Fermentatsioonist – ausalt ja Klõpsa siia , et näha täielikku loendit! Fermentatsioonist – ausalt ja avameelselt. Hapendamise aabits, Rain Kuldjärv, Pegasus 2023 | vanaraamat. ee
Alates 11. märtsist saab poodi tellitud pakke kätte endiselt tööajal E-R 10-18.00 ja L 10-16.00. Kaupluse ukse tagant helista tel. 734 1901. Pakiga posti teel saatmine toimib tavapäraselt.
Ostukorv

"Keelatud tunded. Neitsijõgi VIII""Apostlite teod""Džungliraamat""Head isu! Parimad kodused retsepti..""Talv orus""Der große Peter und der kleine Pe..""Mis lill see on?""Feng shui ja bagua. Meie elustrate..""Karl Marxi tarkuseraamat""Akadeemia 2017/6""Tõed ja tõdemused. Sakste ja mat..""Suurel maanteel 2 [mälestused]""Mumuu (jutustus)""Johannes Angelos. Tema päevaraama..""Harjunpää ja kiusajad. Romaan ku..""Mõmmilood. Esimene raamat""Friedebert Tuglase Majamuuseum. Д..""Rebase leib""Wall-E. Filmiraamat""Mrs. Rochester. Romaani ''Jane Eyr..""Solita ja spioonid""Loomade elu 1-7""Akadeemia 2012/3""Aasta talus""Raamatuvaksik 1990/2. Laste- ja no..""Võõras mees tuli tallu. Fine van..""Tulimuld 1959/1. Eesti kirjanduse ..""Eesti liblikad. Kataloog / Estonia..""Mäss ''Bounty'' pardal""Vikerkaar 2018/4-5. Eesti Kirjanik..""Ruudi""Päike peopesal. 10 aastat rõõmu..""Naljad sinule (11. osa)""Keskaeg""Kvaliteetse piima tootmine""Titanic. Ookeanihiiglase tragööd..""Geomeetria. Stereomeetria. Keskkoo..""Seitsme lukuga uks""Paradiis""Tasuja. Jutustus Eesti vanast ajas..""Koduaedade kujundamine""Kolmkümmend üheksa astet""Koekirjad. 300 kaasaegset ja tradi..""Amorina""Demokraatia ja sotsialism - kommun..""Dublinesk""Elumere laenetel. Neli tahedat lug..""Klaveriõpetaja""Ohtlik lend 1-6""Oleviku ajalugu""Varss""Tootsi taskud. Kambja Ignatsi Jaag..""Raskete valikute sügis 6. osa""Puuonni kaksikute seiklused: Kaksi..""Pardikasvatus""Viimane mohikaanlane. Jutustus aas..""Neokonfutsianistliku filosoofia pe..""Timm Thaler ehk müüdud naer. Rom..""Pere terviseentsüklopeedia""Eesti Rahvusraamatukogu 1918-2018""Põhimaterjali varalaegas. Matemaa..""Oxfordi kliinilise meditsiini käs..""Viplala lood I-II""Sinasõprus keelega. 4. klassi ees..""Armukadedus. Valitud peatükke""Kodumaa kirikulugu. Usuõpetuse õ..""Mis saab edasi? Patsiendid vähkt..""Jutustused I""Kitsas nurgake (romaan)""Kunstileksikon. Arhitektuur, skulp..""Võrumaa saaga 1-3""Looming 2024/2""Suvi jõel""Kindral Bandula mõõk""Rootsi ja Eesti. Sverige och Estla.."
75 tk kogusumma: 689,70 EUR

Teema: Kokaraamatud
Pealkiri: Fermentatsioonist – ausalt ja avameelselt. Hapendamise aabits
Autor(id): Rain Kuldjärv
Kujundaja: Mai-Liis Raidaru


Kirjastus: Pegasus
Linn: Tallinn
Aasta: 2023
Originaalkeel:
ISBN: 9789916165539
Lehekülgi: 176

Seisukord: heas korras uus raamat kirjastusest

Mõõdud: 240x170
Suurus: Kõvakaaneline

Sisu:
Selle raamatu saame teele panna keskmiselt 3-5 päeva jooksul peale raha laekumist meie arvele.

Raamat “Fermentatsioonist – ausalt ja avameelselt” on muhe käsitlus hapendamise ja kääritamise teooriast ning jagab palju praktilisi nippe ja retsepte. Siin on soovitusi nii traditsioonilisi maitseid austavale hapendajale kui ka maitsenüansse hindavale julgele katsetajale. Autor õpetab, kuidas lisaks kurkidele ka teisi köögivilju hapendada, valmistada erinevaid kimtšisid ning maailma parimat seenesalatit. Põgusalt saab tutvuda ka hapendatud piimatoodete ja vürtsikilude valmistamisega. Loomulikult ei puudu siit ka kääritatud jookide valmistamise juhendid. See raamat on valminud tänu autori aastatepikkustele teadusuuringutele ja suurele isiklikule huvile fermentatsiooni vastu. Autori soov on, et fermenteeritud toitude populaarsus kasvaks ja need satuks sagedamini eestlaste toidulauale. Fermenteeritud toit on tervislik ja toetab seedimist ning immuunsüsteemi. Korrektselt hapendatud ja kääritatud toit säilib kaua ning on seeläbi parem ka keskkonnale, sest vähendab toidu raiskamist Katseta julgelt retseptidega ja mitmekesista oma toidulauda! Rain Kuldjärv on toiduteadlane, -uuendaja ja -entusiast ning ekspert fermentatsiooni ja sensoorika valdkonnas. Ta on töötanud üle 15 aasta Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskuses (TFTAK), kus ta praegu juhib funktsionaalsete toitude ja jookide arendussuunda. Raini igapäevatöö eesmärk on arendada koostöös Eesti ettevõtetega uudseid, tervislikke ja innovaatilisi tooteid, mis on konkurentsivõimelised ka maailmaturul. Rain teab Eesti toitu läbi ja lõhki – ta on juba mitu aastat konkursi “Eesti parim toiduaine” valimiskomisjoni esimees, “Parima talutoidu” komisjoni esimees ja Tunnustatud Eesti Maitse pääsukesemärgi komisjoni liige.

Märksõnad:
Kirjastus Pegasus
fermentatsioon
hapendamine
toiduainete töötlemine
köögiviljad
seened
joogid
piimatooted
kilu
toiduretseptid
käsiraamatud

Hind: - Hetkel on otsas*

*Jäta enda märge ootenimekirja, siis saame sulle eelisjärjekorras saata teavituse kui raamat on jälle saadaval.

Teema Kokaraamatud alla viimati lisatud:

Praetud lihatoidud,
International Masters Publishers AB, 2012, hind: 5,00 eurot

Sven Azojan, Liharaamat. Kodu & Aed,
Forma Media, 2005, hind: 3,50 eurot

S. Kuuse (koostaja), Pirukad,
AS ATA, 1995, hind: 8,00 eurot

Koostanud Silvi Kohu, Magusad hoidised,
ATA-Raamat, 2001, hind: 6,00 eurot

Õile Aavik, Kalkulatsiooniõpetus. Toitlustamine,
Ilo, 2007, hind: 8,00 eurot

E. Arunurm, M. Jaanimägi, A. Järvamägi, E. Kangur, Salme Masso, O. Relve, L. Remmelgas, A. Saa ja A. Tõnsing, Kokaraamat,
Valgus, 1984, hind: 9,50 eurot

Fredrik Eriksson, Räim & heeringas,
Sinisukk, 2013, hind: 19,00 eurot

Sirje Rekkor, Eewe Kärblane, Inge Laur, Irina Bogdanova, Lulli Taaver, Maire Merits, Marje Mäekalle, Tiina Parm, Tiiu Toompuu, Õile Aavik, Ülle Kruuda, Anne Kersna, Dina Aarma, Kulinaaria,
Argo, 2009, hind: 18,00 eurot

Linda Petti, Juust,
Valgus, 1978, hind: 1,00 eurot

Liselotte Forslin, Jan Gradvall, Texmex,
Sinisukk, 2003, hind: 8,00 eurot



Kokaraamatud all on 2322 raamatut. Klõpsa siia, et näha täielikku loendit!
Fermentatsioonist – ausalt ja avameelselt. Hapendamise aabits, Rain Kuldjärv, Pegasus 2023 | vanaraamat.ee
Fermentatsioonist – ausalt ja avameelselt. Hapendamise aabits, Rain Kuldjärv, Pegasus 2023 | vanaraamat.ee
Fermentatsioonist – ausalt ja avameelselt. Hapendamise aabits, Rain Kuldjärv, Pegasus 2023 | vanaraamat.ee
Fermentatsioonist – ausalt ja avameelselt. Hapendamise aabits, Rain Kuldjärv, Pegasus 2023 | vanaraamat.ee
Fermentatsioonist – ausalt ja avameelselt. Hapendamise aabits, Rain Kuldjärv, Pegasus 2023 | vanaraamat.ee
Fermentatsioonist – ausalt ja avameelselt. Hapendamise aabits, Rain Kuldjärv, Pegasus 2023 | vanaraamat.ee

Kasutatud raamatud
Alates 1999. aastast järjest täienenud raamatukataloog sisaldab täna üht Eesti kõige hoolikamalt valitud, sisukaimat kollektsiooni, mis pakub raamatusõpradele ehedaimat lugemisrõõmu.

Üle 47 000 väljaande
Kui tüüpilises raamatupoes on tavapäraselt müügil umbes 3000 raamatut, siis Vanaraamatu antikvariaat pakub lugejaile suuremat valikut, sest müüme kasutatud raamatuid erinevatest kümnenditest.

Raamatute tellimine
Kõiki kataloogis müügil olevaid väljaandeid saad mugavalt tellida veebilehe kaudu.
Veebist ostmise juhend
Tellimistingimused
Privaatsustingimused

Kontaktandmed
Biblio OÜ, reg.nr. 10598332,
Raamatupood: Riia 5, Tartu, 51010 Eesti
Veebikataloog: www.vanaraamat.ee
Kontakttelefon (+372) 7 341 901
E-mail: 

 


www.vanaraamat.ee © 2024 Biblio OÜ » Kvaliteetsed kasutatud raamatud