Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Toidud, joogid ja serveerimine. Käsiraamat restoranijuhile, kokale, kelnerile, baarmenile ... ja nõudlikule kliendileAutor(id): H. L. Cracknell, Gianfranco Nobis. Toimetanud: Ingrid Sõnajalg, Koidu Raudvere
Kujundaja: Kalev Tomingas
Kirjastus: TEA Kirjastus
Linn: Tallinn
Aasta: 2001
Originaalkeel:
Tõlkija: Hillar Tali
ISBN: 985712145
Lehekülgi: 496
Seisukord: normaalses seisukorras raamat
Mõõdud: 112 × 180 mm
Suurus: taskuformaadis pehmekaaneline raamat
Sisu:
Rahvusvaheliselt tuntud toitlustusspetsialistide kirjutatud käsiraamat on igapäevane asendamatu abivahend neile, kes töötavad restoranides, kohvikutes, baarides või hotellides, ning kasulik lugemine kõigile, kes tunnevad huvi klassikalise kokakunsti ja heade veinide vastu.
Restoraniterminite võrdlev sõnastik eesti, inglise, prantsuse, itaalia, saksa ja hispaania keeles
Eessõna: Silvano Giraldini
Originaali pealkiri: The new catering repertoire. Volume 2, Aide-mémoire du restaurateur et sommelier
toidud, joogid, alkohoolsed joogid, serveerimine, menüüd, restoranid, töökorraldus, toitlustamine, toitumistavad, teenindus, käsiraamatud
Hind:
15,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Anne Wilson, Klassikalised kastmed,
Koolibri, 2008, hind: 5,00 eurot
Koostanud Ragna Malm, Itaalia köök,
Odamees, 2003, hind: 11,00 eurot
Koostanud Anne Kangur, Väike toidu kombineerimise kokaraamat,
Odamees, 2013, hind: 7,00 eurot
Koostanud Anne Kangur; toimetanud Katri Liivas, Saksa köök,
Odamees, 2005, hind: 7,00 eurot
Koostanud: Anne Kangur, Salatid ja suupisted igale maitsele,
Odamees, 2005, hind: 6,00 eurot
Koostanud: Anne Kangur. Toimetanud: Piibe Kohava, Lihtsad road kiirustavale perenaisele,
Odamees, 2011, hind: 15,00 eurot
Koostanud Anne Kangur, Hispaania köök,
Odamees, 2003, hind: 7,00 eurot
Koostaja Anne Kangur, Toite väikelastele,
Odamees, 2019, hind: 8,00 eurot
Talvesalatid,
Odamees, 2015, hind: 6,00 eurot
Maitsvad suupisted,
Odamees, 2015, hind: 8,00 eurot
Kokaraamatud all on 2350 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!