Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Toidu valmistamine mikrolaineahjusAutor(id): Retseptid: Cecilia Lundin, Birgitta Rasmusson
Kujundaja: Alexandra Frank
Kirjastus: Koolibri
Linn: Tallinn
Aasta: 2004
Originaalkeel: rootsi keel
Tõlkija: Kadi-Riin Haasma
ISBN: 998501510x
Lehekülgi: 96
Seisukord: heas korras raamat
Mõõdud: 198 × 248 mm
Suurus: tavaformaadist pisut suuremas formaadis, kõvade kaantega
Sisu:
Mikrolaineahjus saab valmistada väga erinevaid roogi, alates putrudest kuni küpsetatud merikeelefileeni. Paljudel ahjudel on grill- ja sooja õhu funktsioon, hautamis- ja sulatusprogrammid. Selles raamatus õpetatakse ahju omadusi võimalikult hästi ära kasutama. Aedvili ja kala sobivad eriti hästi mikroahjus küpsetamiseks ning seetõttu on nende kohta palju retsepte. Raamatus on ka juhtnööre mitmete lihtsate liharoogade ning isegi mooside ja maiustuste valmistamiseks.
Originaali pealkiri: Laga mat i mikrougn
toiduvalmistamine, mikrolaineahjud, kokaraamatud, toit, retseptid, kulinaaria
Hind:
8,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Salme Masso, Laste kokaraamat,
Valgus, 1985, hind: 5,00 eurot
Silvia Kalvik, Eesti köök (vene keeles),
Valgus, 1987, hind: 6,00 eurot
Salme Masso, Laste kokaraamat,
Valgus, 1983, hind: 4,00 eurot
Kaarina Kaurinkoski, Saadikuproua köögist,
Sinisukk, 1996, hind: 4,00 eurot
Toivo Niiberg, Eda Põldma, Kuivatamine,
Maalehe Raamat, 1998, hind: 10,00 eurot
Anu Keskpaik, Smuutid ja toormahlad. Tervisliku eluviisi käsiraamat,
Elmatar, 2014, hind: 22,00 eurot
Beshlie Grimes, Koduveinid, liköörid, siirupid ja limonaadid. 101 hõrgutavat retsepti looduslikest koostisosadest,
Varrak, 2013, hind: 20,00 eurot
Sheila Lampkin, Tordikaunistuste piibel. 150 võimalust tordi dekoreerimiseks,
Sinisukk, 2008, hind: 14,00 eurot
Joanna Farrow, Liha. 80 klassikalist ja tänapäevast rooga,
Varrak, 2006, hind: 7,00 eurot
Koostanud: Margit Kirsipuu, Köögikiusatused I osa,
Eesti Päevaleht, 2005, hind: 7,00 eurot
Kokaraamatud all on 2335 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!