Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Maitsvad elamusedAutor(id): Toimetaja ja eessõna: Aita Nurga
Kujundaja: Siiri Timmermann
Kirjastus: Äripäev
Linn: Tallinn
Aasta: 2008
Originaalkeel:
ISBN: 9789949434268
Lehekülgi: 238
Sari: Äripäeva raamat
Seisukord: heas seisukorras raamat
Mõõdud: 155 × 250 mm
Suurus: tavaformaadis, kõvade kaantega
Sisu:
RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL. 134
Elamusi toovad hea toit ja jook meeldivas keskkonnas.
Erilistel päevadel tahaks nautida hõrgutisi ning väärt jooki, katta ise pidulaud või minna hoopis välja sööma − häid ideid ja retsepte maitsvate elamuste saamiseks pakub meie samanimeline raamat.
«Maitsvad elamused» sisaldab lisaks klassikalisele kokaraamatule − kaunitele piltidele ja järeletegemist väärt retseptidele − haaravaid lugusid kokakunstist ja selle juurde kuuluvast atmosfäärist. See on justkui erinevate maitsete ümbermaailmareis, kus tutvustatakse paljude maade peent ja vaheldusrikast köögikultuuri.
Raamatus on kolm osa, mis üksteist täiendavad:
Hõrgutised – Eesti köök, Pariisi kaste, kodune leivategu, sushi, India teravad maitsed, Toskaana köök, kulinaarne Island, toiduvalmistamine maooride kombel, Gotlandi maitsed, talleliha, gurmee kala ja kapsaga, lõherull, pliinid kalamarjaga, kaheksajalg, teod, linnuliha, singid, lambaliha, juustu välimääraja, ürdid ja maitseained, puuviljad, magustoidud jm.
Ahvatlevad joogid – šampanja, erinevate maade veinid, bool, konjak, viski, sake, ouzo, grappa, viin, kokteilid, glögi, õlu, tee.
Mõnus atmosfäär – portreelood Eesti tippkokkadest.
Sari: Äripäeva raamat
Hind:
10,00 EUROtsing autori järgi:
Lembi Tamm; toimetaja Andrus Kangro, Keemia õpik VIII klassile. II osa. Aatomitest aineteni,
Avita, 2006, hind: 6,00 eurot
E. Nirk (toimetaja), Eesti kirjanduse ajalugu II köide. XIX sajandi teine pool,
Eesti Raamat, 1966, hind: 5,00 eurot
Bernard Kangro, Valev Uibopuu (toimetajad), Meie maa. Eesti sõnas ja pildis III. Kesk-Eesti,
Eesti Kirjanike Kooperatiiv, 1957, hind: 20,00 eurot
Jaan Mettik; toimetaja Eda Post, Toataimede ellujäämise teejuht,
Ekspress Meedia, 2020, hind: 6,00 eurot
Peatoimetaja: Epp Reinmets, Käsitöö 2020 detsember - 2021 jaanuar,
Õhtuleht Kirjastus, 2020, hind: 5,00 eurot
Michael Jackson. Toimetaja Mari Klein, Moonwalk. Michael Jacksoni üks & ainus autobiograafia,
Eesti Päevaleht, 2009, hind: 13,00 eurot
Caspar Vega; toimetaja Monika Salo, Roosa Ritsikas,
Hea Lugu, 2020, hind: 5,00 eurot
Philip Reeve; toimetaja René Tendermann, Põrgulikud leiutised,
Rahva Raamat AS, 2019, hind: 19,00 eurot
Walt Disney; toimetaja: Tiit Heidmets, Miki Hiir 2017/2,
Egmont Estonia, 2017, hind: 3,00 eurot
Kristi Kasper (toimetaja), Väike metshaldjas vöötoravate juures,
Sinisukk, 2000, hind: 2,00 eurot
August Tammekann, Edgar Kant (toimetajad), Maailma maad ja rahvad 11. Kõrg-Aasia,
Loodus, 1932, hind: 8,00 eurot
Andra Kalda; toimetaja Tiina Lang, Aasta köögis. 2, Andra Kalda retseptid,
Marikiri Raamat, 2014, hind: 7,00 eurot
Teema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Salme Masso, Rahvaste toite,
Valgus, 1978, hind: 3,00 eurot
Jamie Oliver, Jamie teeb,
Pegasus, 2014, hind: 25,00 eurot
Joel Ostrat, Joel Ostrat ja superbandiidid. Päris kokaraamat: retsepte ja köögiseiklusi Lõuna-Eestist,
2015, hind: 21,00 eurot
Ragne Värk, Andra Kalda, Retseptisahtel käsitöökapis,
Varrak, 2013, hind: 15,00 eurot
Salme Masso, Laste kokaraamat,
Valgus, 1983, hind: 4,00 eurot
Salme Masso, Laste kokaraamat,
Valgus, 1985, hind: 3,50 eurot
Aaro Lode, Kristjan Lepp, Tai köök,
Ajakirjade Kirjastus, 2010, hind: 15,00 eurot
Koostaja: Pille Petersoo, Nami-Nami. Maailma maitsed,
Varrak, 2013, hind: 12,00 eurot
Gönül Paksoy, Türgi köök,
Ajakirjade Kirjastus, 2010, hind: 17,00 eurot
Retseptid: Angeelika Kang, Tordid,
Ajakirjade Kirjastus, 2003, hind: 4,00 eurot
Kokaraamatud all on 2361 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!