Fermentatsioonist – ausalt ja Klõpsa siia , et näha täielikku loendit! Fermentatsioonist – ausalt ja avameelselt. Hapendamise aabits, Rain Kuldjärv, Pegasus 2023 | vanaraamat. ee
Alates 11. märtsist saab poodi tellitud pakke kätte endiselt tööajal E-R 10-18.00 ja L 10-16.00. Kaupluse ukse tagant helista tel. 734 1901. Pakiga posti teel saatmine toimib tavapäraselt.
Ostukorv

"Urniväljadest ümarkääbasteni. ..""Traagelniidid. Luuletusi 1954-1989""Elvis Karlsson""Maailma avastamine""Unehaldja killumäng""Poni Pedro""Katz und Maus (Kassid ja hiired)""Väike õigekeelsuse sõnaraamat""Riimitud jutud lastele""Adonis""Koerajutud""Must raamat""Punane lõikus""Garman & Worse. Kipper Worse""Emakeele Seltsi aastaraamat 13/196..""Helsingi ja Tartu Ülikooli sideme..""Sõdurid nutavad öösel (romaan)""Tagasi kiviaega""Operatsioon ''Bernie välja!''""Piimaneiu ja kannutäis piima""Kolm musketäri""Läbilõige""Eesti raamatusarju 1. 19. sajand (..""Pillikeel. Jutte muusikast ja muus..""Klaaspärlimäng""Noored filoloogid. Valik üliõpil..""Nõuandeid, nippe ja oskusi koduho..""Minu vanavanaisa Harald Nugiseks. ..""Inglise-eesti sõnaraamat koolidel..""Saabastega kass""Voldemar""Tallinna keskaegsed kindlustused""Keelevoos 73/74 [artiklite kogumik..""Ra mask""Feng shui 2. Aias, aiamajas ja ük..""Eureka street""Viimane kuninganna""Tweenies. Doodles puu otsas""Bertrami hotellis""Härra Huu saab naabri""Vennad""Kadunud. Ravenite triloogia I raam..""Mustlane merevaigus""Kreutzwald ja Eesti rahvusliku kir..""Fantastiline tüdruk (jutustus)""Teaduse tegijad""Tagasivaade minevikku - erinevad v..""55 aastat mehhaniseeritud metsakui..""Kutsu mind printsessiks""Kalender 2019""Tulevik on sinu päralt. Tulevikut..""Taeval ei ole soosikuid""Vaade merele""Lugusid vanalt Läänemaalt""Šokolaadimaias pruut""Mereklaas""Proloog ja poeemid""Hukatus, häving ja mõrv""Reiki, iidne tervendamise õpetus""Jutustage sellest oma lastele... R..""Nõukogude Naine 1954/9. EKP Keskk..""Französisch (jutustus)""Eeva saladused. Naise seksuaalsuse..""Saialillede sügis""Assassin’s Creed. Taassünd""Mitte ilma sinuta""Lõbus tuul. Luuletused koolieelik..""Lions-liikumine Eestis 2009-2014""Ma armastasin teda""Minu poja esimene päev""Rahulolev beebi. Uus käsiraamat""Luudesse kirjutatud""Hunnitu pulmapidu""Vaeste-Patuste alev II""Kus on jänkupoiss?""Maksuviidad 2009""Mõrv Iiri külas""Mittestandardne laps""Pariisi saladused. Esimene osa""Paar sammukest eesti kirjanduse uu..""Hambahaldja külaskäik (lühijutu..""Roger Ackroydi mõrvamine"
82 tk kogusumma: 605,50 EUR

Teema: Kokaraamatud
Pealkiri: Fermentatsioonist – ausalt ja avameelselt. Hapendamise aabits
Autor(id): Rain Kuldjärv
Kujundaja: Mai-Liis Raidaru


Kirjastus: Pegasus
Linn: Tallinn
Aasta: 2023
Originaalkeel:
ISBN: 9789916165539
Lehekülgi: 176

Seisukord: heas korras uus raamat kirjastusest

Mõõdud: 240x170
Suurus: Kõvakaaneline

Sisu:
Selle raamatu saame teele panna keskmiselt 3-5 päeva jooksul peale raha laekumist meie arvele.

Raamat “Fermentatsioonist – ausalt ja avameelselt” on muhe käsitlus hapendamise ja kääritamise teooriast ning jagab palju praktilisi nippe ja retsepte. Siin on soovitusi nii traditsioonilisi maitseid austavale hapendajale kui ka maitsenüansse hindavale julgele katsetajale. Autor õpetab, kuidas lisaks kurkidele ka teisi köögivilju hapendada, valmistada erinevaid kimtšisid ning maailma parimat seenesalatit. Põgusalt saab tutvuda ka hapendatud piimatoodete ja vürtsikilude valmistamisega. Loomulikult ei puudu siit ka kääritatud jookide valmistamise juhendid. See raamat on valminud tänu autori aastatepikkustele teadusuuringutele ja suurele isiklikule huvile fermentatsiooni vastu. Autori soov on, et fermenteeritud toitude populaarsus kasvaks ja need satuks sagedamini eestlaste toidulauale. Fermenteeritud toit on tervislik ja toetab seedimist ning immuunsüsteemi. Korrektselt hapendatud ja kääritatud toit säilib kaua ning on seeläbi parem ka keskkonnale, sest vähendab toidu raiskamist Katseta julgelt retseptidega ja mitmekesista oma toidulauda! Rain Kuldjärv on toiduteadlane, -uuendaja ja -entusiast ning ekspert fermentatsiooni ja sensoorika valdkonnas. Ta on töötanud üle 15 aasta Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskuses (TFTAK), kus ta praegu juhib funktsionaalsete toitude ja jookide arendussuunda. Raini igapäevatöö eesmärk on arendada koostöös Eesti ettevõtetega uudseid, tervislikke ja innovaatilisi tooteid, mis on konkurentsivõimelised ka maailmaturul. Rain teab Eesti toitu läbi ja lõhki – ta on juba mitu aastat konkursi “Eesti parim toiduaine” valimiskomisjoni esimees, “Parima talutoidu” komisjoni esimees ja Tunnustatud Eesti Maitse pääsukesemärgi komisjoni liige.

Märksõnad:
Kirjastus Pegasus
fermentatsioon
hapendamine
toiduainete töötlemine
köögiviljad
seened
joogid
piimatooted
kilu
toiduretseptid
käsiraamatud

Hind: - Hetkel on otsas*

*Jäta enda märge ootenimekirja, siis saame sulle eelisjärjekorras saata teavituse kui raamat on jälle saadaval.

Teema Kokaraamatud alla viimati lisatud:

Praetud lihatoidud,
International Masters Publishers AB, 2012, hind: 5,00 eurot

Sven Azojan, Liharaamat. Kodu & Aed,
Forma Media, 2005, hind: 3,50 eurot

S. Kuuse (koostaja), Pirukad,
AS ATA, 1995, hind: 8,00 eurot

Koostanud Silvi Kohu, Magusad hoidised,
ATA-Raamat, 2001, hind: 6,00 eurot

Õile Aavik, Kalkulatsiooniõpetus. Toitlustamine,
Ilo, 2007, hind: 8,00 eurot

E. Arunurm, M. Jaanimägi, A. Järvamägi, E. Kangur, Salme Masso, O. Relve, L. Remmelgas, A. Saa ja A. Tõnsing, Kokaraamat,
Valgus, 1984, hind: 9,50 eurot

Fredrik Eriksson, Räim & heeringas,
Sinisukk, 2013, hind: 19,00 eurot

Sirje Rekkor, Eewe Kärblane, Inge Laur, Irina Bogdanova, Lulli Taaver, Maire Merits, Marje Mäekalle, Tiina Parm, Tiiu Toompuu, Õile Aavik, Ülle Kruuda, Anne Kersna, Dina Aarma, Kulinaaria,
Argo, 2009, hind: 18,00 eurot

Linda Petti, Juust,
Valgus, 1978, hind: 1,00 eurot

Liselotte Forslin, Jan Gradvall, Texmex,
Sinisukk, 2003, hind: 8,00 eurot



Kokaraamatud all on 2322 raamatut. Klõpsa siia, et näha täielikku loendit!
Fermentatsioonist – ausalt ja avameelselt. Hapendamise aabits, Rain Kuldjärv, Pegasus 2023 | vanaraamat.ee
Fermentatsioonist – ausalt ja avameelselt. Hapendamise aabits, Rain Kuldjärv, Pegasus 2023 | vanaraamat.ee
Fermentatsioonist – ausalt ja avameelselt. Hapendamise aabits, Rain Kuldjärv, Pegasus 2023 | vanaraamat.ee
Fermentatsioonist – ausalt ja avameelselt. Hapendamise aabits, Rain Kuldjärv, Pegasus 2023 | vanaraamat.ee
Fermentatsioonist – ausalt ja avameelselt. Hapendamise aabits, Rain Kuldjärv, Pegasus 2023 | vanaraamat.ee
Fermentatsioonist – ausalt ja avameelselt. Hapendamise aabits, Rain Kuldjärv, Pegasus 2023 | vanaraamat.ee

Kasutatud raamatud
Alates 1999. aastast järjest täienenud raamatukataloog sisaldab täna üht Eesti kõige hoolikamalt valitud, sisukaimat kollektsiooni, mis pakub raamatusõpradele ehedaimat lugemisrõõmu.

Üle 47 000 väljaande
Kui tüüpilises raamatupoes on tavapäraselt müügil umbes 3000 raamatut, siis Vanaraamatu antikvariaat pakub lugejaile suuremat valikut, sest müüme kasutatud raamatuid erinevatest kümnenditest.

Raamatute tellimine
Kõiki kataloogis müügil olevaid väljaandeid saad mugavalt tellida veebilehe kaudu.
Veebist ostmise juhend
Tellimistingimused
Privaatsustingimused

Kontaktandmed
Biblio OÜ, reg.nr. 10598332,
Raamatupood: Riia 5, Tartu, 51010 Eesti
Veebikataloog: www.vanaraamat.ee
Kontakttelefon (+372) 7 341 901
E-mail: 

 


www.vanaraamat.ee © 2024 Biblio OÜ » Kvaliteetsed kasutatud raamatud