Toiduvalmistamise tehnoloogia, Pjotr Grišin, Klõpsa siia , et näha täielikku loendit! Toiduvalmistamise tehnoloogia, Pjotr Grišin, Nikolai Kovaljov, Valgus 1968 | vanaraamat. ee
Alates 11. märtsist saab poodi tellitud pakke kätte endiselt tööajal E-R 10-18.00 ja L 10-16.00. Kaupluse ukse tagant helista tel. 734 1901. Pakiga posti teel saatmine toimib tavapäraselt.
Ostukorv

"Vähk ei tähenda surma""Tublid meremehed""Hea tuju raamat 40+. Lood tervise,..""Süvenemine""Mis nüüd saab? Vastuste esmaabi ..""Jänku-Juss on rannas""Maailm toimub (luuletused)""Mängud bossiga. 36 karjääripomm..""Hotell Pärnu. Rael Artel gallery:..""Praktiline aiapidamine""Karistusseadustik. Märksõnaline ..""Gaaskeevitus""Abielu diabeediga""Provintsitari triumf""Kulda väärt kunst. E-Kunstisalon..""Sinu tumeda poole vägi. Kuidas ne..""Pipi Pikksukk Humlegårdenis""Teie isiklik abimajapidamine""Skisofreenia""Quo vadis?""Karune elu ja kuidas karud sellega..""Põrguväravad""Musttuhat strateegiat, kuidas või..""Ainult naistele. Mida sa peaksid t..""Kui sõprus teeb haiget. Kuidas tu..""Siil Fritsuke [lühijutud]""Viis päeva sigaretita""Murelapsed""Kui tuul ning päike enam ei aita...""Siluett lastele 1979""Moonutatud aeg. Ajataju mõistatus..""Rõõmsa meele käsiraamat. Naera...""Kolmas Silm 2006/9-10""Kohalolu.Kuidas olla kõige raskem..""Parimad asjad maailmas on tasuta""8. harjumus. Efektiivsest suurepä..""Adobe Photoshop 6.0. User guide""Köler Prize 2012 + CD. Marge. Flo..""Kuidas sümpaatiat võita?""Füüsika. Taskuteatmik""Kõik, mida olete tahtnud küsida ..""Minu käsitööd 2010/11""Arenda võimeid. Ande avastamine, ..""Naiselikkuse saladused""Hiigelsoojad pilvelambad""Kas kõik on juhus?""Värviteraapia""Elustrateegiad. Olulised ja kasuli..""Nad keeravad su untsu. Kuidas pere..""Varitõde""Eduka inimese 100 lihtsat saladust..""Imede valem. Kaks otsust, mis teev.."
52 tk kogusumma: 570,00 EUR

Teema: Kokaraamatud
Pealkiri: Toiduvalmistamise tehnoloogia
Autor(id): Pjotr Grišin, Nikolai Kovaljov

Kirjastus: Valgus
Linn: Tallinn
Aasta: 1968
Originaalkeel: vene keel
Tõlkija: M. Klement, A. Vakk, E. Saari
Lehekülgi: 340

Seisukord: kulunud kaaned, tiitelleht puudu, sisu olemas ja loetav!

Mõõdud: 150 × 220 mm
Suurus: tavaformaadis, kõvade kaantega

Sisu:
kulunud kaaned, tiitelleht puudu, sisu olemas ja loetav!

Raamat käsitleb toiduvalmistamise tehnoloogia põhiküsimusi. Nende hulgas antakse lühike ülevaade toiduainete muutustest kuumtöötlemise protsessides, toiduainete toiduks ettevalmistamist roarühmade kaupa. Samuti on siin peatükk dieettoitlustamisest koos dieetide iseloomustuste ja toitude valmistamise eri viisidega. Raamat sobib õpikuks vastava eriala õpetamisel koolides.

Hind: - Hetkel on otsas*

*Jäta enda märge ootenimekirja, siis saame sulle eelisjärjekorras saata teavituse kui raamat on jälle saadaval.

Otsing autori järgi:

Pjotr Grišin ja Nikolai Kovaljov, Toiduvalmistamise tehnoloogia,
Valgus, 1968, hind: 4,00 eurot

Teema Kokaraamatud alla viimati lisatud:

Aive Luigela, Hoidised,
Varrak, 2010, hind: 26,00 eurot

Salme Masso, Õunaraamat. Toidud, hoidised, säilitamine,
Valgus, 1988, hind: 2,50 eurot

Hilda Ottenson, Hoidised,
Valgus, 1983, hind: 6,00 eurot

koostaja Maire Suitsu, Sõbranna kokaraamat,
Ajakirjade Kirjastus, 2001, hind: 4,00 eurot

Marje Sepp, Saledaks saada, saledaks jääda,
Perioodika, 1994, hind: 4,00 eurot

Marguerite Patten, Jeannette Ewin, Toitumissoovitused artriidi leevendamiseks. Eneseabiplaan ja üle 60 toiduretsepti. Jätke valuga hüvasti loomulikul teel,
Ersen, 2003, hind: 14,00 eurot

Salme Masso, Laste kokaraamat,
Valgus, 1985, hind: 3,50 eurot

Angelica Uudeküll, Potiemanda parimad palad. Parimad palad argipäevaks. Parimad palad pühapäevaks,
Ajakirjade Kirjastus, 2012, hind: 12,00 eurot

Angeelika Kang, Lia Virkus, Šokolaad. Lihtsatest küpsistest hõrkude kookideni,
Ajakirjade Kirjastus, 2010, hind: 20,00 eurot

tekst: Maire Suitsu ; toimetaja Lia Virkus ; retseptid: Harri Ilves, Lia Virkus, Eesti köök. Estonian cooking,
Ajakirjade Kirjastus, 2003, hind: 18,00 eurot



Kokaraamatud all on 2340 raamatut. Klõpsa siia, et näha täielikku loendit!
Toiduvalmistamise tehnoloogia, Pjotr Grišin, Nikolai Kovaljov, Valgus 1968 | vanaraamat.ee
Toiduvalmistamise tehnoloogia, Pjotr Grišin, Nikolai Kovaljov, Valgus 1968 | vanaraamat.ee
Toiduvalmistamise tehnoloogia, Pjotr Grišin, Nikolai Kovaljov, Valgus 1968 | vanaraamat.ee
Toiduvalmistamise tehnoloogia, Pjotr Grišin, Nikolai Kovaljov, Valgus 1968 | vanaraamat.ee
Toiduvalmistamise tehnoloogia, Pjotr Grišin, Nikolai Kovaljov, Valgus 1968 | vanaraamat.ee
Toiduvalmistamise tehnoloogia, Pjotr Grišin, Nikolai Kovaljov, Valgus 1968 | vanaraamat.ee

Kasutatud raamatud
Alates 1999. aastast järjest täienenud raamatukataloog sisaldab täna üht Eesti kõige hoolikamalt valitud, sisukaimat kollektsiooni, mis pakub raamatusõpradele ehedaimat lugemisrõõmu.

Üle 47 000 väljaande
Kui tüüpilises raamatupoes on tavapäraselt müügil umbes 3000 raamatut, siis Vanaraamatu antikvariaat pakub lugejaile suuremat valikut, sest müüme kasutatud raamatuid erinevatest kümnenditest.

Raamatute tellimine
Kõiki kataloogis müügil olevaid väljaandeid saad mugavalt tellida veebilehe kaudu.
Veebist ostmise juhend
Tellimistingimused
Privaatsustingimused

Kontaktandmed
Biblio OÜ, reg.nr. 10598332,
Raamatupood: Riia 5, Tartu, 51010 Eesti
Veebikataloog: www.vanaraamat.ee
Kontakttelefon (+372) 7 341 901
E-mail: 

 


www.vanaraamat.ee © 2024 Biblio OÜ » Kvaliteetsed kasutatud raamatud