Teema: Joogid
Pealkiri:
Puuvilja- ja marjaveini valmistamise õpetus. Praktiline käsiraamat puuvilja- ja marjaveini valmistamiseks väiketööstusele ja koduseks otstarbeks. 41 joonisega tekstisAutor(id): V. J. Sõtsjanko
Kirjastus: Loodus
Linn: Tartu
Aasta: 1931
Originaalkeel:
Lehekülgi: 80
Seisukord: kohati kulunud ja määrdunud kaaned, pisut määrdunud lehed, sisu olemas ja loetav
Mõõdud: 145 × 215 mm
Suurus: tavaformaadis, kõvade kaantega
Sisu:
Sisu:
Sissejuhatus
Käärimisprotsess
Veinimahla valmistamine
Mahla käärimine
Mahla käärimine dr. Aumanni süsteemi järele
Mahla eest hoolitsemine pärast peakäärimist
Puuvilja-veini valmistamine
Marjaveini valmistamine
Vahuveini valmistamine
Veini vead ja haigused. Veini pastöriseerimine
3., trükk. Esitrükk: Tartu : Loodus, 1927
Märksõnad:
koduvein
tootmine
veinitööstus
käsiraamatud
Hind:
15,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Salme Masso, Laste kokaraamat,
Valgus, 1985, hind: 5,00 eurot
Silvia Kalvik, Eesti köök (vene keeles),
Valgus, 1987, hind: 6,00 eurot
Salme Masso, Laste kokaraamat,
Valgus, 1983, hind: 4,00 eurot
Kaarina Kaurinkoski, Saadikuproua köögist,
Sinisukk, 1996, hind: 4,00 eurot
Toivo Niiberg, Eda Põldma, Kuivatamine,
Maalehe Raamat, 1998, hind: 10,00 eurot
Anu Keskpaik, Smuutid ja toormahlad. Tervisliku eluviisi käsiraamat,
Elmatar, 2014, hind: 22,00 eurot
Beshlie Grimes, Koduveinid, liköörid, siirupid ja limonaadid. 101 hõrgutavat retsepti looduslikest koostisosadest,
Varrak, 2013, hind: 20,00 eurot
Sheila Lampkin, Tordikaunistuste piibel. 150 võimalust tordi dekoreerimiseks,
Sinisukk, 2008, hind: 14,00 eurot
Joanna Farrow, Liha. 80 klassikalist ja tänapäevast rooga,
Varrak, 2006, hind: 7,00 eurot
Koostanud: Margit Kirsipuu, Köögikiusatused I osa,
Eesti Päevaleht, 2005, hind: 7,00 eurot
Kokaraamatud all on 2335 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!