Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Lihtsad liharoadAutor(id):
Kujundaja: Kaia Loigom
Kirjastus: Ühinenud Ajakirjad
Linn:
Aasta: 2019
Originaalkeel:
ISBN: 9789949631483
Lehekülgi: 56
Sari: Kodu & Aed
Seisukord: normaalses korras raamat
Suurus: piklikus tavaformaadis, pehmete kaantega
Sisu:
RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL. 288
Kogu austuse juures köögiviljade ja roheliste salatite vastu, ei maksa siiski unustada ka liha. Liha on hea valgu ja vitamiinide allikas. Kui jõulude ajal lubame endale traditsioonilist kamara ja pekikihiga seapraadi, siis argipäevane valik võiks olla lahjem linnu-, lamba-, sea- või loomaliha.Katsuge leida sugulane, tuttav või tuttava tuttav, kes on jahimees. Ulukiliha on parim kodumaine liha üldse. Liha ei peagi sööma palju ja kõige parem on ta koos köögiviljadega. Proovige selle raamatu retsepte, kus liha on hautatud koos köögiviljade ja maitseainetaga, pikalt ja armastusega. Tulemus on täiesti imeline!
Märksõnad:
kokandus
Sari: Kodu & Aed
Hind:
6,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
koostanud ja retseptid: Marika Vingissar; toimetanud Tiina Lebane, Kartul ja teised maitsvad juurikad,
Ühinenud Ajakirjad, 2021, hind: 6,00 eurot
Britt Paju, Taimsed argiroad,
Ajakirjade kirjastus, 2016, hind: 10,00 eurot
Antonio Carluccio ja Gennaro Contaldo, Kaks ablast itaallast,
Ajakirjade Kirjastus, 2012, hind: 24,00 eurot
Dr Denis Gingras, Dr Richard Béliveau; eessõna David Servan-Schreiberilt; erialaliselt toimetanud Mart Paberit, Toiduga vähi vastu,
Varrak, 2012, hind: 25,00 eurot
Anne Wilson, Tai köök,
Koolibri, 2008, hind: 4,50 eurot
Ida Savi, Saiad, pirukad, koogid,
Valgus, 1989, hind: 5,50 eurot
Nadežda Kaarma, Nadja väike koogiabi,
Menu, 2012, hind: 6,00 eurot
Aive Luigela, Hoidised,
Varrak, 2010, hind: 26,00 eurot
Salme Masso, Õunaraamat. Toidud, hoidised, säilitamine,
Valgus, 1988, hind: 2,50 eurot
Hilda Ottenson, Hoidised,
Valgus, 1983, hind: 6,00 eurot
Kokaraamatud all on 2342 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!