Pjotr Grišin ja Nikolai Kovaljov, Toiduvalmistamise tehnoloogia, 1968 Valgus

RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL. 050 Raamat käsitleb toiduvalmistamise tehnoloogia põhiküsimusi. Nende hulgas antakse lühike ülevaade toiduainete muutustest kuumtöötlemise protsessides, toiduainete toiduks ettevalmistamist roarühmade kaupa. Samuti on siin peatükk dieettoitlustamisest koos dieetide iseloomustuste ja toitude valmistamise eri viisidega. Raamat sobib õpikuks vastava eriala õpetamisel koolides. Märksõnad: toiduvalmistamine toitlustamine

Raamatu autoriks on Pjotr Grišin ja Nikolai Kovaljov kasutatud raamatud pealkirjaga Toiduvalmistamise tehnoloogia on raamat kirjastuselt Valgus aastast 1968

mille on kirjutanud Pjotr Grišin ja Nikolai Kovaljov antud 1968 aasta raamat Toiduvalmistamise tehnoloogia on Pjotr Grišin ja Nikolai Kovaljov oluline teos, kasutatud raamatute hulgas. Siin saad osta uusi ja kasutatud raamatuid veebipoest vanaraamat.ee vaata ka uute ja vanade raamatute nimistut Pjotr Grišin ja Nikolai Kovaljov, Toiduvalmistamise tehnoloogia vanaraamat.ee raamatupood Pjotr Grišin ja Nikolai Kovaljov, Toiduvalmistamise tehnoloogia
vaata plaate reklaam
Raamatu otsing
raamatRaamat "Toiduvalmistamise tehnoloogia",
teema: Kokaraamatud

Toiduvalmistamise tehnoloogia
Pealkiri: Toiduvalmistamise tehnoloogia
Autor(id): Pjotr Grišin ja Nikolai Kovaljov
Illustraator: Fotod: B. Mäemets
Kujundaja: K. Vanaveski

Kirjastus: Valgus
Linn: Tallinn
Aasta: 1968
Originaalkeel: vene keel
Tõlkija: M. Klement, A. Vakk, E. Saari
ISBN:
Lehekülgi: 340


Seisukord: normaalses seisukorras raamat
Mõõdud: 150x220 mm
Suurus: tavaformaadis, kõvade kaantega


Sisu:
RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL. 050

Raamat käsitleb toiduvalmistamise tehnoloogia põhiküsimusi. Nende hulgas antakse lühike ülevaade toiduainete muutustest kuumtöötlemise protsessides, toiduainete toiduks ettevalmistamist roarühmade kaupa. Samuti on siin peatükk dieettoitlustamisest koos dieetide iseloomustuste ja toitude valmistamise eri viisidega. Raamat sobib õpikuks vastava eriala õpetamisel koolides.

Märksõnad:
toiduvalmistamine
toitlustamine

Hind: 8,00 EUR
Otsing autori järgi:

Dmitri Grišin, Jakov Koldunov, Õpilaste enesekasvatuse juhtimisest. Abiks klassijuhatajale ja kasvatajale, Valgus, 1981, hind: 4,00 eurot
Nikolai Ivanovitš Kovaljov, Pjotr Dmitrijevitš Grišin, Toiduvalmistamise tehnoloogia. Õpik tehnikumide tehnoloogilistele osakondadele, Eesti Riiklik Kirjastus, 1957, hind: 13,50 eurot
Teema Kokaraamatud alla viimati lisatud:

Koostanud: Merike Kask, Teeme ise. Liha. Kala. Marjad, puu- ja köögiviljad. Seened. Leib, sai. Piim, piimatooted. Joogid. Maitsetaimed, Estada, 2009, hind: 12,00 eurot
Maire Suitsu, Raili Mikk, Sõbraks sojaga, Ajakirjade Kirjastus, 2008, hind: 8,00 eurot
S. Kuuse (koostaja), Pirukad, AS ATA, 1995, hind: 2,50 eurot
Salme Masso, Laste kokaraamat, Valgus, 1983, hind: 4,00 eurot
Salme Masso, Laste kokaraamat, Valgus, 1985, hind: 3,50 eurot
Koostanud Siiri Lelumees ja Liisa Pakosta, Koka-aabits. Eesti toit + DVD, Suur Eesti Raamatuklubi, 2006, hind: 6,00 eurot
Toimetanud: Salme Masso, Raamat maitsvast ja tervislikust toidust, Eesti Riiklik Kirjastus, 1955, hind: 10,00 eurot
Maire Suitsu (peatoimetaja), Head isu! Bon appetit! september 1995, AS Capella, 1995, hind: 2,00 eurot
Laine Remmelgas, Magustoidud (käsiraamat), Valgus, 1985, hind: 2,50 eurot
Lia Virkus, Pille Enden, Rabarberitoidud salatitest magusani, Ajakirjade Kirjastus, 2013, hind: 6,00 eurot
Koostanud Anne Piirsalu ja Eve Stenmann, Kokaraamat. Kodutoidud, Kaalujälgijad, hind: 4,50 eurot
Claes Karlsson, Magustoidud puuviljade ja marjadega, Varrak, 2006, hind: 10,00 eurot
retseptid: Christopher Styler, tekst: Scott S. Tobis; põhineb seriaalil, mille on loonud Marc Cherry, Meeleheitel koduperenaiste kokaraamat. Mahlased road ja vürtsikad ampsud, Eesti Ajalehed, 2009, hind: 10,00 eurot
Kaalujälgijad, Pastatoidud. Üle 60 maitsva pastaretsepti, Kaalujälgijad, 2004, hind: 7,00 eurot
80 taljesõbralikku retsepti, 2008, hind: 7,00 eurot
Kaalujälgijad; koostaja Kaja Torm, Šokolaadihõrgutised, Kaalujälgijad, 2005, hind: 7,00 eurot
Tiina Lebane, Marika Puhm, Söö end saledaks! 30 kerget rooga salenejale, Ajakirjade Kirjastus, 2014, hind: 7,00 eurot
toiduasjatundja Kaja Torm ; toitude valmistajad Kaie Mei ja Ingrid Tullus, Figuurisõbralikud küpsetised, Figuurisõbrad, 2009, hind: 7,00 eurot
Maitsvate kartulitoitude retseptidega! Kiiresti ja maitsvalt, Kaalujälgijad, 2002, hind: 4,00 eurot
August Alop, Martti Koppel, Geniaalsed grillroad, AS Erahariduskeskus, Mainori Kirjastus, 2001, hind: 5,00 eurot
August Alop ja Martti Koppel, Asjalikud aedviljad, Erahariduskeskus, 2001, hind: 5,00 eurot
August Alop, Martti Koppel, Delikaatsed desserdid, Mainori Kirjastus, Erahariduskeskus, 2000, hind: 5,00 eurot
Silvi Kohu, Mida teha seentega, Ata-Raamat, 2011, hind: 10,00 eurot
Ida Savi, Saiad, pirukad, koogid, Valgus, 1989, hind: 3,00 eurot
Angeelika Kang, Lia Virkus, Šokolaad. Lihtsatest küpsistest hõrkude kookideni, Ajakirjade Kirjastus, 2010, hind: 15,00 eurot


Teema Kokaraamatud all on 1741 raamatut, vaata täielikku loendit lähemalt selle lingi kaudu!

Vanaraamat  |   E-post   |   © vanaraamat, Biblio OÜ, 2008-2020 |   Biblio OÜ Lai valik uusi ja kasutatud raamatuid, noote ja vinüülplaate Tlf:(372) 734 1901