Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Toidu valmistamine mikrolaineahjusAutor(id): Retseptid: Cecilia Lundin, Birgitta Rasmusson
Kujundaja: Alexandra Frank
Kirjastus: Koolibri
Linn: Tallinn
Aasta: 2004
Originaalkeel: rootsi keel
Tõlkija: Kadi-Riin Haasma
ISBN: 998501510x
Lehekülgi: 96
Seisukord: heas korras raamat
Mõõdud: 198 × 248 mm
Suurus: tavaformaadist pisut suuremas formaadis, kõvade kaantega
Sisu:
Mikrolaineahjus saab valmistada väga erinevaid roogi, alates putrudest kuni küpsetatud merikeelefileeni. Paljudel ahjudel on grill- ja sooja õhu funktsioon, hautamis- ja sulatusprogrammid. Selles raamatus õpetatakse ahju omadusi võimalikult hästi ära kasutama. Aedvili ja kala sobivad eriti hästi mikroahjus küpsetamiseks ning seetõttu on nende kohta palju retsepte. Raamatus on ka juhtnööre mitmete lihtsate liharoogade ning isegi mooside ja maiustuste valmistamiseks.
Originaali pealkiri: Laga mat i mikrougn
toiduvalmistamine, mikrolaineahjud, kokaraamatud, toit, retseptid, kulinaaria
Hind:
8,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Anne Sheasby, Maitsvad lahjad toidud. Hõrgud retseptid tervislikuks toitumiseks,
Sinisukk, 2000, hind: 15,00 eurot
lood ja retseptid: Üllar Priks alias Myrakas, Sööme sõnu,
Postimees, 2016, hind: 22,00 eurot
Kerged magustoidud [50 retsepti!],
Ühinenud Ajakirjad, 2018, hind: 5,00 eurot
Koostaja Gerda Kroom, Moodsad ahjuküpsetised. Toidu valmistamine küpsetuskotis, fooliumis, küpsetuspaberis ja tinas,
Odamees, 2024, hind: 15,00 eurot
Koostanud Erik Enden, Pille Enden, Laste kokaraamat,
AS Ajakirjade Kirjastus, 2006, hind: 14,00 eurot
Maitsvad suupisted,
Odamees, 2015, hind: 10,00 eurot
Linda Petti, Roosõielised Linda Petti köögis,
Valgus, 1992, hind: 4,00 eurot
Linda Petti, Kartulitoite,
Valgus, 1989, hind: 2,00 eurot
Elle Reeder, Hoidistamine,
Valgus, 1993, hind: 5,00 eurot
Laine Remmelgas, Magustoidud (käsiraamat),
Valgus, 1985, hind: 2,00 eurot
Kokaraamatud all on 2323 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!