Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Kartul ja teised maitsvad juurikadAutor(id): koostanud ja retseptid: Marika Vingissar; toimetanud Tiina Lebane
Kujundaja: Anu Maarand
Kirjastus: Ühinenud Ajakirjad
Linn: Tallinn
Aasta: 2021
Originaalkeel:
ISBN: 9789949696727
Lehekülgi: 56
Sari: 50 retsepti!
Seisukord: normaalses seisukorras raamat
Mõõdud: 168x228mm
Suurus: piklikus tavaformaadis, pehmete kaantega
Sisu:
RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL. 036
Kes meist ei teaks, et iga päev peab sööma vähemalt pool kilo aedvilja. See tundub tülikas, sest juurvilju peab pesema, koorima ja tükeldama ning lõpuks neist ka toidu valmistama.
Tegelikult on köögiviljad nii maitsvad ja tervislikud, et kogu nähtud vaev tasub end kuhjaga ära. Tuleb vaid fantaasiale voli anda ja juurvilju vaheldusrikkalt kasutada.
Kartulite või makaronide asemel võib liharoa lisandiks pakkuda näiteks porgandit. Tõmba kooritud porgandist koorimisnoaga pikad õhukesed ribad. Hoia neid lühikest aega keevas vees ja ongi magus praekõrvane olemas. Ribasid võib kasutada ka toorsalatis. Tihtipeale ei taha lapsed keedetud porgandit, küll aga söövad hea meelega lihapalle. Kotleti- ja lihapallitaina hulka võib rohkelt porgandit riivida, see annab hea magusa maitse ja märkamatult saab kätte ka päevase juurviljaportsu.
Kõige paremad on muidugi hooajalised aedviljad, kuid õnneks leiab ka külmletist tükeldatud ja külmutatud aedvilju, millest saab kiiresti õhtusöögi valmistada.
Märksõnad:
Ühinenud Ajakirjad
köögiviljad
köögiviljatoidud
juurviljad
kokaraamatud
50 retsepti!
Viiskümmend retsepti!
Hind:
6,00 EUROtsing autori järgi:
Koostanud: Raivo Lillemets, Vajan relva! 3. osa. Relvaseadus ja relvade omandamise uus kord,
Serri, 1996, hind: 4,00 eurot
Koostanud: Indrek Silver Einberg, Lydia Koidula. Meie elu,
Filmiklubi, 2014, hind: 4,50 eurot
Koostanud Heino Aassalu, Viis tantsu II,
Eesti NSV Rahvaloomingu Maja, 1962, hind: 5,00 eurot
Koostanud Hella Kink, Avo Miidel, Tiit Petersoo ja Anto Raukas, Harjumaa. Põhja-Kõrvemaa. Kuusalu, Anija, Aegviidu,
Teaduste Akadeemia Kirjastus, 2013, hind: 4,00 eurot
Koostanud Laine Linnus, Õpilaste kodu-uurimistöid 9. osa. Metoodilised materjalid,
Eesti NSV Haridusministeerium, 1986, hind: 4,50 eurot
tekstid koostanud muuseumide materjalide põhjal Merike Toomas ja Külli Aleksanderson ; keeletoimetaja Katrin Raid, Tartu muuseumide võtmelood,
Tartu Linnavalitsus, 2011, hind: 4,00 eurot
Koostanud Reet Sinimaa. Toimetanud Helgi Kaldma, Kui ma olin väiksekene. Johann Köleri nimelise Viljandi Keskkooli almanahh. Aastad 1988-1992,
J. Köleri nim. Viljandi Keskkool, 1992, hind: 5,00 eurot
Koostanud: Gerli Palk, Toimetanud: Virve Ennosaar, Hõimurahvad. Kirjandusnimestik,
Eesti Rahvusraamatukogu, 1994, hind: 3,00 eurot
Koostanud Roman Ljago ja Ita Serman, Venelased,
Ilo, 2007, hind: 4,00 eurot
Koostanud Elle Vunder, The Estonian State Open-Air Museum,
Perioodika, 1979, hind: 4,00 eurot
Koostanud M. Aun, Taluehitisi Mõniste Külamuuseumis. Kataloog,
Eesti NSV Kultuuriministeeriumi Fr. R. Kreutzwaldi Memoriaalmuuseum, 1975, hind: 4,00 eurot
Koostanud Kersti Karu, Skulptor Lembit Paluteder,
Osula Põhikool, 2003, hind: 4,00 eurot
Teema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Maire Suitsu, Lia Virkus, Angeelika Kang, Hakkliharaamat,
Ajakirjade Kirjastus, 2006, hind: 14,00 eurot
Toimetaja Violeta Barysiene, Kööginurk. Retseptid. Nõuanded 2013/7,
Septyni Menai, 2013, hind: 2,50 eurot
Jäätised, sorbetid, parfeed ja granitad,
Sinisukk, 2014, hind: 10,00 eurot
Salme Masso, Laste kokaraamat,
Valgus, 1983, hind: 6,00 eurot
Veronika Nuter, Hullutavad hoidised,
A-meediagrupp, 2012, hind: 6,00 eurot
Linda Petti, Juust,
Valgus, 1978, hind: 1,00 eurot
Enn Tobreluts, Liharaamat,
Ajakirjade Kirjastus, 2004, hind: 15,00 eurot
Loone Ots, Marko Kulver, Esimene Eesti kokaraamat. Valik retsepte aastast 1781,
Menu Kirjastus, 2011, hind: 35,00 eurot
Anne Kangur, Vene köök,
Odamees, 2003, hind: 9,00 eurot
Ramsay Gordon, Maailma köök,
Best Life, 2010, hind: 20,00 eurot
Kokaraamatud all on 2351 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!