Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Kala soolamise, suitsutamise ja kuivatamise tehnoloogiaAutor(id): Nikolai Aleksandrovitš Voskressenski; Eesti NSV Rahvamajanduse Nõukogu Kalatööstuse Valitsus
Kirjastus: Eesti NSV Rahvamajanduse Nõukogu Kalatööstuse Valitsus
Linn: Tallinn
Aasta: 1961
Originaalkeel:
Lehekülgi: 534
Seisukord: kohati kulunud ja määrdunud kaaned, sisu olemas ja korras
Suurus: tavaformaadis, kõvade kaantega
Sisu:
Originaali pealkiri Технология посола, копчения и сушки рыбы. Eesti keeles
Märksõnad:
kalatööstus
kalad (zool.)
konserveerimine (toit)
soolamine (toit)
suitsutamine
kuivatamine
toiduainetetehnoloogia
Hind: -

Hetkel on otsas*
*Jäta enda
märge ootenimekirja, siis saame sulle eelisjärjekorras saata teavituse kui raamat on jälle saadaval.
Soovin teavitust raamatu saabumisel:
Kala soolamise, suitsutamise ja kuivatamise tehnoloogia, Nikolai Aleksandrovitš Voskressenski; Eesti NSV Rahvamajanduse Nõukogu Kalatööstuse Valitsus, Eesti NSV Rahvamajanduse Nõukogu Kalatööstuse Valitsus 1961Palun kontrolli üle punasega märgitud väljad
Vaikimisi me ei teavita raamatukogudest mahakantud, templitega ega keskmisest kulunumas seisukorras eksemplaridest. Kui siiski soovid nende kohta teavitust, siis lisa vastavatele ridadele linnukesed.
Ootenimekirja kandmine on ainult teavituse jaoks, kui raamat saabub poodi. Vormi täitmine ei pane sulle ostukohustust, sest osad väljaanded on haruldasemad kui teised, siis pole meil võimalik kuidagi ennustada täpset aega, millal raamat võib taas müügile tulla.
Teema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
toimetanud Tiina Tammer ja Kaja Torm, Sõbralikud söögid. Koos Figuurisõpradega,
Tammerraamat, 2013, hind: 18,00 eurot
Ühinenud Ajakirjad, Täielik kufi kokaraamat,
Ühinenud Ajakirjad, 2024, hind: 10,00 eurot
Triin Mägi, 40 tervisepäeva,
Pegasus, 2022, hind: 22,00 eurot
Kristina Eriksson, Vanaema lihapallid ja veel 50 hakklihatoitu,
2016, hind: 19,00 eurot
Linda Petti, Poissmeeste kokaraamat (retsepte),
Linda Petti, 1996, hind: 3,00 eurot
Tiina Lebane, Kohupiim ja kodujuust. Eesti köögi lemmikud,
Hea Lugu, 2019, hind: 11,00 eurot
Urmas Jalakas, 76 magustoitu,
Forma Media, 2007, hind: 3,00 eurot
Maiasmoka küpsetised,
Kaalujälgijad, 1999, hind: 6,00 eurot
Hele-Mai Alamaa, Eva-Maria Liiv, Kuidas küpsetada kõige krõbedam küpsis?,
Ajakirjade Kirjastus, 2017, hind: 9,00 eurot
tekstid: Külli Värnik ja Heidi Vihma; toimetaja: Eha Kõrge, Tänapäevane eesti köök,
Varrak, 2018, hind: 16,00 eurot
Kokaraamatud all on 2343 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!