Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Küpsetame ise I-IIAutor(id): Laine Remmelgas
Kirjastus: Eesti Ühing ''Teadus''
Linn: Tallinn
Aasta: 1992
Originaalkeel:
Lehekülgi: 52
Seisukord: normaalses korras raamat
Mõõdud: 140x190 mm
Suurus: tavaformaadis, pehmete kaantega
Sisu:
RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL. 236
Paljudel perenaistel, eriti noortel ja algajatel, on põhjendamatu kartus küpsetamise ees, kuna see töö sageli ebaõnnestub. Tegelikult pole küpsetuskunsti õppimine sugugi raske, kui on vaid kannatlikkust ja huvi asja vastu. Harjutamine ja katsetamine teeb meistriks - see ütlus on paikapidav ka küpsetus oskuse omandamisel.
Materjalis on olulist tähelepanu pööratud juhistele ja näpunäidetele, mis tööd hõlbustavad, kui ka võimalikele küpsetamisel tehtavatele vigadele. Et nõuanded oleksid paremini märgatavad, on need ümbritsetud äärisega.
Üldosas on käsitletud taignate eriliike, et algajad-küpsetajad saaksid võrdleva ettekujutuse, mille järgi teha valikut. Olenevalt toodetes, on retseptides tehnoloogiakirjeldus detailsem. Suurema osa brošüürist moodustavad retseptid.
Teine trükk.
Hind:
5,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Anne Sheasby, Maitsvad lahjad toidud. Hõrgud retseptid tervislikuks toitumiseks,
Sinisukk, 2000, hind: 15,00 eurot
lood ja retseptid: Üllar Priks alias Myrakas, Sööme sõnu,
Postimees, 2016, hind: 22,00 eurot
Kerged magustoidud [50 retsepti!],
Ühinenud Ajakirjad, 2018, hind: 5,00 eurot
Koostaja Gerda Kroom, Moodsad ahjuküpsetised. Toidu valmistamine küpsetuskotis, fooliumis, küpsetuspaberis ja tinas,
Odamees, 2024, hind: 15,00 eurot
Koostanud Erik Enden, Pille Enden, Laste kokaraamat,
AS Ajakirjade Kirjastus, 2006, hind: 14,00 eurot
Maitsvad suupisted,
Odamees, 2015, hind: 10,00 eurot
Linda Petti, Roosõielised Linda Petti köögis,
Valgus, 1992, hind: 4,00 eurot
Linda Petti, Kartulitoite,
Valgus, 1989, hind: 2,00 eurot
Elle Reeder, Hoidistamine,
Valgus, 1993, hind: 5,00 eurot
Laine Remmelgas, Magustoidud (käsiraamat),
Valgus, 1985, hind: 2,00 eurot
Kokaraamatud all on 2323 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!