Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Maitsvad Itaalia lihatoidudAutor(id): Koostanud Antonio Colombo
Kirjastus: Tormikiri
Linn: Tallinn
Aasta: 2003
Originaalkeel:
ISBN: 9985946790
Lehekülgi: 32
Sari: A la carte
Seisukord: normaalses seisukorras raamat
Mõõdud: 170 × 221 mm
Suurus: tavaformaadist pisut suuremas formaadis, pehmete kaantega
Sisu:
Sisukord:
Veiseliha singi ja šampinjonidega
Grillitud veiseliha Firenze moodi
Veisepraad peekoniga
Pizzaiola veiseliha
Vasikašnitsel tuunikalakastmes
Rooma vasikašnitsel
Osso-Buco Milano moodi
Vasikapraad
Vasikakarbonaad salveiga
Vasikakarbonaad Milano moodi
Vasikamaks Venezia moodi
Vasikamaks balsamiäädikaga
Vasikaeskalopp toorsingi ja linnumaksaga
Seaeskalopp mozzarella ja oreganoga
Sealihaeskalopp mustade oliividega
Märksõnad
rahvustoidud
itaalia
rahvustoidud
itaalia
kokaraamatud
Sari: A la carte
Hind: -

Hetkel on otsas*
*Jäta enda
märge ootenimekirja, siis saame sulle eelisjärjekorras saata teavituse kui raamat on jälle saadaval.
Soovin teavitust raamatu saabumisel:
Maitsvad Itaalia lihatoidud, Koostanud Antonio Colombo, Tormikiri 2003Palun kontrolli üle punasega märgitud väljad
Vaikimisi me ei teavita raamatukogudest mahakantud, templitega ega keskmisest kulunumas seisukorras eksemplaridest. Kui siiski soovid nende kohta teavitust, siis lisa vastavatele ridadele linnukesed.
Ootenimekirja kandmine on ainult teavituse jaoks, kui raamat saabub poodi. Vormi täitmine ei pane sulle ostukohustust, sest osad väljaanded on haruldasemad kui teised, siis pole meil võimalik kuidagi ennustada täpset aega, millal raamat võib taas müügile tulla.
Teema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Salme Masso, Laste kokaraamat,
Valgus, 1983, hind: 4,00 eurot
Salme Masso, Laste kokaraamat,
Valgus, 1985, hind: 3,50 eurot
Aaro Lode, Kristjan Lepp, Tai köök,
Ajakirjade Kirjastus, 2010, hind: 15,00 eurot
Koostaja: Pille Petersoo, Nami-Nami. Maailma maitsed,
Varrak, 2013, hind: 12,00 eurot
Gönül Paksoy, Türgi köök,
Ajakirjade Kirjastus, 2010, hind: 17,00 eurot
Retseptid: Angeelika Kang, Tordid,
Ajakirjade Kirjastus, 2003, hind: 4,00 eurot
Andra Kalda; toimetaja Tiina Lang, Aasta köögis. 2, Andra Kalda retseptid,
Marikiri Raamat, 2014, hind: 7,00 eurot
Jussi Talvi, Gastronoomia ajalugu,
Varrak, 2005, hind: 30,00 eurot
Aleksei Kulkov ja Konstantin Krasik, Tervise energia: astroloogi kokaraamat,
Paradiis, 2020, hind: 14,00 eurot
Carla Capalbo, Itaalia köök. Ehtsad itaalia road täis erutavaid maitseelamusi,
Varrak, 2006, hind: 15,00 eurot
Kokaraamatud all on 2361 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!