Teema: Joogid
Pealkiri:
Koduveini valmistamineAutor(id): Jaan Välimaa
Kujundaja: H. Keigo
Kirjastus: Valgus
Linn: Tallinn
Aasta: 1968
Originaalkeel:
Lehekülgi: 32
Seisukord: üsna määrdunud ja kulunud kaaned, lehed plekilised, selg katkine, muidu sisu olemas ja loetav
Mõõdud: 125x200 mm
Suurus: tavaformaadis, pehmete kaantega
Sisu:
RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL. 162
Veini olemus
Veinimahla koostisosad
Veinimahla tooraine
Veinimahla tooreine töötlemine
Vee ja suhkru lisamine
Veinipärmi kasutamine
Veini käärimine
Veini ümbervalamine
Veini villimine ja pastöriseerimine
Puuvilja- ja marjaveinide retseptid
Veiniäädikas
Veini haigused ja puudused
Märksõnad:
koduvein
veinivalmistamine
joogid
Hind:
3,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Mai Maser, Margus Tamm ja Angelica Udeküll, Hõbedaste aastate kokaraamat,
Ajakirjade Kirjastus, 2010, hind: 17,00 eurot
S. Masso, O. Relve, Supid ja ühepajatoidud,
Valgus, 1984, hind: 3,00 eurot
Koostanud: Silvi Kohu, Rootsi laud kodusel peol,
ATA-Raamat, 1999, hind: 5,00 eurot
Salme Masso, Rahvaste toite,
Valgus, 1975, hind: 6,00 eurot
Ernst Friedrich, Õlu. 50 retsepti spetsiaalselt selle raamatu jaoks,
Avita, 2001, hind: 9,00 eurot
Salme Masso, Seenetoidud,
Valgus, 1972, hind: 2,00 eurot
Salme Masso ja Olga Relve, Supid ja ühepajatoidud,
Valgus, 1981, hind: 4,00 eurot
Armin Klais ja Monika Klais, Kohupiimatoidud,
Valgus, 1968, hind: 2,00 eurot
Laine Remmelgas, Magustoidud (käsiraamat),
Valgus, 1985, hind: 2,00 eurot
Linda Petti, Kokaraamat poissmeestele,
1991, hind: 1,50 eurot
Kokaraamatud all on 2322 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!