Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Toiduvalmistamise tehnoloogiaAutor(id): Pjotr Grišin ja Nikolai Kovaljov
Kujundaja: K. Vanaveski
Kirjastus: Valgus
Linn: Tallinn
Aasta: 1968
Originaalkeel: vene keel
Tõlkija: M. Klement, A. Vakk, E. Saari
Lehekülgi: 340
Seisukord: kulunud kaaned, tagakaas osaliselt köitest lahti, sisu olemas ja loetav (pildil paremas seisus eksemplar)
Mõõdud: 150x220 mm
Suurus: tavaformaadis, kõvade kaantega
Sisu:
RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL. 050
Raamat käsitleb toiduvalmistamise tehnoloogia põhiküsimusi. Nende hulgas antakse lühike ülevaade toiduainete muutustest kuumtöötlemise protsessides, toiduainete toiduks ettevalmistamist roarühmade kaupa. Samuti on siin peatükk dieettoitlustamisest koos dieetide iseloomustuste ja toitude valmistamise eri viisidega. Raamat sobib õpikuks vastava eriala õpetamisel koolides.
Märksõnad:
toiduvalmistamine
toitlustamine
Hind:
4,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Marje Sepp, Imesupp ehk kuidas saledaks saada,
Perioodika, 1995, hind: 3,00 eurot
Kaalujälgijad; koostaja Kaja Torm, Šokolaadihõrgutised,
Kaalujälgijad, 2005, hind: 10,00 eurot
Pille Enden, Marineeritud hoidised,
Hea Lugu, 2022, hind: 21,00 eurot
tekst: Mollie Thomson, Rosalba Gioffrè, Sara Vignozzi; toimetanud Marika Flaur, Pastakastmed,
Sinisukk, 2002, hind: 3,50 eurot
Rosalba Gioffrè, Mollie Thomson, Sara Vignozzi, Risotod,
Sinisukk, 2002, hind: 3,50 eurot
Salatid aastaringselt,
International Masters Publishers AB, hind: 4,00 eurot
Mary Jane Finsand, Täielik diabeetiku kokaraamat,
Egmont Estonia, 2002, hind: 8,00 eurot
koostajad: Julia Kornejeva, Irina Krivorukova; teksti autor: Julia Kornejeva; toimetaja: Pia Ehasalu, Peeter I kokaraamat,
Tallinna Linnamuuseum, 2022, hind: 16,00 eurot
Epp Mihkels, Kaupo Kindsigo, Ulukiroad,
Kaupo Kindsigo, 2022, hind: 16,00 eurot
Koostanud: Silvi Kuuse-Kohu, Salatid. Toorsalatid. Kausisalatid. Kokteilsalatid,
Ata-Raamat, 1996, hind: 4,00 eurot
Kokaraamatud all on 2325 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!