Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Moodsad ahjuküpsetised. Toidu valmistamine küpsetuskotis, fooliumis, küpsetuspaberis ja tinasAutor(id): Koostaja Gerda Kroom
Kirjastus: Odamees
Linn: Tallinn
Aasta: 2024
Originaalkeel:
ISBN: 9789916745090
Lehekülgi: 120
Seisukord: normaalses korras kasutatud raamat
Mõõdud: 140x200
Suurus: tavaformaadis, pehmete kaantega
Sisu:
Ahjus küpsetamist peetakse üheks lihtsamaks toidu valmistamise viisiks, mistõttu sobib see nii algajale kokale, sest ei nõua erilisi kulinaarseid oskusi, kui ka gurmaanile, kel pole võimalik kaua pliidi ääres seista. Ja et ahjus küpsetamine veelgi lihtsam oleks, tasub kasutusele võtta moodsad abivahendid – küpsetuskott, foolium ja küpsetuspaber. Kõigi nende kohta on raamatus omaette peatükk. Lisaks veel tainas küpsetamine, kui soovite proovida midagi natuke teistsugust. Head küpsetamist!
Märksõnad:
Odamees
kokaraamatud
toiduretseptid
Hind:
15,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
koostanud ja retseptid: Marika Vingissar; toimetanud Tiina Lebane, Kartul ja teised maitsvad juurikad,
Ühinenud Ajakirjad, 2021, hind: 6,00 eurot
Britt Paju, Taimsed argiroad,
Ajakirjade kirjastus, 2016, hind: 10,00 eurot
Antonio Carluccio ja Gennaro Contaldo, Kaks ablast itaallast,
Ajakirjade Kirjastus, 2012, hind: 24,00 eurot
Dr Denis Gingras, Dr Richard Béliveau; eessõna David Servan-Schreiberilt; erialaliselt toimetanud Mart Paberit, Toiduga vähi vastu,
Varrak, 2012, hind: 25,00 eurot
Anne Wilson, Tai köök,
Koolibri, 2008, hind: 4,50 eurot
Ida Savi, Saiad, pirukad, koogid,
Valgus, 1989, hind: 5,50 eurot
Nadežda Kaarma, Nadja väike koogiabi,
Menu, 2012, hind: 6,00 eurot
Aive Luigela, Hoidised,
Varrak, 2010, hind: 26,00 eurot
Salme Masso, Õunaraamat. Toidud, hoidised, säilitamine,
Valgus, 1988, hind: 2,50 eurot
Hilda Ottenson, Hoidised,
Valgus, 1983, hind: 6,00 eurot
Kokaraamatud all on 2340 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!