Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Kõik kokakunsti saladused. 1000 retsepti ja näpunäidetAutor(id): toimetanud Sylvie Girard ; tekstid: Stéphane Lagorce; toimetanud Kai Koks
Kujundaja: esikaas: Jacques Hennaux ja Irène de Moucheron
Kirjastus: Sinisukk
Linn: Tallinn
Aasta: 2007
Originaalkeel:
Tõlkija: Eele Roon
ISBN: 9789949143245
Lehekülgi: 720
Seisukord: heas korras raamat
Mõõdud: 230x230
Suurus: suures formaadis, kõvas köites
Sisu:
RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL. 225
– Teos sisaldab üle tuhande üksikasjalikult selgitatud ja illustreeritud retsepti ning töövõtte.
– Raamatust leiab pea kõiksugu vajalikke nippe, mis võimaldavad täielikult vallata toiduvalmistamise kunsti: praemunast terriinini, papiljotist grillroani, koogist sufleeni, unustamata seejuures kastmeid ja kreeme...
– Retsepte leidub klassikalistest kõige moodsamateni. Õpetatakse õigesti keetma pastat ja tegema aasiapärast vokirooga, valmistama rasvaküpsetisi ja keediseid, chili con carme´t ja kalasuppi – kõik saab võimalikuks.
– Iga toit on kaunilt illustreeritud ja seda saadavad soovitused jookide valikuks.
Originaali pealkiri Complete art of cooking A-Z. Eesti keeles
Märksõnad:
Sinisukk
toiduvalmistamine
kokaraamatud
käsiraamatud
Hind:
20,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Salme Masso, Laste kokaraamat,
Valgus, 1983, hind: 4,00 eurot
Urmas Jalakas, 76 magustoitu,
Forma Media, 2007, hind: 4,00 eurot
M. Eesmaa, A. Küüsvek, S. Masso, Valik toiduretsepte,
Valgus, 1974, hind: 4,40 eurot
Helgi Oras, Koduveinid,
Katherine, 1991, hind: 5,00 eurot
Ida Savi, Saiad, pirukad, koogid,
Valgus, 1989, hind: 3,50 eurot
Linda Petti, Kartulitoite,
Valgus, 1989, hind: 2,00 eurot
Linda Petti, Kokaraamat poissmeestele,
1991, hind: 1,50 eurot
Anni Arro, Läbi lillede. Vanaemast inspireeritud retseptid,
EKSA, 2023, hind: 30,00 eurot
Oksana Putan, Vene köök. Suur pirukaraamat,
TEA, 2018, hind: 40,00 eurot
Küpsetised,
Valio Eesti AS, 1997, hind: 10,00 eurot
Kokaraamatud all on 2349 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!