Praktiline kulinaaria, Anne Kersna, Klõpsa siia , et näha täielikku loendit! Praktiline kulinaaria, Anne Kersna, Sirje Rekkor, Avita 1999 | vanaraamat. ee
Alates 11. märtsist saab poodi tellitud pakke kätte endiselt tööajal E-R 10-18.00 ja L 10-16.00. Kaupluse ukse tagant helista tel. 734 1901. Pakiga posti teel saatmine toimib tavapäraselt.
Ostukorv

"Jutud""Lasteaiatark""National Geographic 1994 May. Vol...""Avalikud ja salajased märkmed""Hingekiri. Kogutud luuletused""Dein und mein Planet. 5 Jahre Rock..""Newton""Mägede poeg""Bränd ja lapsed. Särav pilguheit..""Kallis ema. Tänusõnad""Sindbad the Sailor""Kolmkümmend aastat teatriehitamis..""Juhani rakett""Eesti murrete sõnaraamat. II köi..""Käsiraamat haridusalal töötajai..""Iil. VI aastakäik, veebruar 1939a..""Tule ikka mu rõõmude juurde. Tei..""Jaan Tõnisson ja ühistegevus Ees..""Hinge uurijad. Kundalini varjatud ..""Foto ja film. Kirjandusnimestik os..""Kirill""Kolmas Silm 2002/9""Printsess. Romaan""Läti""Surnud hinged""Kinoprojektsiooniseadmed""Ja jälle vallaline. Lahkuminekust..""Õpilase ajalooentsüklopeedia""Eesti grammatika""Raudne armastus. Klubi Levatek lä..""Kolmas Silm 2004/2""Uhhaa Lohusalu moodi. Kalatoidud""Operatsioon Seeba""Kaalujälgijad. Weight Watchers. O..""Ustav jõgi""Gaaskeevitus""Väike Eesti kohviraamat""Tartu Ülikooli professorite, NSV ..""Friedebert Tuglas""Surprise for monsieur Legrand/ СÑ..""Lõputu unenägu. Muinasjutte. Aut..""236 kartulirooga""Kuidas kasutada pendlit. PENDEL PU..""Austria-elamus""Madalpingevõrkude juhistikusüste..""Miinus kaheksateist""Nõiakunsti ajalugu. Nõiad, ketse..""Kangelasena sündinud""Eesti keele tööraamat 2. klassil..""12. Lääneranniku Eesti Päevad. ..""Kokkusattumus""Liibanon 2011. Seitsme eestlasest ..""Ehe rõõm. Konjakid, armanjakid, ..""Drei Kameraden. Roman (Kolm sõpra..""Uhkus ja eelarvamus""Kolmas Silm 2004/4""Teeme ise: liha, kala, marjad, puu..""Tuule vari""Karma ja käejooned. Uurige eelmis..""Läänemaa muuseumi toimetised (13..""Mahedad supertoidud beebidele ja v..""Thespis. Meie teatriuuendused 1972..""Tom Sawyeri seiklused""Miks just mina?""Elu ja armastus""Keelenõuanne soovitab (3. osa)""Kurtisaanide hiilgus ja viletsus""Uneskõndija. Joona Linna sari 10""Nõukogude Eesti Sotsialistlik Vab..""Rahvamajad Eestis 1920-1940""Olla väärikas juht, kui isamaa v..""Gratis""Urvad üle müüride""Perekond""Ood rõõmule""Lingua 4'93""Mängutoos""Eesti lipp 120. 5. juunil 2004 Tar..""Minu köök. Toit talust ja turult""Õunapuu""Autosõnastik. Eesti-saksa-inglise..""Harjunpää ja armastuse seadused...""Kolmanda Silma tervisekalender 200..""Eesti rahvatoite""Ära räägi kellelegi""Einsteini aju. Teaduslik-fantastil.."
86 tk kogusumma: 812,20 EUR

Teema: Kokaraamatud
Pealkiri: Praktiline kulinaaria
Autor(id): Anne Kersna, Sirje Rekkor

Kirjastus: Avita
Linn: Tallinn
Aasta: 1999
Originaalkeel:
ISBN: 9985201477
Lehekülgi: 370

Seisukord: kasutatud kogumik, normaalses seisukorras, sisu on tumesinise dokumendimapi vahel
Suurus: suures formaadis, kõvade kaantega

Sisu:
Õpik on mõeldud kasutamiseks toitlustus-, teenindus- ja hotellieriala õppijatele, nende alade täiend- ja ümberõppijatele, samuti toitlustusfirmade ja hotellide töötajatele Õpik on vastavuses EV Haridusministeeriumi kokkade koolituse riikliku õppekavaga.
Õpikusse on koondatud köögitöös olulised teadmised tööturvalisusest, esmaabist, köögitöövahenditest ja köögitöö korraldamisest Õpik sisaldab retsepte erinevate roogade ja küpsetiste valmistamiseks, näpunäiteid maitseainete kasutamiseks. Roogade valmistamisjuhendid on kooskõlastatud mitmete eesti juhtivate kokkade ja tööandjatega.
Õpik sisaldab rohkest harjutusülesandeid ja kordamisküsimusi teadmiste kinnistamiseks ja loovuse arendamiseks.

Hind: - Hetkel on otsas*

*Jäta enda märge ootenimekirja, siis saame sulle eelisjärjekorras saata teavituse kui raamat on jälle saadaval.

Otsing autori järgi:

Sirje Rekkor, Eewe Kärblane, Inge Laur, Irina Bogdanova, Lulli Taaver, Maire Merits, Marje Mäekalle, Tiina Parm, Tiiu Toompuu, Õile Aavik, Ülle Kruuda, Anne Kersna, Dina Aarma, Kulinaaria,
Argo, 2009, hind: 18,00 eurot

Anne Kersna, Sirje Rekkor, Reet Piiri, Dina Aarma, Õile Aavik, Inara Luigas, Elli Vendla, Inge Rego, Eesti rahvusköök,
Maalehe Raamat, 2004, hind: 25,00 eurot

Anne Kersna ja Sirje Rekkor, Poole tunni toidud,
Maalehe Raamat, 1998, hind: 13,00 eurot

Sirje Rekkor, Anne Kersna, Anne Roosipõld, Maire Merits, Toitlustuse alused,
Argo, 2008

Anne Kersna, Lihtsad toidud lihtsast toorainest,
Maaleht, 2008

Reet Piiri, Õile Aavik, Elli Vendla, Anne Kersna, Sirje Rekkor, Inge Rego, Dina Aarma, Inara Luigas, Estonian national cuisine,
Maalehe Raamat, 2006

Sirje Rekkor, Õile Aavik, Elli Vendla, Anne Kersna, Inara Luigas, Inge Rego, Reet Piiri, Dina Aarma, Die Estnische Nationalküche,
Maalehe Raamat, 2006

Marje Mäekalle, Irina Bogdanova, Eve Kärblane, Tiiu Toompuu, Dina Aarma, Tiina Parm, Inge Laur, Anne Kersna, Sirje Rekkor, Lulli Taavet; Koostanud: Sirje Rekkor, Kulinaaria. Õpik,
Riiklik Eksami- ja Kvalifikatsioonikeskus, 2002

Sirje Rekkor, Anne Kersna, Maire Merits, Indrek Kivisalu, Dina Aarma, Õile Aavik, Eewe Kärblane, Ülle Kruuda, Liis Animägi, Kulinaaria,
Argo, 2013

Sirje Rekkor, Anne Kersna, Maire Merits, Indrek Kivisalu, Liis Animägi, Õnnela Muuga, Praktiline kulinaaria,
Argo TTP OÜ, 2013

Sirje Rekkor, Anne Kersna, Anne Roosipõld, Maire Merits, Toitlustuse alused. Õpik. Täiendatud trükk,
Argo, 2014

Teema Kokaraamatud alla viimati lisatud:

Urmas Jalakas, 76 magustoitu,
Forma Media, 2007, hind: 3,00 eurot

Maiasmoka küpsetised,
Kaalujälgijad, 1999, hind: 6,00 eurot

Hele-Mai Alamaa, Eva-Maria Liiv, Kuidas küpsetada kõige krõbedam küpsis?,
Ajakirjade Kirjastus, 2017, hind: 9,00 eurot

tekstid: Külli Värnik ja Heidi Vihma; toimetaja: Eha Kõrge, Tänapäevane eesti köök,
Varrak, 2018, hind: 16,00 eurot

Eve Kuslap, Korilase kokaraamat: seened,
Nõiaraamat, 2004, hind: 8,00 eurot

Toimetaja Violeta Barysiene, Kööginurk eriväljaanne 5/2012. Supid,
Septyni Menai, 2012, hind: 4,00 eurot

Toimetaja Violeta Barysiene, Kööginurk 2013/3. Lihavõtteroad,
Septyni Menai, 2013, hind: 4,00 eurot

koostanud ja retseptid: Marika Vingissar; toimetanud Tiina Lebane, Kartul ja teised maitsvad juurikad,
Ühinenud Ajakirjad, 2021, hind: 6,00 eurot

Britt Paju, Taimsed argiroad,
Ajakirjade kirjastus, 2016, hind: 10,00 eurot

Antonio Carluccio ja Gennaro Contaldo, Kaks ablast itaallast,
Ajakirjade Kirjastus, 2012, hind: 24,00 eurot



Kokaraamatud all on 2342 raamatut. Klõpsa siia, et näha täielikku loendit!
Praktiline kulinaaria, Anne Kersna, Sirje Rekkor, Avita 1999 | vanaraamat.ee
Praktiline kulinaaria, Anne Kersna, Sirje Rekkor, Avita 1999 | vanaraamat.ee
Praktiline kulinaaria, Anne Kersna, Sirje Rekkor, Avita 1999 | vanaraamat.ee
Praktiline kulinaaria, Anne Kersna, Sirje Rekkor, Avita 1999 | vanaraamat.ee
Praktiline kulinaaria, Anne Kersna, Sirje Rekkor, Avita 1999 | vanaraamat.ee
Praktiline kulinaaria, Anne Kersna, Sirje Rekkor, Avita 1999 | vanaraamat.ee

Kasutatud raamatud
Alates 1999. aastast järjest täienenud raamatukataloog sisaldab täna üht Eesti kõige hoolikamalt valitud, sisukaimat kollektsiooni, mis pakub raamatusõpradele ehedaimat lugemisrõõmu.

Üle 47 000 väljaande
Kui tüüpilises raamatupoes on tavapäraselt müügil umbes 3000 raamatut, siis Vanaraamatu antikvariaat pakub lugejaile suuremat valikut, sest müüme kasutatud raamatuid erinevatest kümnenditest.

Raamatute tellimine
Kõiki kataloogis müügil olevaid väljaandeid saad mugavalt tellida veebilehe kaudu.
Veebist ostmise juhend
Tellimistingimused
Privaatsustingimused

Kontaktandmed
Biblio OÜ, reg.nr. 10598332,
Raamatupood: Riia 5, Tartu, 51010 Eesti
Veebikataloog: www.vanaraamat.ee
Kontakttelefon (+372) 7 341 901
E-mail: 

 


www.vanaraamat.ee © 2024 Biblio OÜ » Kvaliteetsed kasutatud raamatud