Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Maitsvad elamusedAutor(id): Toimetaja ja eessõna: Aita Nurga
Kujundaja: Siiri Timmermann
Kirjastus: Äripäev
Linn: Tallinn
Aasta: 2008
Originaalkeel:
ISBN: 9789949434268
Lehekülgi: 238
Sari: Äripäeva raamat
Seisukord: heas seisukorras raamat
Mõõdud: 155 × 250 mm
Suurus: tavaformaadis, kõvade kaantega
Sisu:
RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL. 134
Elamusi toovad hea toit ja jook meeldivas keskkonnas.
Erilistel päevadel tahaks nautida hõrgutisi ning väärt jooki, katta ise pidulaud või minna hoopis välja sööma − häid ideid ja retsepte maitsvate elamuste saamiseks pakub meie samanimeline raamat.
«Maitsvad elamused» sisaldab lisaks klassikalisele kokaraamatule − kaunitele piltidele ja järeletegemist väärt retseptidele − haaravaid lugusid kokakunstist ja selle juurde kuuluvast atmosfäärist. See on justkui erinevate maitsete ümbermaailmareis, kus tutvustatakse paljude maade peent ja vaheldusrikast köögikultuuri.
Raamatus on kolm osa, mis üksteist täiendavad:
Hõrgutised – Eesti köök, Pariisi kaste, kodune leivategu, sushi, India teravad maitsed, Toskaana köök, kulinaarne Island, toiduvalmistamine maooride kombel, Gotlandi maitsed, talleliha, gurmee kala ja kapsaga, lõherull, pliinid kalamarjaga, kaheksajalg, teod, linnuliha, singid, lambaliha, juustu välimääraja, ürdid ja maitseained, puuviljad, magustoidud jm.
Ahvatlevad joogid – šampanja, erinevate maade veinid, bool, konjak, viski, sake, ouzo, grappa, viin, kokteilid, glögi, õlu, tee.
Mõnus atmosfäär – portreelood Eesti tippkokkadest.
Sari: Äripäeva raamat
Hind:
10,00 EUROtsing autori järgi:
koostanud A. Ratassepp; toimetaja R. Lätte, ENSV 1985. a. üldlaulupeo laulud naiskoorile. III,
Eesti Raamat, 1984, hind: 3,00 eurot
E.E.L.K. Konsistoorium Kanadas. Vastutav toimetaja: Udo Petersoo, Eesti Kirik 1994/2. Eesti Evangeeliumi Luteriusu Kiriku häälekandja. 44. aastakäik,
E.E.L.K, 1994, hind: 2,00 eurot
koostanud A. Lüüs; toimetaja R. Lätte, Laule naiskoorile,
Eesti Raamat, 1976, hind: 4,00 eurot
Kim Aas; toimetaja Inga Kukk, Kodu ja kooli koostöö,
Tartu Linnavalitsuse haridusosakond, 2011, hind: 5,00 eurot
Don Delillo; toimetaja Triinu Tamm; saatesõna autor Liisi Rünkla, Kosmopolis,
Loomingu Raamatukogu, 2020, hind: 6,50 eurot
Heli Raidve, Mari Rask; toimetaja Aita Nurga, Töölepingu seadus praktikas. Esimene raamat, Töölepingu sõlmimine, töötajate vastutus, tähtajaline tööleping,
Äripäev, 2010, hind: 7,00 eurot
toimetajad: Ernst Raudsepp, J. Neggo-Võsalo, Vikerkaar 1925/1,
Tallinna Eesti Kirjastus-Ühisus, 1925, hind: 15,00 eurot
Tartu Ülikool; koostanud Asta Blumfeldt; vastutav toimetaja A. Laas, Eesti perekond ja perekonnaideaal,
Tartu Ülikool, 1990, hind: 8,00 eurot
Erle Stanley Gardner. Toimetaja Katre Talviste, Kolme targa ahvi juhtum,
Elmatar, 2008, hind: 6,00 eurot
Jaan Mettik; toimetaja Eda Post, Toataimede ellujäämise teejuht,
Ekspress Meedia, 2020, hind: 6,00 eurot
Tiina Paasik; toimetaja Eda Post, Köögiaedniku käsiraamat,
Ekspress Meedia, 2020, hind: 6,00 eurot
Rein Sikk; toimetaja Eda Post, 50 praktilist saunanippi + 3 erilist lisaks,
Ekspress Meedia, 2020, hind: 8,00 eurot
Teema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
M. Eesmaa, A. Küüsvek, S. Masso, Valik toiduretsepte,
Valgus, 1974, hind: 4,40 eurot
Helgi Oras, Koduveinid,
Katherine, 1991, hind: 5,00 eurot
Ida Savi, Saiad, pirukad, koogid,
Valgus, 1989, hind: 3,50 eurot
Linda Petti, Kartulitoite,
Valgus, 1989, hind: 2,00 eurot
Linda Petti, Kokaraamat poissmeestele,
1991, hind: 1,50 eurot
Anni Arro, Läbi lillede. Vanaemast inspireeritud retseptid,
EKSA, 2023, hind: 30,00 eurot
Oksana Putan, Vene köök. Suur pirukaraamat,
TEA, 2018, hind: 40,00 eurot
Maire Suitsu, Eks elati ju ennegi,
Hea Lugu, 2017, hind: 25,00 eurot
Küpsetised,
Valio Eesti AS, 1997, hind: 10,00 eurot
Gordon Ramsay, Gordon Ramsays Home Cooking: Everything You Need to Know to Make Fabulous Food,
Grand Central, 2012, hind: 14,00 eurot
Kokaraamatud all on 2349 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!