Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
GI kogu pereleAutor(id): Ulrika Davidsson
Kirjastus: Viola
Linn:
Aasta: 2008
Originaalkeel:
Tõlkija: Maie Vihuri
ISBN: 9789985643822
Lehekülgi: 160
Seisukord: normaalses korras raamat, kaaned üle kiletatud, raamatukogu ja sealt mahakandmise tempel sees, sisu olemas ja korras
Mõõdud: 200 × 248 mm
Suurus: suures formaadis ning kõvas köites raamat
Sisu:
Iga päevaga mõistame üha enam, et tervislikust toitumisest sõltub väga palju iga pereliikme elus. Mitmekülgne ja piisavas koguses toit hoiab meid reipana, tervena, heas toonuses ja aitab viirusi tulemuslikult tõrjuda. Põhjamaades on viimasel ajal palju pööratud tähelepanu toitumisviisile, mis järgib glükeemilist indeksit (GI-meetod). Sel puhul arvestatakse veresuhkru hoidmist stabiilsena, mis annab täiskõhutunde ja samas tagab organismile vajalikud komponendid parimaks toimimiseks.
Tunnustatud Rootsi autorilt on Maalehe Raamatu vahendusel ilmunud seni kaks GI meetodit tutvustavat kokaraamatut: «Parimad GI-retseptid» ja «GI linnas». Sama sarja kolmas raamat pakub hulgaliselt retsepte, mis sobiksid ka pere noorimatele liikmetele. Valitud road on kerged valmistada ja tervislikud, tagades kasvavale organismile kõik vajaliku. Need on isuäratava väljanägemisega ja lastepärased. Lapsi endidki saab kaasata söögitegemise rõõmudesse.
Sissejuhatuses tutvustab autor veelkord paljude toiduainete häid omadusi ning selgitab, kuidas neid parimal moel kokku sobitada. Retseptide hulgast leiab nii eelroogi kui sooje toite, ka magusat ja küpsetisi.
Nagu kõikides eelnevates kokaraamatutes, selgitab autor siingi, kuidas GI-meetod ka diabeediga hädasolijatele sobib.
Hind:
20,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Salme Masso, Laste kokaraamat,
Valgus, 1983, hind: 4,00 eurot
Salme Masso, Laste kokaraamat,
Valgus, 1985, hind: 3,50 eurot
Aaro Lode, Kristjan Lepp, Tai köök,
Ajakirjade Kirjastus, 2010, hind: 15,00 eurot
Koostaja: Pille Petersoo, Nami-Nami. Maailma maitsed,
Varrak, 2013, hind: 12,00 eurot
Gönül Paksoy, Türgi köök,
Ajakirjade Kirjastus, 2010, hind: 17,00 eurot
Retseptid: Angeelika Kang, Tordid,
Ajakirjade Kirjastus, 2003, hind: 4,00 eurot
Andra Kalda; toimetaja Tiina Lang, Aasta köögis. 2, Andra Kalda retseptid,
Marikiri Raamat, 2014, hind: 7,00 eurot
Jussi Talvi, Gastronoomia ajalugu,
Varrak, 2005, hind: 30,00 eurot
Aleksei Kulkov ja Konstantin Krasik, Tervise energia: astroloogi kokaraamat,
Paradiis, 2020, hind: 14,00 eurot
Carla Capalbo, Itaalia köök. Ehtsad itaalia road täis erutavaid maitseelamusi,
Varrak, 2006, hind: 15,00 eurot
Kokaraamatud all on 2361 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!