Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Appi, külalised! ehk Paanikata peolaudAutor(id): Kati Ambo-Vaher
Kirjastus: Kati Ambo-Vaher
Linn: Tallinn
Aasta: 2020
Originaalkeel:
ISBN: 0753217683008
Lehekülgi: 184
Seisukord: normaalses korras raamatukogust kustutatud eksemplar templite ja kirjetega, kaaned kiletatud
Mõõdud: 275x225
Suurus: Kõvakaaneline
Sisu:
Appi, homme tulevad külalised! Te ei saa ju neile üksnes kohvi keeta või veini pakkuda, kuna ees ootab pikk ühine õhtu. Nii, rahunege! Kõik saab korda! Tegemist ei ole tavalise kokaraamatuga, kus sisu koosneb üksnes retseptidest, vaid neil on juures ka (saamis)lood ning ideed erinevateks pidudeks, samuti on toitude juures kaunid fotod. Raamatu autor annab teile ideid, täiesti algusest, ja sellega saate te edasi liikuda, valides aina keerekamaid retsepte. Isegi kui te pole oma köögiga sõbraks saanud ja puudub igasugune toiduvalmistamise oskus, saate te kõige sellega hakkama ning päeva lõpuks on teie toiduvalmistamise oskus juba sellisel tasemel, kus ilmselt vajate mõne retsepti toetust, kuid suudate ka ise erinevaid toiduaineid kombineerida ja midagi uut ning head luua. Looming toidu valmistamisel on see, milleni autor teid selles raamatus lõpuks viia tahab.
Märksõnad:
Kati Ambo-Vaher
Hind:
20,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Joel Ostrat, Joel Ostrat ja superbandiidid. Päris kokaraamat: retsepte ja köögiseiklusi Lõuna-Eestist,
2015, hind: 21,00 eurot
Ragne Värk, Andra Kalda, Retseptisahtel käsitöökapis,
Varrak, 2013, hind: 15,00 eurot
Salme Masso, Laste kokaraamat,
Valgus, 1983, hind: 4,00 eurot
Salme Masso, Laste kokaraamat,
Valgus, 1985, hind: 3,50 eurot
Aaro Lode, Kristjan Lepp, Tai köök,
Ajakirjade Kirjastus, 2010, hind: 15,00 eurot
Koostaja: Pille Petersoo, Nami-Nami. Maailma maitsed,
Varrak, 2013, hind: 12,00 eurot
Gönül Paksoy, Türgi köök,
Ajakirjade Kirjastus, 2010, hind: 17,00 eurot
Retseptid: Angeelika Kang, Tordid,
Ajakirjade Kirjastus, 2003, hind: 4,00 eurot
Andra Kalda; toimetaja Tiina Lang, Aasta köögis. 2, Andra Kalda retseptid,
Marikiri Raamat, 2014, hind: 7,00 eurot
Jussi Talvi, Gastronoomia ajalugu,
Varrak, 2005, hind: 30,00 eurot
Kokaraamatud all on 2361 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!