Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Tatratoidud 2. Toortatratornidest küpsisetordiniAutor(id): Lia Virkus, Nelly Vahtramaa
Kujundaja: Anneli Akinde
Kirjastus: Ajakirjade Kirjastus
Linn:
Aasta: 2016
Originaalkeel:
ISBN: 9789949392148
Lehekülgi: 78
Sari: 100 rooga: mini 33 2
Seisukord: normaalses seisukorras raamat
Mõõdud: 200x100
Suurus: Pehmekaaneline
Sisu:
Mis tähendab „elus” tatar?
Miks on vaja niigi heade omadustega toortatart veel idandada?
Kui eestimaine toortatar on hele, miks poes müüakse nii heledat kui pruuni tatart?
Toortatar on muutunud meie söögilaual vägagi populaarseks. See tervisesõbralik tooraine on üsnagi igapäevane juba paljudes restoranides ja koduköökides. Toortatraretsepte avaldatakse ajakirjades, toortatraroogi valmistatakse televisioonis, õpetatakse tegema kokakoolides ja lasteaedades.
Meie raamatust leiad üle 30 uue põneva retseptiidee toortatrast, vastused eespool esitatud küsimustele ning palju häid nõuandeid toortatra idandamiseks, keetmiseks ja valmistamiseks. Toome raamatus välja ka tüüpilisemad vead, mida tehakse toortatra valmistamisel, et nüüdsest teil kõik õnnestuks.
Samuti saad lugeda, miks toortatra söömine nii tervislik on ja õppida kõiki neid roogi ise valmistama kaunite piltide ning täpsete õpetuste järgi.
„100 rooga“ sõsarsarja 33.raamat.
Märksõnad:
Ajakirjade Kirjastus
100 rooga
tatar
teraviljatoidud
kokaraamatud
100 rooga: mini
Hind:
13,00 EUROtsing autori järgi:
Angeelika Kang, Lia Virkus, Šokolaad. Lihtsatest küpsistest hõrkude kookideni,
Ajakirjade Kirjastus, 2010, hind: 20,00 eurot
tekst: Maire Suitsu ; toimetaja Lia Virkus ; retseptid: Harri Ilves, Lia Virkus, Eesti köök. Estonian cooking,
Ajakirjade Kirjastus, 2003, hind: 18,00 eurot
Pille Enden, Epp Mihkels, Lia Virkus, Tõeliselt nutika perenaise kokaraamat,
Ajakirjade Kirjastus, 2010, hind: 16,00 eurot
retseptid: Lia Virkus, Britt Paju, Liina Karron; tekst: Liina Karron, Ehe Eesti köök / Taste of Estonia,
Hea Lugu, 2024, hind: 27,00 eurot
Lia Virkus, Tiina, Lebane, Kaie Mei, Oad, herned, läätsed. Armastus kolme kaunvilja vastu,
Ajakirjade Kirjastus, 2016, hind: 16,00 eurot
Lia Virkus, Pille Enden, Sõstratoidud. Salatitest magusani,
Ajakirjade Kirjastus, 2014, hind: 12,00 eurot
Lia Virkus, Pille Enden; tekst: Maire Suitsu ; toimetanud Velve Saar, Kama. Eesti rahvustoit,
Ajakirjade Kirjastus AS, 2015, hind: 15,00 eurot
Lia Virkus, Pille Enden; toimetanud Velve Saar, Maapirnitoidud,
Ajakirjade Kirjastus, 2015, hind: 10,00 eurot
Pille Enden, Lia Virkus, Suvikõrvitsatoidud salatitest magusani,
AS Ajakirjade Kirjastus, 2013, hind: 12,00 eurot
Lia Virkus ja Pille Enden, Õunatoidud. Salatist magusani,
Ajakirjade Kirjastus, 2014, hind: 10,00 eurot
tekst ja retseptid: Lia Virkus, Tiina Lebane; toimetaja Velve Saar, Lõhe ja forell. Kuninglikud kalad meie köögis,
Ajakirjade Kirjastus, 2014, hind: 20,00 eurot
Maire Suitsu; Koostanud: Pille Enden ja Lia Virkus, Tomatiraamat,
Ajakirjade Kirjastus, 2008, hind: 10,00 eurot
Teema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Urmas Jalakas, 76 magustoitu,
Forma Media, 2007, hind: 3,00 eurot
Maiasmoka küpsetised,
Kaalujälgijad, 1999, hind: 6,00 eurot
Hele-Mai Alamaa, Eva-Maria Liiv, Kuidas küpsetada kõige krõbedam küpsis?,
Ajakirjade Kirjastus, 2017, hind: 9,00 eurot
tekstid: Külli Värnik ja Heidi Vihma; toimetaja: Eha Kõrge, Tänapäevane eesti köök,
Varrak, 2018, hind: 16,00 eurot
Eve Kuslap, Korilase kokaraamat: seened,
Nõiaraamat, 2004, hind: 8,00 eurot
Toimetaja Violeta Barysiene, Kööginurk eriväljaanne 5/2012. Supid,
Septyni Menai, 2012, hind: 4,00 eurot
Toimetaja Violeta Barysiene, Kööginurk 2013/3. Lihavõtteroad,
Septyni Menai, 2013, hind: 4,00 eurot
koostanud ja retseptid: Marika Vingissar; toimetanud Tiina Lebane, Kartul ja teised maitsvad juurikad,
Ühinenud Ajakirjad, 2021, hind: 6,00 eurot
Britt Paju, Taimsed argiroad,
Ajakirjade kirjastus, 2016, hind: 10,00 eurot
Antonio Carluccio ja Gennaro Contaldo, Kaks ablast itaallast,
Ajakirjade Kirjastus, 2012, hind: 24,00 eurot
Kokaraamatud all on 2342 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!