Teema: Kokaraamatud
Pealkiri: 
Maitsvad elamusedAutor(id): Toimetaja ja eessõna: Aita Nurga
Kujundaja: Siiri Timmermann
Kirjastus: Äripäev
Linn: Tallinn
Aasta: 2008
Originaalkeel: 
ISBN: 9789949434268
Lehekülgi: 238 
Sari: Äripäeva raamat 
Seisukord: heas seisukorras raamat
Mõõdud: 155 × 250 mm
Suurus: tavaformaadis, kõvade kaantega
Sisu:
RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL. 134
Elamusi toovad hea toit ja jook meeldivas keskkonnas.
Erilistel päevadel tahaks nautida hõrgutisi ning väärt jooki, katta ise pidulaud või minna hoopis välja sööma − häid ideid ja retsepte maitsvate elamuste saamiseks pakub meie samanimeline raamat.
«Maitsvad elamused» sisaldab lisaks klassikalisele kokaraamatule − kaunitele piltidele ja järeletegemist väärt retseptidele − haaravaid lugusid kokakunstist ja selle juurde kuuluvast atmosfäärist. See on justkui erinevate maitsete ümbermaailmareis, kus tutvustatakse paljude maade peent ja vaheldusrikast köögikultuuri.
Raamatus on kolm osa, mis üksteist täiendavad:
Hõrgutised – Eesti köök, Pariisi kaste, kodune leivategu, sushi, India teravad maitsed, Toskaana köök, kulinaarne Island, toiduvalmistamine maooride kombel, Gotlandi maitsed, talleliha, gurmee kala ja kapsaga, lõherull, pliinid kalamarjaga, kaheksajalg, teod, linnuliha, singid, lambaliha, juustu välimääraja, ürdid ja maitseained, puuviljad, magustoidud jm.
Ahvatlevad joogid – šampanja, erinevate maade veinid, bool, konjak, viski, sake, ouzo, grappa, viin, kokteilid, glögi, õlu, tee.
Mõnus atmosfäär – portreelood Eesti tippkokkadest. 
Sari: Äripäeva raamat
Hind: 
10,00 EUROtsing autori järgi:
toimetajad Grete Ahtola, Jaakko Blomberg; eessõnad: Toomas Hendrik Ilves, Mart Meri, Imede aeg. Eesti Instituut Soomes 1995-2010. Juubeliraamat. Ihmeiden aika. Viro-instituutti Suomessa 1995-2010. Juhlakirja,
Viron Suomen-instituutti, 2010, hind: 12,00 eurot
Max Harnoon; koostaja Asko Künnap ; toimetaja Tõnis Tootsen ; eessõnad: Asko Künnap ja Hasso Krull, kesksõnad: Peeter Laurit, Mustvalge. Luuletused 1983-1986,
Näo Kirik, 2015, hind: 13,00 eurot
Heli Raidve, Mari Rask; toimetaja Aita Nurga, Töölepingu seadus praktikas. Esimene raamat, Töölepingu sõlmimine, töötajate vastutus, tähtajaline tööleping,
Äripäev, 2010, hind: 7,00 eurot
H. Kaljuste; toimetaja L. Kaljusaar, Üldhariduskooli muusikaõpetuse eriklassi laulik IV,
Eesti Vabariigi Haridusministeerium, Eesti Õppekirjanduse Keskus, 1992, hind: 6,00 eurot
tekstid Aimar Jugaste, Eetla Ohakas, Eha Komissarov, Ivo Lill, Toomas Kümmel, Marju Unt, Ilmar Kruusamäe; koostaja Ilmar Kruusamäe; toimetaja Kadri Bank-Jugaste, Valdur Ohakas 90. Joonistused ajas,
Ilmar Kruusamäe, 2015, hind: 35,00 eurot
koostanud E. Üleoja; toimetaja R. Mustasaar, Üldhariduskooli muusikaõpetuse eriklassi laulik VII. 1. osa,
Eesti NSV Haridusministeerium, 1981, hind: 6,00 eurot
koostaja Anna Southgate ; toimetaja Ingrid Krall, Astroloogia käsiraamat. Praktilised nõuanded, kuidas lugeda horoskoopi,
Sinisukk, 2019, hind: 17,00 eurot
Riho Päts; toimetaja A. Pajupuu, Laulik VI. VI klassi lauluvara,
Eesti Riiklik Kirjastus, 1957, hind: 3,00 eurot
Juhan Aavik; toimetaja J. Remmelgas, Eesti muusika ajalugu 3-4,
Eesti Lauljaskond Rootsis, 1969, hind: 18,00 eurot
Valdo Ruttas; koostaja, toimetaja: Ene-Silvia Sarv, Jäämine ja saamine. Tallinn-Tartu 2016-2022,
2023, hind: 5,00 eurot
Marta Dolgošev, Pille Maffucci; kaasautorid Erika Ader jt.; toimetaja: Airi Broberg, Lõpuks leidsin sind. Integratsiooni Sihtasutuse Narva eesti keele maja projekt Kirjutame koos raamatu,
Integratsiooni Sihtasutus, 2023, hind: 8,00 eurot
Toimetaja Vladislav Koržets, Kalastaja 35,
Zero Gravity, hind: 3,00 eurot
Teema 
Kokaraamatud alla viimati lisatud: 
Epp Mihkels, Sushi,
Ajakirjade Kirjastus, 2015, hind: 7,00 eurot
Maire Suitsu, Lia Virkus, Angeelika Kang, Hakkliharaamat,
Ajakirjade Kirjastus, 2006, hind: 14,00 eurot
Toimetaja Violeta Barysiene, Kööginurk. Retseptid. Nõuanded 2013/7,
Septyni Menai, 2013, hind: 2,50 eurot
Jäätised, sorbetid, parfeed ja granitad,
Sinisukk, 2014, hind: 10,00 eurot
Salme Masso, Laste kokaraamat,
Valgus, 1983, hind: 6,00 eurot
Veronika Nuter, Hullutavad hoidised,
A-meediagrupp, 2012, hind: 6,00 eurot
Linda Petti, Juust,
Valgus, 1978, hind: 1,00 eurot
Enn Tobreluts, Liharaamat,
Ajakirjade Kirjastus, 2004, hind: 15,00 eurot
Loone Ots, Marko Kulver, Esimene Eesti kokaraamat. Valik retsepte aastast 1781,
Menu Kirjastus, 2011, hind: 35,00 eurot
Anne Kangur, Vene köök,
Odamees, 2003, hind: 9,00 eurot
Kokaraamatud all on 2353 raamatut. Klõpsa 
siia, et näha täielikku loendit!