Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Tujutõstvad toidud, mida armastame ja mille retsepte jagada põlvest põlveAutor(id): Kristina Efert
Kirjastus: Ajakirjade Kirjastus
Linn:
Aasta: 2016
Originaalkeel:
ISBN: 9789949392421
Lehekülgi: 128
Seisukord: heas korras raamat
Suurus: tavaformaadist pisut suuremas formaadis, kõvade kaantega
Sisu:
Juba lapsepõlvest mäletame, et lauale tõstetud toit võib tekitada nii rõõmu kui ka kurbust. Head tuju tekitavad need toidud, mis meile maitsevad ja mida me armastame, ning isu nende järele ei kao kuhugi ka aastakümnete möödudes – me teeme neid ikka ja jälle ja pakume neid ka oma lastele, andes nii retsepte edasi põlvest põlve. Valiku aluseks on enda kogemused pere- või tuttavate ringis pakutud toitudest, aga ka reisidel saadud kulinaarsetest elamustest. Osa siinsetest retseptidest on naeruväärselt lihtsad ja nõuavad vähe aega, samas võivad teised olla hirmutavalt pika ettevalmistusajaga. Aga uskuge – see kõik on suurepärase tulemuse nimel.
Märksõnad:
kokandus
Hind:
14,00 EUROtsing autori järgi:
Kristina Efert, Tomat. Salatist vürtsmoosini,
Ajakirjade Kirjastus, 2016, hind: 10,00 eurot
Kristina Efert ja Tiit Efert; toimetanud Eha Kõrge, Eesti maitsed. Ligi 40 tootja lugu, üle 60 retsepti,
Varrak, 2019, hind: 18,50 eurot
Kristina Efert, Jõulud. 30 teistmoodi jõulurooga,
Ajakirjade Kirjastus, 2017, hind: 10,00 eurot
Kristina Efert, Kinoatoidud. 30 terast retsepti. 30 terast retsepti,
Ajakirjade Kirjastus, 2015, hind: 6,00 eurot
Kristina Efert, Supp. Külm. Soe. Soolane. Magus,
Varrak, 2018, hind: 16,00 eurot
Kristina Efert, Kapsatoidud,
Ajakirjade Kirjastus, 2015, hind: 6,00 eurot
Kristina Efert, Supp,
Varrak, 2018
Teema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Maire Suitsu, Lia Virkus, Angeelika Kang, Hakkliharaamat,
Ajakirjade Kirjastus, 2006, hind: 14,00 eurot
Toimetaja Violeta Barysiene, Kööginurk. Retseptid. Nõuanded 2013/7,
Septyni Menai, 2013, hind: 2,50 eurot
Jäätised, sorbetid, parfeed ja granitad,
Sinisukk, 2014, hind: 10,00 eurot
Salme Masso, Laste kokaraamat,
Valgus, 1983, hind: 6,00 eurot
Veronika Nuter, Hullutavad hoidised,
A-meediagrupp, 2012, hind: 6,00 eurot
Linda Petti, Juust,
Valgus, 1978, hind: 1,00 eurot
Enn Tobreluts, Liharaamat,
Ajakirjade Kirjastus, 2004, hind: 15,00 eurot
Loone Ots, Marko Kulver, Esimene Eesti kokaraamat. Valik retsepte aastast 1781,
Menu Kirjastus, 2011, hind: 35,00 eurot
Anne Kangur, Vene köök,
Odamees, 2003, hind: 9,00 eurot
Ramsay Gordon, Maailma köök,
Best Life, 2010, hind: 20,00 eurot
Kokaraamatud all on 2351 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!