Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Mikrolaineahjus valmistatavad toidudAutor(id): M. Kask
Kirjastus: Leko
Linn: Tallinn
Aasta: 1994
Originaalkeel:
Lehekülgi: 136
Seisukord: normaalses seisukorras raamat
Mõõdud: 140 × 200 mm
Suurus: tavaformaadis, pehmete kaantega
Sisu:
SEE KASUTATUD RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL. 037
Mikrolaineahjus toidu valmistamiseks kehtivad erinõuded ja sageli tavalistes kokaraamatutes toodud retseptid ei sobi.
Käesolev raamat sisaldab kõiki andmeid mikrolaineahjude tõhusaks kasutamiseks koduses majapidamises: füüsikalised põhimõtted toidu valmistamiseks mikrolainete toimel, ahjus toidu valmistamiseks vajalike nõude valik, toiduvalmistamise kiirust ja kvaliteeti mõjutavad tegurid ning mikrolainekulinaarias kasutatav terminoloogia. Reeglina tuuakse ära iga toidu valmistamise üldine tehnoloogia ning siis antakse rida euroopa ja ameerika köögi toitude praktilisi retsepte.
Hind:
3,80 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Jaan Kiho, Merrit Kiho, Merekalad Merriti moodi,
Ajakirjade Kirjastus, 2016, hind: 16,00 eurot
August Alop, Martti Koppel, Geniaalsed grillroad,
AS Erahariduskeskus, Mainori Kirjastus, 2001, hind: 6,00 eurot
Andra Kalda, Ahjupanniroad,
Varrak, 2021, hind: 16,00 eurot
Maitsvad kingitused aiast ja metsast. Ise tehtud, hästi tehtud,
Ilo, 2012, hind: 4,00 eurot
S. Masso, O. Relve, Supid ja ühepajatoidud,
Valgus, 1984, hind: 2,50 eurot
Frank Stein, Džemmid, želeed ja kompotid,
Sinisukk, 2000, hind: 5,00 eurot
Salme Masso, Laste kokaraamat,
Valgus, 1985, hind: 5,00 eurot
Linda Petti, Prantsuse köök,
Ilmavalgus, 1995, hind: 8,00 eurot
Toivo Niiberg, Koduõlu, kali ja siider,
Maalehe Raamat, 1998, hind: 14,00 eurot
NSV Liidu Kaubandusministeerium, Kaubanduse ja Ühiskondliku Toitlustamise Teadusliku Uurimise Instituut; toimetanud K. Padernik, Roogade koostisnorme ühiskondliku toitlustamise ettevõtteile,
Eesti Riiklik Kirjastus, 1951, hind: 26,00 eurot
Kokaraamatud all on 2231 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!