Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Hõrgutised kodusele peolaualeAutor(id): G. M. Treier
Kujundaja: Reet Helm
Kirjastus: Ersen
Linn: Tallinn
Aasta: 2011
Originaalkeel: vene keel
Tõlkija: Enel Ormus
ISBN: 9789949250233
Lehekülgi: 216
Seisukord: heas seisukorras raamat
Mõõdud: 139 × 207 mm
Suurus: tavaformaadis ja pehmes köites raamat
Sisu:
Sama palju kordi aastas, kui tähistame koduseid tähtpäevi, saavad meist tõelised peakokad, veinide degusteerijad ja iga restorani põhjapaneva, pühamaist pühama dokumendi – menüü koostajad. Toitlustaja amet on raske ja vastutusrikas, kuid see raamat teeb ülesande kergemaks kellele tahes: road on ju pidulikuks vastuvõtuks juba välja valitud.
Kui vaagnate põhjaliku ümberpaigutamise järel leidub lõpuks laual koht ka viimasele teie valmistatud roale, ärge unustage võtta peast valget tärgeldatud kokamütsi. Selleta on külaliste seltsis oma loomingupiinade vilju maitsta palju mõnusam. Head isu kõigile!
Hind:
14,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
toimetanud Tiina Tammer ja Kaja Torm, Sõbralikud söögid. Koos Figuurisõpradega,
Tammerraamat, 2013, hind: 18,00 eurot
Ühinenud Ajakirjad, Täielik kufi kokaraamat,
Ühinenud Ajakirjad, 2024, hind: 10,00 eurot
Triin Mägi, 40 tervisepäeva,
Pegasus, 2022, hind: 22,00 eurot
Kristina Eriksson, Vanaema lihapallid ja veel 50 hakklihatoitu,
2016, hind: 19,00 eurot
Linda Petti, Poissmeeste kokaraamat (retsepte),
Linda Petti, 1996, hind: 3,00 eurot
Tiina Lebane, Kohupiim ja kodujuust. Eesti köögi lemmikud,
Hea Lugu, 2019, hind: 11,00 eurot
Urmas Jalakas, 76 magustoitu,
Forma Media, 2007, hind: 3,00 eurot
Maiasmoka küpsetised,
Kaalujälgijad, 1999, hind: 6,00 eurot
Hele-Mai Alamaa, Eva-Maria Liiv, Kuidas küpsetada kõige krõbedam küpsis?,
Ajakirjade Kirjastus, 2017, hind: 9,00 eurot
tekstid: Külli Värnik ja Heidi Vihma; toimetaja: Eha Kõrge, Tänapäevane eesti köök,
Varrak, 2018, hind: 16,00 eurot
Kokaraamatud all on 2343 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!