Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Saadikuproua hõrgutisiAutor(id): Kaarina Kaurinkoski
Kujundaja: Piret Niinepuu-Kiik
Kirjastus: Perioodika
Linn:
Aasta: 1995
Originaalkeel:
ISBN: 5797905809
Lehekülgi: 95
Seisukord: pisut kulunud kaaned, sisu olemas ja korras
Mõõdud: 140 × 210 mm
Suurus: tavaformaadis, pehmete kaantega
Sisu:
RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL. 197
Köögiviljatoite
Kaarina Kaurinkoski on tuntud isikupäraste ja huvitavate kokaraamatute autorina. Eesti keeles on tema töödest varem ilmunud «Seenetoidud», mis sai suure menu osaliseks.
Käesoleva raamatu eesmärgiks on tutvustada aed-, puu- ja juurvilju, mis ei kuulu traditsioonilisse eesti kööki, kuid on tänapäeval meie perenaistele kättesaadavad, nagu artišokk, avokaado, endiivia, spargel, mitmesugused salati- ja paprikaliigid. Pakutakse aga ka uudseid toite, mida võib valmistada tuntud köögiviljadest – porgandist, peedist, kartulist või kapsast.
Hind:
4,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
M. Eesmaa, A. Küüsvek, S. Masso, Valik toiduretsepte,
Valgus, 1974, hind: 4,40 eurot
Helgi Oras, Koduveinid,
Katherine, 1991, hind: 5,00 eurot
Ida Savi, Saiad, pirukad, koogid,
Valgus, 1989, hind: 3,50 eurot
Linda Petti, Kartulitoite,
Valgus, 1989, hind: 2,00 eurot
Linda Petti, Kokaraamat poissmeestele,
1991, hind: 1,50 eurot
Anni Arro, Läbi lillede. Vanaemast inspireeritud retseptid,
EKSA, 2023, hind: 30,00 eurot
Oksana Putan, Vene köök. Suur pirukaraamat,
TEA, 2018, hind: 40,00 eurot
Maire Suitsu, Eks elati ju ennegi,
Hea Lugu, 2017, hind: 25,00 eurot
Küpsetised,
Valio Eesti AS, 1997, hind: 10,00 eurot
Gordon Ramsay, Gordon Ramsays Home Cooking: Everything You Need to Know to Make Fabulous Food,
Grand Central, 2012, hind: 14,00 eurot
Kokaraamatud all on 2349 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!