpik 8. klassile (u..""Viikingite retked""Brigaaditöö. Suhted töökollekt..""Surmatunnistusega ellu [humoreskid..""Lootuste aeg""Värsipõimik 1963. Valik vene luu..""Venemaa võimalike arengute mõjus..""Karl Pärsimägi""Поиск половинок : б..""Mõtle positiivselt""Kaitseministeeriumi aastaraamat 20..""Luuletused""Kempsupsühholoog. 100 istungit in..""Vestlusi maitsest""Positiivse mõtlemise jõud""Nauding""Oligarhid. Rikkus ja võim uuel Ve..""Matsi talust lennuakadeemiani""20 Eesti tähtsamat lahingut""Pilditegu. Frankfurdi Adorno-loeng..""Confidences de Femmes Sur le Maria..""Los 7 Hįbitos de la Gente Altamen..""Peatu terviseks""Mina metamorfoosid. Postmodernne p..""Kootud kotid [25 kaunist kotti iga..""Mida teeks Freud?""Loomadest, armastusega""Armastuse, tervise ja raha saladus..""Lõige""Tüdruk, keda peeti halvaks""Elu ratastoolis""Maiustused""Villem Grünthal-Ridala. Väike lu..""Teie alateadvuse jõud. Raamat vä..""Viharaamat""Ülitundlik inimene. Mis aitab, ku..""Tervendaja 2019/1. Sensitiivid, ra..""Silmapiir. Valitud luuletusi""Tervendaja 2019/4. Sensitiivid, ra..""7 sammu kestva õnneni. Õpetused ..""Paul Luhtein ja tema looming (Graa..""Unikaalne naine""Ballaade""Tervendaja 2012/5""Tervendaja 2008/6""Ema mu ema. Luuletusi emast ja lap.."
53 tk kogusumma: 496,00 EUR

Teema: Kokaraamatud
Pealkiri: Toiduvalmistamise tehnoloogia
Autor(id): Pjotr Grišin, Nikolai Kovaljov

Kirjastus: Valgus
Linn: Tallinn
Aasta: 1968
Originaalkeel: vene keel
Tõlkija: M. Klement, A. Vakk, E. Saari
Lehekülgi: 340

Seisukord: kulunud kaaned, tiitelleht puudu, sisu olemas ja loetav!

Mõõdud: 150 × 220 mm
Suurus: tavaformaadis, kõvade kaantega

Sisu:
kulunud kaaned, tiitelleht puudu, sisu olemas ja loetav!

Raamat käsitleb toiduvalmistamise tehnoloogia põhiküsimusi. Nende hulgas antakse lühike ülevaade toiduainete muutustest kuumtöötlemise protsessides, toiduainete toiduks ettevalmistamist roarühmade kaupa. Samuti on siin peatükk dieettoitlustamisest koos dieetide iseloomustuste ja toitude valmistamise eri viisidega. Raamat sobib õpikuks vastava eriala õpetamisel koolides.

Hind: - Hetkel on otsas*

*Jäta enda märge ootenimekirja, siis saame sulle eelisjärjekorras saata teavituse kui raamat on jälle saadaval.

Otsing autori järgi:

Pjotr Grišin ja Nikolai Kovaljov, Toiduvalmistamise tehnoloogia,
Valgus, 1968, hind: 4,00 eurot

Teema Kokaraamatud alla viimati lisatud:

Toimetanud: Margit Sild, Väike rummikokteilide raamat,
Sinisukk, 2000, hind: 4,00 eurot

Koostanud: Kaja Torm, Küpsetised soolasest magusani. Ei ohusta sinu taljet!,
Kaalujälgijad, 2003, hind: 6,00 eurot

Salme Masso, Laste kokaraamat,
Valgus, 1983, hind: 5,00 eurot

Hans Sossi, Jookide valmistamine kodusel teel. Käsiraamat perenaistele ja koolidele juhatusega rohkem kui 100 maitsva joogi valmistamiseks,
1992, hind: 6,00 eurot

Mari Kodres (tekst), Sööme ära! + DVD,
Eesti Kulinaaria Instituut, 2011, hind: 14,00 eurot

Anne Kangur, Vene köök,
Odamees, 2003, hind: 9,00 eurot

Koostanud: Silvi Kohu, Rootsi laud kodusel peol,
ATA-Raamat, 1999, hind: 5,00 eurot

Silvi Kohu (koostaja), Vormiroad,
OÜ ATA-Raamat, 2000, hind: 4,00 eurot

Salme Masso, Laste kokaraamat,
Valgus, 1985, hind: 3,50 eurot

Anita Pasopa ja Milda Peterson, Kokaraamat,
Valgus, 1968, hind: 2,00 eurot



Kokaraamatud all on 2350 raamatut. Klõpsa siia, et näha täielikku loendit!
Toiduvalmistamise tehnoloogia, Pjotr Grišin, Nikolai Kovaljov, Valgus 1968 | vanaraamat.ee
Toiduvalmistamise tehnoloogia, Pjotr Grišin, Nikolai Kovaljov, Valgus 1968 | vanaraamat.ee
Toiduvalmistamise tehnoloogia, Pjotr Grišin, Nikolai Kovaljov, Valgus 1968 | vanaraamat.ee
Toiduvalmistamise tehnoloogia, Pjotr Grišin, Nikolai Kovaljov, Valgus 1968 | vanaraamat.ee
Toiduvalmistamise tehnoloogia, Pjotr Grišin, Nikolai Kovaljov, Valgus 1968 | vanaraamat.ee
Toiduvalmistamise tehnoloogia, Pjotr Grišin, Nikolai Kovaljov, Valgus 1968 | vanaraamat.ee

Kasutatud raamatud
Alates 1999. aastast järjest täienenud raamatukataloog sisaldab täna üht Eesti kõige hoolikamalt valitud, sisukaimat kollektsiooni, mis pakub raamatusõpradele ehedaimat lugemisrõõmu.

Üle 47 000 väljaande
Kui tüüpilises raamatupoes on tavapäraselt müügil umbes 3000 raamatut, siis Vanaraamatu antikvariaat pakub lugejaile suuremat valikut, sest müüme kasutatud raamatuid erinevatest kümnenditest.

Raamatute tellimine
Kõiki kataloogis müügil olevaid väljaandeid saad mugavalt tellida veebilehe kaudu.
Veebist ostmise juhend
Tellimistingimused
Privaatsustingimused

Kontaktandmed
Biblio OÜ, reg.nr. 10598332,
Raamatupood: Riia 5, Tartu, 51010 Eesti
Veebikataloog: www.vanaraamat.ee
Kontakttelefon (+372) 7 341 901
E-mail: 

 


www.vanaraamat.ee © 2024 Biblio OÜ » Kvaliteetsed kasutatud raamatud