Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Räim & heeringasAutor(id): Fredrik Eriksson
Kirjastus: Sinisukk
Linn:
Aasta: 2013
Originaalkeel:
ISBN: 9789949340736
Lehekülgi: 128
Seisukord: normaalses korras kasutatud raamat
Suurus: tavaformaadis ning kõvas köites raamat
Sisu:
Rootsi mainekates restoranides töötanud ja arvukates televisioonisaadetes esinenud mitmete kokaraamatute autori Fredrik Erikssoni kirjutatud raamat kalatoitudest sisaldab sadu klassikalisi ja uudseid retsepte heeringast ja räimest. Pikka aega eestlaste põhitoiduks olnud kaladest tehtud road sobivad nii suupisteteks kui ka lõuna- ja õhtusöögiks. Jagatakse näpunäiteid odavate ja tervislike kalade puhastamiseks, fileerimiseks ja marinaadide valmistamiseks. Raamatu lõpuosas on tutvustatud sobivaid lisandeid kalatoitude juurde ja lisatud nende valmistamisõpetus.
Märksõnad:
kokandus
Hind:
19,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Maire Suitsu, Lia Virkus, Angeelika Kang, Hakkliharaamat,
Ajakirjade Kirjastus, 2006, hind: 14,00 eurot
Toimetaja Violeta Barysiene, Kööginurk. Retseptid. Nõuanded 2013/7,
Septyni Menai, 2013, hind: 2,50 eurot
Jäätised, sorbetid, parfeed ja granitad,
Sinisukk, 2014, hind: 10,00 eurot
Salme Masso, Laste kokaraamat,
Valgus, 1983, hind: 6,00 eurot
Veronika Nuter, Hullutavad hoidised,
A-meediagrupp, 2012, hind: 6,00 eurot
Linda Petti, Juust,
Valgus, 1978, hind: 1,00 eurot
Enn Tobreluts, Liharaamat,
Ajakirjade Kirjastus, 2004, hind: 15,00 eurot
Loone Ots, Marko Kulver, Esimene Eesti kokaraamat. Valik retsepte aastast 1781,
Menu Kirjastus, 2011, hind: 35,00 eurot
Anne Kangur, Vene köök,
Odamees, 2003, hind: 9,00 eurot
Ramsay Gordon, Maailma köök,
Best Life, 2010, hind: 20,00 eurot
Kokaraamatud all on 2352 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!