Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Lummavad linnudAutor(id): Koostanud Martti Koppel
Kujundaja: Mare Koha
Kirjastus: Erahariduskeskuse Kirjastus
Linn: Tallinn
Aasta: 2003
Originaalkeel:
ISBN: 9949103460
Lehekülgi: 64
Sari: Retseptikogu Soolatera
Seisukord: veidi kulunud kaaned, sisu olemas ja korras
Mõõdud: 244 × 172 mm
Suurus: piklikus tavaformaadis, spiraalköites
Sisu:
RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL. 131
Seened kana all
Krõbedad kanakoivad toorjuustusalsaga
Küpsetatud kanarull
Krõbedad koorikuga kanafileed
Keedetud kanarull
Kanamassiga täidetud kanafilee
Indiapärane kana
Kanavardad kookosriisiga
Kanavokk
Ahjukana
Ananassikana
Hiinapärane kanakoib
Kanafilee tainas
Poissmehe kanapann
Kanakaste pastale
Täidetud kanakoivad
Balsamicokana
Kanaraguu punase kapsaga
Kana veiniäädikakastmes
Filotainarull kanaga
Tomati ja juustuga üleküpsetatud kanafilee
Kanamaks punase veini kastmes
Piprakana
Pehme karrikana
Täidised kanadele
Part apelsini-koriandrikastmes
Part koorekastmes
Magus-hapu part
Ahjupart
Part kirsikastmes
Ingveripart
Kalkunisalat
Kalkunisupp knellidega
Täidetud kalkunikoib
Jogurtis nmarineeritud kalkunifilee
Kalkunifilee mandlitega
Täidetud kalkun
Täidetud hani
Faasanicacciatore
Faasan Gordon Blue
Faasan juustu ja mandlitega
Faasan veinis
Vutikoivad sojakastmes
Grillitud vutid
Vutid viigimarjade ja Savoy kapsaga
Märksõnad:
lihatoidud
linnuliha
kokaraamatud
Sari: Retseptikogu Soolatera
Hind:
5,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Õile Aavik, Kalkulatsiooniõpetus. Toitlustamine,
Ilo, 2007, hind: 8,00 eurot
E. Arunurm, M. Jaanimägi, A. Järvamägi, E. Kangur, Salme Masso, O. Relve, L. Remmelgas, A. Saa ja A. Tõnsing, Kokaraamat,
Valgus, 1984, hind: 9,50 eurot
Fredrik Eriksson, Räim & heeringas,
Sinisukk, 2013, hind: 19,00 eurot
Sirje Rekkor, Eewe Kärblane, Inge Laur, Irina Bogdanova, Lulli Taaver, Maire Merits, Marje Mäekalle, Tiina Parm, Tiiu Toompuu, Õile Aavik, Ülle Kruuda, Anne Kersna, Dina Aarma, Kulinaaria,
Argo, 2009, hind: 18,00 eurot
Linda Petti, Juust,
Valgus, 1978, hind: 1,00 eurot
Liselotte Forslin, Jan Gradvall, Texmex,
Sinisukk, 2003, hind: 8,00 eurot
Jaan Välimaa, Kalatoidud,
Eesti Riiklik Kirjastus, 1964, hind: 3,50 eurot
retseptide autorid: Õile Aavik, Terje Jürgens, Heli Kruusamägi, Marina Madisson, Elle Möller, Rosa Paimets, Ingrid Ploom, Elle Pool-Juhkanson, Liia Saatre, Taisi Talviste, Sergei Tšekmarjov, Kadi Viks, Viiu Viks, Eesti jõuluküpsetised ja -joogid. Eesti retseptid,
TEA Kirjastus, 2013, hind: 8,00 eurot
Koostanud Siiri Kirikal, Eesti gourmet kokaraamat. Estonian Gourmet Cookbook,
Eesti Ekspressi Kirjastus, 2006, hind: 20,00 eurot
Marina Neri, Hõrgud ja ahvatlevad koogid. 140 magusat retsepti,
Koolibri, 2013, hind: 18,00 eurot
Kokaraamatud all on 2322 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!