Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
LeivaraamatAutor(id): Koostanud Mai Maser ja Anneli Zirkel
Kirjastus: Eesti Leivaliit
Linn: Tartu
Aasta: 2006
Originaalkeel:
ISBN: 9789949150274
Lehekülgi: 86
Seisukord: heas korras raamat
Mõõdud: 175 × 246 mm
Suurus: tavaformaadist pisut suuremas formaadis, kõvade kaantega
Sisu:
Must leib ehk rukkileib on eestlaste toidulaual olnud juba tuhatkond aastat. Keerulistel nälja-aastatel on ta päästnud nii mõnegi elu, olles pea ainukeseks toiduks.
Eesti Leivaliit, mis ühendab endas 14 Eesti suuremat ja vanemat leivatootjat, on oma missiooniks võtnud edendada ja arendada rukkileivakultuuri.
Selles raamatus räägime leiva valmistamisest eile ja täna, samuti leiva tervislikkusest ja vanarahva tarkustest, mis leivaga seotud.
Märksõnad
leib
rukkileib
pagaritööstus
leivatehased
Eesti
teatmikud
Hind:
10,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
toimetanud Tiina Tammer ja Kaja Torm, Sõbralikud söögid. Koos Figuurisõpradega,
Tammerraamat, 2013, hind: 18,00 eurot
Ühinenud Ajakirjad, Täielik kufi kokaraamat,
Ühinenud Ajakirjad, 2024, hind: 10,00 eurot
Triin Mägi, 40 tervisepäeva,
Pegasus, 2022, hind: 22,00 eurot
Kristina Eriksson, Vanaema lihapallid ja veel 50 hakklihatoitu,
2016, hind: 19,00 eurot
Linda Petti, Poissmeeste kokaraamat (retsepte),
Linda Petti, 1996, hind: 3,00 eurot
Tiina Lebane, Kohupiim ja kodujuust. Eesti köögi lemmikud,
Hea Lugu, 2019, hind: 11,00 eurot
Urmas Jalakas, 76 magustoitu,
Forma Media, 2007, hind: 3,00 eurot
Maiasmoka küpsetised,
Kaalujälgijad, 1999, hind: 6,00 eurot
Hele-Mai Alamaa, Eva-Maria Liiv, Kuidas küpsetada kõige krõbedam küpsis?,
Ajakirjade Kirjastus, 2017, hind: 9,00 eurot
tekstid: Külli Värnik ja Heidi Vihma; toimetaja: Eha Kõrge, Tänapäevane eesti köök,
Varrak, 2018, hind: 16,00 eurot
Kokaraamatud all on 2343 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!