Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Vürtsid toidus. Vürtsid, maitsetaimed ja toitAutor(id): Sylvia Danielsson
Kujundaja: Sylvia Danielsson
Kirjastus: Sinisukk
Linn: Tallinn
Aasta: 2005
Originaalkeel: rootsi keel
Tõlkija: Kadri Papp
ISBN: 9985739442
Lehekülgi: 132
Seisukord: heas korras raamat
Mõõdud: 235 × 238 mm
Suurus: suur formaat, kõva köide
Sisu:
RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL 089
«Vürtsid toidus» on järg varem ilmunud raamatule «Marjad, puu- ja köögiviljad» – uus värske energia. Mõlemad raamatud on inspiratsiooniallikaks värsketest maitsetaimedes, puu- ja köögiviljadest tervislike, põnevate ja värviküllaste toitude valmistamisel.
Lisaks raamatute kirjutamisele tegeleb Sylvia ka sisustus- ja moefotode pildistamiseks vajalike interjööride kujundamisega.
Originaali pealkiri: Kryddan i maten
Märksõnad:
vürtsid
maitsetaimed
ravimtaimed
toiduvalmistamine
kokaraamatud
Hind:
13,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Laine Remmelgas, Küpsetame ise I,
Eesti Ühing ''Teadus'', 1990, hind: 3,00 eurot
Hilda Ottenson, Hoidised,
Eesti Riiklik Kirjastus, 1959, hind: 5,50 eurot
Koostanud: Silvi Kuuse-Kohu, Salatid. Toorsalatid. Kausisalatid. Kokteilsalatid,
Ata-Raamat, 1996, hind: 4,00 eurot
Vello Lään, Joogiraamat,
Koolibri, 1993, hind: 7,00 eurot
Colin Grodnik, Debbie Grodnik, 365 suppi. Erinev supp aasta igaks päevaks,
Odamees, 2005, hind: 7,00 eurot
Anne Sheasby, Maitsvad lahjad toidud. Hõrgud retseptid tervislikuks toitumiseks,
Sinisukk, 2000, hind: 15,00 eurot
lood ja retseptid: Üllar Priks alias Myrakas, Sööme sõnu,
Postimees, 2016, hind: 22,00 eurot
Kerged magustoidud [50 retsepti!],
Ühinenud Ajakirjad, 2018, hind: 5,00 eurot
Koostaja Gerda Kroom, Moodsad ahjuküpsetised. Toidu valmistamine küpsetuskotis, fooliumis, küpsetuspaberis ja tinas,
Odamees, 2024, hind: 15,00 eurot
Koostanud Erik Enden, Pille Enden, Laste kokaraamat,
AS Ajakirjade Kirjastus, 2006, hind: 14,00 eurot
Kokaraamatud all on 2323 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!