Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Juhendeid vorstisaaduste valmistamiseksAutor(id): Toimetanud: A. Jakk
Kirjastus: Eesti NSV Rahvamajanduse Nõukogu Liha- ja Piimatööstuse Valitsus
Linn: Tallinn
Aasta: 1961
Originaalkeel:
Lehekülgi: 220
Seisukord: heas seisukorras raamat
Suurus: tavaformaadis, pehmete kaantega
Sisu:
Raamat on mõeldud igapäevaseks kasutamiseks lihakombinaatides ja ETKVL-i vorstitööstustes ning õpikuna erialastes õppeasutustes, kaadri ettevalmistamisel ja kvalifikatsiooni tõstmisel.
Märksõnad:
Eesti NSV Rahvamajanduse Nõukogu Liha- ja Piimatööstuse Valitsus
lihatööstus
vorstid
tootmistehnoloogia
juhendid
käsiraamatud
õppekirjandus
Hind: -

Hetkel on otsas*
*Jäta enda
märge ootenimekirja, siis saame sulle eelisjärjekorras saata teavituse kui raamat on jälle saadaval.
Soovin teavitust raamatu saabumisel:
Juhendeid vorstisaaduste valmistamiseks, Toimetanud: A. Jakk, Eesti NSV Rahvamajanduse Nõukogu Liha- ja Piimatööstuse Valitsus 1961Palun kontrolli üle punasega märgitud väljad
Vaikimisi me ei teavita raamatukogudest mahakantud, templitega ega keskmisest kulunumas seisukorras eksemplaridest. Kui siiski soovid nende kohta teavitust, siis lisa vastavatele ridadele linnukesed.
Ootenimekirja kandmine on ainult teavituse jaoks, kui raamat saabub poodi. Vormi täitmine ei pane sulle ostukohustust, sest osad väljaanded on haruldasemad kui teised, siis pole meil võimalik kuidagi ennustada täpset aega, millal raamat võib taas müügile tulla.
Teema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Maire Suitsu, Lia Virkus, Angeelika Kang, Hakkliharaamat,
Ajakirjade Kirjastus, 2006, hind: 14,00 eurot
Toimetaja Violeta Barysiene, Kööginurk. Retseptid. Nõuanded 2013/7,
Septyni Menai, 2013, hind: 2,50 eurot
Jäätised, sorbetid, parfeed ja granitad,
Sinisukk, 2014, hind: 10,00 eurot
Salme Masso, Laste kokaraamat,
Valgus, 1983, hind: 6,00 eurot
Veronika Nuter, Hullutavad hoidised,
A-meediagrupp, 2012, hind: 6,00 eurot
Linda Petti, Juust,
Valgus, 1978, hind: 1,00 eurot
Enn Tobreluts, Liharaamat,
Ajakirjade Kirjastus, 2004, hind: 15,00 eurot
Loone Ots, Marko Kulver, Esimene Eesti kokaraamat. Valik retsepte aastast 1781,
Menu Kirjastus, 2011, hind: 35,00 eurot
Anne Kangur, Vene köök,
Odamees, 2003, hind: 9,00 eurot
Ramsay Gordon, Maailma köök,
Best Life, 2010, hind: 20,00 eurot
Kokaraamatud all on 2351 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!