Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Eesti kokkade kokaraamat. 26 Eesti peakoka retseptid ja mõtted elust ning söögitegemisestAutor(id): Toimetanud: Svea Talving
Kujundaja: Kadri Kuusk
Kirjastus: Suur Eesti Raamatuklubi
Linn:
Aasta: 2006
Originaalkeel:
ISBN: 9949135087
Lehekülgi: 550
Seisukord: pisut kulunud nurgad, sisu olemas ja korras
Mõõdud: 230 × 250 mm
Suurus: suures formaadis kõvade kaantega raamat
Sisu:
#T106# RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL. 099
Eesti Kokkade Kokaraamat on mitmes mõttes ainulaadne. Siia on kokku kogutud 26 Eesti peakoka tarkused. Ja mitte ainult retseptid. Iga kokk on esile toodud kui isiksus, raamat tutvustab peakokki nii läbi retseptide kui ka intervjuude. Lugeja saab teada, kelleks nad oleksid hakanud siis, kui neist poleks saanud peakokki, millist maitseainet või ürti nad ise kõige meelsamini toidule lisavad ja kas nad kunagi ka oma restorani teeksid. Raamat püüab lahti seletada ka kokanduse termineid, mis on alles juurdumas meie kokanduskeelde ning jagab soovitusi. Raamat pakub kokkamismõnu nii algajale kui kogenud köögihuvilisele. Ligi 350 leheküljel on suupistete, eelroogade, suppide, praadide, kastmete, magustoitude, tortide, kookide, hoidiste ja jookide retsepte.
kokaraamatud, retseptid, toit
Hind:
15,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
toimetanud Tiina Tammer ja Kaja Torm, Sõbralikud söögid. Koos Figuurisõpradega,
Tammerraamat, 2013, hind: 18,00 eurot
Ühinenud Ajakirjad, Täielik kufi kokaraamat,
Ühinenud Ajakirjad, 2024, hind: 10,00 eurot
Triin Mägi, 40 tervisepäeva,
Pegasus, 2022, hind: 22,00 eurot
Kristina Eriksson, Vanaema lihapallid ja veel 50 hakklihatoitu,
2016, hind: 19,00 eurot
Linda Petti, Poissmeeste kokaraamat (retsepte),
Linda Petti, 1996, hind: 3,00 eurot
Tiina Lebane, Kohupiim ja kodujuust. Eesti köögi lemmikud,
Hea Lugu, 2019, hind: 11,00 eurot
Urmas Jalakas, 76 magustoitu,
Forma Media, 2007, hind: 3,00 eurot
Maiasmoka küpsetised,
Kaalujälgijad, 1999, hind: 6,00 eurot
Hele-Mai Alamaa, Eva-Maria Liiv, Kuidas küpsetada kõige krõbedam küpsis?,
Ajakirjade Kirjastus, 2017, hind: 9,00 eurot
tekstid: Külli Värnik ja Heidi Vihma; toimetaja: Eha Kõrge, Tänapäevane eesti köök,
Varrak, 2018, hind: 16,00 eurot
Kokaraamatud all on 2343 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!