Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Toiduainete säilitamine. Hoidistamine, külmutamine, kuivatamine, suitsutamineAutor(id): Gabriele Lehari
Kirjastus: Sinisukk
Linn: Tallinn
Aasta: 2010
Originaalkeel: saksa keel
Tõlkija: Toomas Rosin
ISBN: 9789949147441
Lehekülgi: 128
Seisukord: normaalses korras raamat
Mõõdud: 137 × 198 mm
Suurus: tavaformaadist pisut väiksemas formaadis, kõvas köites raamat
Sisu:
Soovite nautida oma aia rikkalikku saaki ka talvel? Ei ole tahtmist iga päev poes käia? Kui nii, siis on see raamat just Teie jaoks. Siit saate nõuandeid säilitamise ja hoidistamise eri viisidest ja sellest, missugustele toiduainetele missugune viis sobib. Kui hoidistamise kord on hästi läbi mõeldud, siis on Teil kodus alati rikkalik valik värskeid ja konserveeritud toiduaineid.
Hind:
9,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Urmas Jalakas, 76 magustoitu,
Forma Media, 2007, hind: 4,00 eurot
M. Eesmaa, A. Küüsvek, S. Masso, Valik toiduretsepte,
Valgus, 1974, hind: 4,40 eurot
Helgi Oras, Koduveinid,
Katherine, 1991, hind: 5,00 eurot
Ida Savi, Saiad, pirukad, koogid,
Valgus, 1989, hind: 3,50 eurot
Linda Petti, Kartulitoite,
Valgus, 1989, hind: 2,00 eurot
Linda Petti, Kokaraamat poissmeestele,
1991, hind: 1,50 eurot
Anni Arro, Läbi lillede. Vanaemast inspireeritud retseptid,
EKSA, 2023, hind: 30,00 eurot
Oksana Putan, Vene köök. Suur pirukaraamat,
TEA, 2018, hind: 40,00 eurot
Maire Suitsu, Eks elati ju ennegi,
Hea Lugu, 2017, hind: 25,00 eurot
Küpsetised,
Valio Eesti AS, 1997, hind: 10,00 eurot
Kokaraamatud all on 2349 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!