Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Stressivaba kokkamine. Lihtsalt, kiirelt ja praktiliseltAutor(id):
Kirjastus: Sinisukk
Linn: Tallinn
Aasta: 2015
Originaalkeel:
Tõlkija: Jana Johanson
ISBN: 9789949342679
Lehekülgi: 240
Seisukord: normaalses korras kasutatud raamat
Mõõdud: 160x125
Suurus: väikses formaadis, kõvade kaantega
Sisu:
"Lühikesed ostunimekirjad, igal pool müügil olevad koostisained ja lihtne valmistusviis ‒ need on märksõnad, millest juhindudes saate hästi, aga samas kiirelt ja stressamata toitu valmistada.
Raamatus jagatakse ka näpunäited toiduvalmistamise paremaks planeerimiseks ja ettevalmistuste tegemiseks, mis teevad kokkamise hõlpsamaks ning jätavad rohkem aega lõpptulemuse nautimiseks.
Raamatust leiate retsepte igaks puhuks – nii maitsvate õhtusöökide, vaheldusrikaste vahepalade kui ka pidulikumate roogade valmistamiseks.
"
Originaali pealkiri Stressfrei kochen. Eesti keeles
Märksõnad:
toiduvalmistamine
kokaraamatud
Sinisukk
Hind:
8,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Antonio Carluccio ja Gennaro Contaldo, Kaks ablast itaallast,
Ajakirjade Kirjastus, 2012, hind: 24,00 eurot
Dr Denis Gingras, Dr Richard Béliveau; eessõna David Servan-Schreiberilt; erialaliselt toimetanud Mart Paberit, Toiduga vähi vastu,
Varrak, 2012, hind: 25,00 eurot
Anne Wilson, Tai köök,
Koolibri, 2008, hind: 4,50 eurot
Ida Savi, Saiad, pirukad, koogid,
Valgus, 1989, hind: 5,50 eurot
Nadežda Kaarma, Nadja väike koogiabi,
Menu, 2012, hind: 6,00 eurot
Aive Luigela, Hoidised,
Varrak, 2010, hind: 26,00 eurot
Salme Masso, Õunaraamat. Toidud, hoidised, säilitamine,
Valgus, 1988, hind: 2,50 eurot
Hilda Ottenson, Hoidised,
Valgus, 1983, hind: 6,00 eurot
koostaja Maire Suitsu, Sõbranna kokaraamat,
Ajakirjade Kirjastus, 2001, hind: 4,00 eurot
Marje Sepp, Saledaks saada, saledaks jääda,
Perioodika, 1994, hind: 4,00 eurot
Kokaraamatud all on 2340 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!