Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Rõõmsameelne riisAutor(id): Koostanud Martti Koppel
Kujundaja: Mare Koha
Kirjastus: Erahariduskeskuse Kirjastus
Linn: Tallinn
Aasta: 2003
Originaalkeel:
ISBN: 9949101158
Lehekülgi: 64
Sari: Retseptikogu Soolatera
Seisukord: normaalses korras raamat
Mõõdud: 245 × 172 mm
Suurus: piklikus tavaformaadis, spiraalköites
Sisu:
RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL. 131
Riisiroogade valmistamisest on iga maa kokal oma tõekspidamised ja arusaamad. Mõned neist eelistavad enne keetmist riisi leotada, mõned keedavad rohkes vees, mõned väheses vedelikus ja mõned ei keedagi, vaid küpsetavad seda pannil, kuumas õlis või võis ning alles seejärel lisavad veidi vedelikku ja hautavad küpseks.
Ehkki eestlased on läbi aegade olnud peamiselt kartulisööjad, tundub siiski, et riis on tänapäeval hästi omaks võetud.
Märksõnad:
riis
toidud
riisitoidud
kokaraamatud
Sari: Retseptikogu Soolatera
Hind:
5,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Kerged magustoidud [50 retsepti!],
Ühinenud Ajakirjad, 2018, hind: 5,00 eurot
Koostaja Gerda Kroom, Moodsad ahjuküpsetised. Toidu valmistamine küpsetuskotis, fooliumis, küpsetuspaberis ja tinas,
Odamees, 2024, hind: 15,00 eurot
Koostanud Erik Enden, Pille Enden, Laste kokaraamat,
AS Ajakirjade Kirjastus, 2006, hind: 14,00 eurot
Maitsvad suupisted,
Odamees, 2015, hind: 10,00 eurot
Linda Petti, Roosõielised Linda Petti köögis,
Valgus, 1992, hind: 4,00 eurot
Linda Petti, Kartulitoite,
Valgus, 1989, hind: 2,00 eurot
Elle Reeder, Hoidistamine,
Valgus, 1993, hind: 5,00 eurot
Laine Remmelgas, Magustoidud (käsiraamat),
Valgus, 1985, hind: 2,00 eurot
Linda Petti, Juust,
Valgus, 1984, hind: 3,00 eurot
Salme Masso, Õunaraamat. Toidud, hoidised, säilitamine,
Valgus, 1988, hind: 2,50 eurot
Kokaraamatud all on 2323 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!