Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Ühiskondliku toitlustamise hügieen. Anatoomia ja füsioloogia alustega. Õpik ühiskondliku toitlustamise ja nõukogude kaubanduse tehnikumideleAutor(id): Solomon Mihhailovitš Bremener
Kirjastus: Eesti Riiklik Kirjastus
Linn: Tallinn
Aasta: 1958
Originaalkeel:
Lehekülgi: 256
Seisukord: kaaned kohati kulunud, kaante nurgad pisut katki
Suurus: tavaformaadis, kõvade kaantega
Sisu:
RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL. 073
Ühiskondlikul toitlustamisel on rida hügieenilisi eeliseid. Kõik toidu valmistamisega, hoidmisega ja jagamisega seotud protsessid teostatakse sanitaarorganisatsiooni juhtimisel ja kontrollimisel vastavalt kaasaegse teaduse nõuetele. See tagab toiduainete õige tehnoloogilise töötlemise ja säilitab maksimaalselt nende toiteväärtuse.
Märksõnad
toitlustamine
toiduhügieen
kutsekoolid
toitlustusettevõtted
masstoitlustus
toitumishügieen
toiduhügieen
kutsekooliõpikud
Hind:
12,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
koostanud ja retseptid: Marika Vingissar; toimetanud Tiina Lebane, Kartul ja teised maitsvad juurikad,
Ühinenud Ajakirjad, 2021, hind: 6,00 eurot
Britt Paju, Taimsed argiroad,
Ajakirjade kirjastus, 2016, hind: 10,00 eurot
Antonio Carluccio ja Gennaro Contaldo, Kaks ablast itaallast,
Ajakirjade Kirjastus, 2012, hind: 24,00 eurot
Dr Denis Gingras, Dr Richard Béliveau; eessõna David Servan-Schreiberilt; erialaliselt toimetanud Mart Paberit, Toiduga vähi vastu,
Varrak, 2012, hind: 25,00 eurot
Anne Wilson, Tai köök,
Koolibri, 2008, hind: 4,50 eurot
Ida Savi, Saiad, pirukad, koogid,
Valgus, 1989, hind: 5,50 eurot
Nadežda Kaarma, Nadja väike koogiabi,
Menu, 2012, hind: 6,00 eurot
Aive Luigela, Hoidised,
Varrak, 2010, hind: 26,00 eurot
Salme Masso, Õunaraamat. Toidud, hoidised, säilitamine,
Valgus, 1988, hind: 2,50 eurot
Hilda Ottenson, Hoidised,
Valgus, 1983, hind: 6,00 eurot
Kokaraamatud all on 2342 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!