Pjotr Grišin ja Nikolai Kovaljov, Toiduvalmistamise tehnoloogia, 1968 Valgus

RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL. 050 Raamat käsitleb toiduvalmistamise tehnoloogia põhiküsimusi. Nende hulgas antakse lühike ülevaade toiduainete muutustest kuumtöötlemise protsessides, toiduainete toiduks ettevalmistamist roarühmade kaupa. Samuti on siin peatükk dieettoitlustamisest koos dieetide iseloomustuste ja toitude valmistamise eri viisidega. Raamat sobib õpikuks vastava eriala õpetamisel koolides. Märksõnad: toiduvalmistamine toitlustamine

Raamatu autoriks on Pjotr Grišin ja Nikolai Kovaljov kasutatud raamatud pealkirjaga Toiduvalmistamise tehnoloogia on raamat kirjastuselt Valgus aastast 1968

mille on kirjutanud Pjotr Grišin ja Nikolai Kovaljov antud 1968 aasta raamat Toiduvalmistamise tehnoloogia on Pjotr Grišin ja Nikolai Kovaljov oluline teos, kasutatud raamatute hulgas. Siin saad osta uusi ja kasutatud raamatuid veebipoest vanaraamat.ee vaata ka uute ja vanade raamatute nimistut Pjotr Grišin ja Nikolai Kovaljov, Toiduvalmistamise tehnoloogia vanaraamat.ee raamatupood Pjotr Grišin ja Nikolai Kovaljov, Toiduvalmistamise tehnoloogia
vaata plaate reklaam
Raamatu otsing
raamatRaamat "Toiduvalmistamise tehnoloogia",
teema: Kokaraamatud

Toiduvalmistamise tehnoloogia
Pealkiri: Toiduvalmistamise tehnoloogia
Autor(id): Pjotr Grišin ja Nikolai Kovaljov
Illustraator: Fotod: B. Mäemets
Kujundaja: K. Vanaveski

Kirjastus: Valgus
Linn: Tallinn
Aasta: 1968
Originaalkeel: vene keel
Tõlkija: M. Klement, A. Vakk, E. Saari
ISBN:
Lehekülgi: 340


Seisukord: normaalses seisukorras raamat
Mõõdud: 150x220 mm
Suurus: tavaformaadis, kõvade kaantega


Sisu:
RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL. 050

Raamat käsitleb toiduvalmistamise tehnoloogia põhiküsimusi. Nende hulgas antakse lühike ülevaade toiduainete muutustest kuumtöötlemise protsessides, toiduainete toiduks ettevalmistamist roarühmade kaupa. Samuti on siin peatükk dieettoitlustamisest koos dieetide iseloomustuste ja toitude valmistamise eri viisidega. Raamat sobib õpikuks vastava eriala õpetamisel koolides.

Märksõnad:
toiduvalmistamine
toitlustamine

Hind: 8,00 EUR
Otsing autori järgi:

Dmitri Grišin, Jakov Koldunov, Õpilaste enesekasvatuse juhtimisest. Abiks klassijuhatajale ja kasvatajale, Valgus, 1981, hind: 4,00 eurot
Nikolai Ivanovitš Kovaljov, Pjotr Dmitrijevitš Grišin, Toiduvalmistamise tehnoloogia. Õpik tehnikumide tehnoloogilistele osakondadele, Eesti Riiklik Kirjastus, 1957, hind: 14,00 eurot
Teema Kokaraamatud alla viimati lisatud:

Darja Dontsova, Laisa perenaise kokaraamat, Ersen, 2008, hind: 15,00 eurot
Ida Savi, Saiad, pirukad, koogid, Valgus, 1979, hind: 3,50 eurot
tekst: Maire Suitsu ; toimetaja Lia Virkus ; retseptid: Harri Ilves, Lia Virkus, Eesti köök. Estonian cooking, Ajakirjade Kirjastus, 2003, hind: 16,00 eurot
Anita Danielson, Tervis marjadest ja puuviljadest, Sinisukk, 2001, hind: 8,00 eurot
Andrues Vana, Kuidas kokata, Andrues, 2005, hind: 8,00 eurot
Jüri Tuulik, Räim, pisike kena kala. Valitud lugusid ja toiduretsepte., Kadmirell, 2008, hind: 13,00 eurot
Arja Lindstedt, Parimad salatid, Sinisukk, 1997, hind: 8,00 eurot
Roberto Martini, Täistaimetoidud lihasööjatele. Üle 125 ülimaitsva retsepti, mis pakuvad rahuldust nii taimetoitlasele kui ka lihasööjale, Helios Kirjastus, 2013, hind: 17,00 eurot
Alex Barker, 150 suurepärast toitu munast, Sinisukk, 2011, hind: 10,00 eurot
Merike Jürjo, Kokaraamat. Cookbook. Kochbuch, Nornberg&Co, 2011, hind: 15,00 eurot
Toimetanud Anna-Maija Tanttu, Head isu! Parimad kodused retseptid, M. Vingissaar, 1999, hind: 11,00 eurot
Toimetanud: Anna-Maija Tanttu, Viivi Variksaar, Head isu! Suur küpsetamisraamat. Parimad kodused retseptid küpsetamiseks, Suur Eesti Raamatuklubi, 2001, hind: 13,00 eurot
Simon Majumdar, Minu maailma maitsed, Tänapäev, 2009, hind: 7,00 eurot
Koostanud: Merike Kask, Teeme ise. Liha. Kala. Marjad, puu- ja köögiviljad. Seened. Leib, sai. Piim, piimatooted. Joogid. Maitsetaimed, Estada, 2009, hind: 12,00 eurot
Laine Remmelgas, Küpsetame ise I, Eesti Ühing Teadus, hind: 2,50 eurot
Ulla Lehtonen, Taimetoidud, Maalehe raamat, 1995, hind: 4,50 eurot
Margit Kirsipuu, Esimesed ampsud. Pisikeste silmaterade lemmiktoidud, Hea Lugu, 2011, hind: 8,00 eurot
Carolyn Humphries, 1000 klassikalist retsepti taimetoitlastele, Ersen, 2002, hind: 14,00 eurot
Tõnis Siiguri ja Toomas Leedu kogutud ja loodud retseptid pani kirja Karl Martin Sinijärv, 50 hääd eesti retsepti, Kuldse Notsu Kõrts, 2001, hind: 13,00 eurot
Pille Enden ja Kadri Vilen, Metsa maitsed. 55 toitu väärtuslikest metsaandidest, Ajakirjade Kirjastus, 2009, hind: 15,00 eurot
Ida Savi, Saiad, pirukad, koogid, Valgus, 1989, hind: 4,50 eurot
Linda Petti, Juust, Valgus, 1978, hind: 2,50 eurot
Linda Petti, Juust, Valgus, 1984, hind: 3,00 eurot
E. Reeder, Toiduainete säilitamine kodus, Valgus, 1988, hind: 4,00 eurot
M. Eesmaa, A. Küüsvek, S. Masso, Valik toiduretsepte, Valgus, 1974, hind: 2,80 eurot


Teema Kokaraamatud all on 1415 raamatut, vaata täielikku loendit lähemalt selle lingi kaudu!

Vanaraamat  |   E-post   |   © vanaraamat, Biblio OÜ, 2008-2019 |   Biblio OÜ Lai valik uusi ja kasutatud raamatuid, noote ja vinüülplaate Tlf:(372) 734 1901