Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Kulinaaria (1. ja 2. osa)Autor(id): M. Sillaste
Kirjastus: Eesti NSV Riiklik Kutsehariduskomitee
Linn: Tallinn
Aasta: 1984
Originaalkeel:
Lehekülgi: 208
Seisukord: kasutatud raamatud, kaaned kulunud, raamatukogutempel, sisu olemas ja loetav
Suurus: tavaformaat, pehme köide
Sisu:
Õppevahend on mõeldud kutsekooli õpilastele vastava aine õppimise hõlbustamiseks.
I osas käsitletakse teemasid, mida õpitakse I õppeaastal:
toiduainete eeltöötlemine
kuumtöötlemise võtted
supid
kastmed
tangu- ja makaronitoidud
muna- ja kohupiimatoidud
taignad ja taignatooted
II osas käsitletakse teemasid, mida õpitakse II õppeaastal:
köögivilja-, kala- ja lihatoidud, külmad toidud ja suupisted
magustoidud ja joogid ning ravitoitlustamine
Märksõnad:
kokandus
kutsekooliõpikud
Hind: -

Hetkel on otsas*
*Jäta enda
märge ootenimekirja, siis saame sulle eelisjärjekorras saata teavituse kui raamat on jälle saadaval.
Soovin teavitust raamatu saabumisel:
Kulinaaria (1. ja 2. osa), M. Sillaste, Eesti NSV Riiklik Kutsehariduskomitee 1984Palun kontrolli üle punasega märgitud väljad
Vaikimisi me ei teavita raamatukogudest mahakantud, templitega ega keskmisest kulunumas seisukorras eksemplaridest. Kui siiski soovid nende kohta teavitust, siis lisa vastavatele ridadele linnukesed.
Ootenimekirja kandmine on ainult teavituse jaoks, kui raamat saabub poodi. Vormi täitmine ei pane sulle ostukohustust, sest osad väljaanded on haruldasemad kui teised, siis pole meil võimalik kuidagi ennustada täpset aega, millal raamat võib taas müügile tulla.
Teema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Urmas Jalakas, 76 magustoitu,
Forma Media, 2007, hind: 3,00 eurot
Maiasmoka küpsetised,
Kaalujälgijad, 1999, hind: 6,00 eurot
Hele-Mai Alamaa, Eva-Maria Liiv, Kuidas küpsetada kõige krõbedam küpsis?,
Ajakirjade Kirjastus, 2017, hind: 9,00 eurot
tekstid: Külli Värnik ja Heidi Vihma; toimetaja: Eha Kõrge, Tänapäevane eesti köök,
Varrak, 2018, hind: 16,00 eurot
Eve Kuslap, Korilase kokaraamat: seened,
Nõiaraamat, 2004, hind: 8,00 eurot
Toimetaja Violeta Barysiene, Kööginurk eriväljaanne 5/2012. Supid,
Septyni Menai, 2012, hind: 4,00 eurot
Toimetaja Violeta Barysiene, Kööginurk 2013/3. Lihavõtteroad,
Septyni Menai, 2013, hind: 4,00 eurot
koostanud ja retseptid: Marika Vingissar; toimetanud Tiina Lebane, Kartul ja teised maitsvad juurikad,
Ühinenud Ajakirjad, 2021, hind: 6,00 eurot
Britt Paju, Taimsed argiroad,
Ajakirjade kirjastus, 2016, hind: 10,00 eurot
Antonio Carluccio ja Gennaro Contaldo, Kaks ablast itaallast,
Ajakirjade Kirjastus, 2012, hind: 24,00 eurot
Kokaraamatud all on 2342 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!