Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Hakkliha. Pisikesest frikadellist pikkpoisiniAutor(id): Indrek Kivisalu ja Rudolf Visnapuu
Kirjastus: Ajakirjade Kirjastus
Linn: Tallinn
Aasta: 2012
Originaalkeel:
ISBN: 9789949502271
Lehekülgi: 104
Seisukord: heas korras raamat
Mõõdud: 176 × 249 mm
Suurus: tavaformaadist pisut suuremas formaadis, kõvade kaantega
Sisu:
Hakkliha on kõige popim lihatooraine! Eestlased teevad ja söövad meelsasti nii pikkpoissi, hakklihakastet, ühepajatoite, frikadellisuppi kui hakklihatäidisega pannkooke. Mõnda neist võiks vaat et suisa rahvustoiduks nimetada. Aga ka nende lihtsate ja kõigile tuttavate roogadega saab fantaseerida ning neid huvitavamaks timmida. Hakkliha on nii põnev tooraine, et sellest on võimalik valmistada väga-väga palju erinevaid toite. Selleks on vajad vaid veidikene julgust ja fantaasiat. Raamat jagab mõtteid ja näpunäiteid hakkliha koduseks kasutamiseks nii traditsioonilisel viisil kui ka pisut uuenduslikumalt, tehes seda kõike autorite silmadega nähtuna ja nende kodustele harjumustele toetudes.
Hind:
14,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Kerged magustoidud [50 retsepti!],
Ühinenud Ajakirjad, 2018, hind: 5,00 eurot
Koostaja Gerda Kroom, Moodsad ahjuküpsetised. Toidu valmistamine küpsetuskotis, fooliumis, küpsetuspaberis ja tinas,
Odamees, 2024, hind: 15,00 eurot
Koostanud Erik Enden, Pille Enden, Laste kokaraamat,
AS Ajakirjade Kirjastus, 2006, hind: 14,00 eurot
Maitsvad suupisted,
Odamees, 2015, hind: 10,00 eurot
Linda Petti, Roosõielised Linda Petti köögis,
Valgus, 1992, hind: 4,00 eurot
Linda Petti, Kartulitoite,
Valgus, 1989, hind: 2,00 eurot
Elle Reeder, Hoidistamine,
Valgus, 1993, hind: 5,00 eurot
Laine Remmelgas, Magustoidud (käsiraamat),
Valgus, 1985, hind: 2,00 eurot
Linda Petti, Juust,
Valgus, 1984, hind: 3,00 eurot
Salme Masso, Õunaraamat. Toidud, hoidised, säilitamine,
Valgus, 1988, hind: 2,50 eurot
Kokaraamatud all on 2323 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!