Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Kartul ja teised maitsvad juurikadAutor(id): koostanud ja retseptid: Marika Vingissar; toimetanud Tiina Lebane
Kujundaja: Anu Maarand
Kirjastus: Ühinenud Ajakirjad
Linn: Tallinn
Aasta: 2021
Originaalkeel:
ISBN: 9789949696727
Lehekülgi: 56
Sari: 50 retsepti!
Seisukord: normaalses seisukorras raamat
Mõõdud: 168x228mm
Suurus: piklikus tavaformaadis, pehmete kaantega
Sisu:
RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL. 036
Kes meist ei teaks, et iga päev peab sööma vähemalt pool kilo aedvilja. See tundub tülikas, sest juurvilju peab pesema, koorima ja tükeldama ning lõpuks neist ka toidu valmistama.
Tegelikult on köögiviljad nii maitsvad ja tervislikud, et kogu nähtud vaev tasub end kuhjaga ära. Tuleb vaid fantaasiale voli anda ja juurvilju vaheldusrikkalt kasutada.
Kartulite või makaronide asemel võib liharoa lisandiks pakkuda näiteks porgandit. Tõmba kooritud porgandist koorimisnoaga pikad õhukesed ribad. Hoia neid lühikest aega keevas vees ja ongi magus praekõrvane olemas. Ribasid võib kasutada ka toorsalatis. Tihtipeale ei taha lapsed keedetud porgandit, küll aga söövad hea meelega lihapalle. Kotleti- ja lihapallitaina hulka võib rohkelt porgandit riivida, see annab hea magusa maitse ja märkamatult saab kätte ka päevase juurviljaportsu.
Kõige paremad on muidugi hooajalised aedviljad, kuid õnneks leiab ka külmletist tükeldatud ja külmutatud aedvilju, millest saab kiiresti õhtusöögi valmistada.
Märksõnad:
Ühinenud Ajakirjad
köögiviljad
köögiviljatoidud
juurviljad
kokaraamatud
50 retsepti!
Viiskümmend retsepti!
Hind:
6,00 EUROtsing autori järgi:
Ema Teresa; Koostanud: Kristiina Krabi, Minu kutsumus on armastus,
Logos, 2002, hind: 6,00 eurot
Koostanud: Vello Lipand, On kallis mulle kodupaik. Laulik,
Eesti raamat, 1985, hind: 4,00 eurot
Koostanud Reet Hiiemäe, Eesti õpilaste üleloomulikud kogemused,
Eesti Kirjandusmuuseum, 2019, hind: 6,00 eurot
Karl Muru. Koostanud Peeter Olesk, Luuleseletamine,
Ilmamaa, 2001, hind: 13,00 eurot
Koostanud Enn Nõu ja Mart Orav, Tõotan ustavaks jääda.... Eesti Vabariigi Valitsus 1940-1992,
Eesti Kirjanduse Selts, 2004, hind: 18,00 eurot
Koostanud: Andre Pezard, Valge kana ja kuldsõrg. Provence´i muinasjutte. Muinaslugusid kogu maailmast,
Kunst, 1984, hind: 4,00 eurot
Koostanud Lea Petersen, 100 nippi kodukeemia vallast (3. osa). Plekkide eemaldamine riietelt,
Pisuhänd, 1992, hind: 4,00 eurot
Koostanud Isidor Goldman ja Priit Kaldoja, Tallinna legendid,
Perioodika, 1991, hind: 3,00 eurot
Koostanud: Reet Krusten, Vanad aabitsajutud,
Tiritamm, 1993, hind: 5,00 eurot
Koostanud Toomas Abiline, Islam Eestis. Islam in Estonia. Ислам в Эстонии,
Huma, 2008, hind: 11,00 eurot
Koostanud Aive Antsov, Inglite tervendav vägi,
2010, hind: 5,00 eurot
Koostanud Gondo Olevsoo, Kalender 2014,
2013, hind: 5,00 eurot
Teema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Marje Sepp, Imesupp ehk kuidas saledaks saada,
Perioodika, 1995, hind: 3,00 eurot
Toivo Niiberg, Priit Põldma, Aia- ja metsasaaduste säilitamine. Hapendamine,
Maalehe Raamat, 1997, hind: 7,00 eurot
Enn Tobreluts, Liharaamat,
Ajakirjade Kirjastus, 2004, hind: 15,00 eurot
Nigella Lawson, Nigellissima. Kiired itaaliapärased road,
Ajakirjade Kirjastus, 2013, hind: 19,00 eurot
Pille Enden ja Lia Virkus, Nutika perenaise kokaraamat. Kuidas valmistada perele süüa 30 kuni 70 krooniga?,
Ajakirjade Kirjastus, 2009, hind: 20,00 eurot
Eva Pärtel, Küpsetaja käsiraamat,
Varrak, 2021, hind: 22,00 eurot
Pille Enden, Pajaroad,
Ajakirjade Kirjastus, 2008, hind: 9,00 eurot
Pille Enden, Tiina Enden, Hea enesetunde road,
AS Ajakirjade Kirjastus, 2010, hind: 12,00 eurot
Koostanud: Klaire Kolmann ja Kairi-Kaia Truusa, Ravitoitude kokaraamat. Kuidas toidu abil terveks saada ja terveks jääda,
Agitaator, 2012, hind: 17,00 eurot
Salme Masso, Rahvaste toite,
Valgus, 1978, hind: 5,00 eurot
Kokaraamatud all on 2349 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!