Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Hakkliha. Pisikesest frikadellist pikkpoisiniAutor(id): Indrek Kivisalu ja Rudolf Visnapuu
Kirjastus: Ajakirjade Kirjastus
Linn: Tallinn
Aasta: 2012
Originaalkeel:
ISBN: 9789949502271
Lehekülgi: 104
Seisukord: heas korras raamat
Mõõdud: 176 × 249 mm
Suurus: tavaformaadist pisut suuremas formaadis, kõvade kaantega
Sisu:
Hakkliha on kõige popim lihatooraine! Eestlased teevad ja söövad meelsasti nii pikkpoissi, hakklihakastet, ühepajatoite, frikadellisuppi kui hakklihatäidisega pannkooke. Mõnda neist võiks vaat et suisa rahvustoiduks nimetada. Aga ka nende lihtsate ja kõigile tuttavate roogadega saab fantaseerida ning neid huvitavamaks timmida. Hakkliha on nii põnev tooraine, et sellest on võimalik valmistada väga-väga palju erinevaid toite. Selleks on vajad vaid veidikene julgust ja fantaasiat. Raamat jagab mõtteid ja näpunäiteid hakkliha koduseks kasutamiseks nii traditsioonilisel viisil kui ka pisut uuenduslikumalt, tehes seda kõike autorite silmadega nähtuna ja nende kodustele harjumustele toetudes.
Hind:
14,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
M. Eesmaa, A. Küüsvek, S. Masso, Valik toiduretsepte,
Valgus, 1974, hind: 4,40 eurot
Helgi Oras, Koduveinid,
Katherine, 1991, hind: 5,00 eurot
Ida Savi, Saiad, pirukad, koogid,
Valgus, 1989, hind: 3,50 eurot
Linda Petti, Kartulitoite,
Valgus, 1989, hind: 2,00 eurot
Linda Petti, Kokaraamat poissmeestele,
1991, hind: 1,50 eurot
Anni Arro, Läbi lillede. Vanaemast inspireeritud retseptid,
EKSA, 2023, hind: 30,00 eurot
Oksana Putan, Vene köök. Suur pirukaraamat,
TEA, 2018, hind: 40,00 eurot
Maire Suitsu, Eks elati ju ennegi,
Hea Lugu, 2017, hind: 25,00 eurot
Küpsetised,
Valio Eesti AS, 1997, hind: 10,00 eurot
Gordon Ramsay, Gordon Ramsays Home Cooking: Everything You Need to Know to Make Fabulous Food,
Grand Central, 2012, hind: 14,00 eurot
Kokaraamatud all on 2349 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!