Toiduvalmistamise tehnoloogia, Valgus 1968 Klõpsa siia , et näha täielikku loendit! Toiduvalmistamise tehnoloogia, Valgus 1968 | vanaraamat. ee
Alates 11. märtsist saab poodi tellitud pakke kätte endiselt tööajal E-R 10-18.00 ja L 10-16.00. Kaupluse ukse tagant helista tel. 734 1901. Pakiga posti teel saatmine toimib tavapäraselt.
Ostukorv

Ostukorv on tühi

Teema: Kokaraamatud
Pealkiri: Toiduvalmistamise tehnoloogia
Autor(id): Pjotr Grišin ja Nikolai Kovaljov
Kujundaja: K. Vanaveski


Kirjastus: Valgus
Linn: Tallinn
Aasta: 1968
Originaalkeel: vene keel
Tõlkija: M. Klement, A. Vakk, E. Saari
Lehekülgi: 340

Seisukord: normaalses seisukorras raamat

Mõõdud: 150x220 mm
Suurus: tavaformaadis, kõvade kaantega

Sisu:
RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL. 050

Raamat käsitleb toiduvalmistamise tehnoloogia põhiküsimusi. Nende hulgas antakse lühike ülevaade toiduainete muutustest kuumtöötlemise protsessides, toiduainete toiduks ettevalmistamist roarühmade kaupa. Samuti on siin peatükk dieettoitlustamisest koos dieetide iseloomustuste ja toitude valmistamise eri viisidega. Raamat sobib õpikuks vastava eriala õpetamisel koolides.

Märksõnad:
toiduvalmistamine
toitlustamine

Hind: 8,00 EUR
Teema Kokaraamatud alla viimati lisatud:

Merilin Taimre, Mu süda kuulub kolmele – toidule, loomadele ja minule,
Paljas Porgand OÜ, 2018, hind: 15,00 eurot

Laine Remmelgas, Hakkliharaamat,
Latrolle, 1998, hind: 4,00 eurot

Toimetanud: Margit Sild, Väike klassikaliste kokteilide raamat,
Sinisukk, 2002, hind: 7,00 eurot

Toimetanud: Margit Sild, Väike rummikokteilide raamat,
Sinisukk, 2000, hind: 5,00 eurot

Maimu Eesmaa, Aliide Küüsvek, Salme Masso, Valik toiduretsepte,
Valgus, 1980, hind: 5,00 eurot

retseptid: Tiina Lebane, Kristiina Lehola; toimetanud Kadri Suurmäe, Täiuslik pirn. Salatid, pirukad, magustoidud, koogid, hoidised,
Ajakirjade kirjastus, 2015, hind: 9,00 eurot

Jane Komussar, Beebitoitude kokaraamat,
Ajakirjade Kirjastus, 2009, hind: 15,00 eurot

Tamás Kótai, Antal Vida, 365 KALA,
Grenader, 2012, hind: 19,00 eurot

Anne Kangur (koostaja), Portugali köök,
Odamees, 2004, hind: 7,00 eurot

Olga Kesk, Toit on tervis 3. Kala- ja munatoidud,
Loodus, 1938, hind: 7,00 eurot



Kokaraamatud all on 2035 raamatut. Klõpsa siia, et näha täielikku loendit!
Toiduvalmistamise tehnoloogia, Valgus 1968 | vanaraamat.ee
Toiduvalmistamise tehnoloogia, Valgus 1968 | vanaraamat.ee
Toiduvalmistamise tehnoloogia, Valgus 1968 | vanaraamat.ee
Toiduvalmistamise tehnoloogia, Valgus 1968 | vanaraamat.ee
Toiduvalmistamise tehnoloogia, Valgus 1968 | vanaraamat.ee

Kasutatud raamatud
Alates 1999. aastast järjest täienenud raamatukataloog sisaldab täna üht Eesti kõige hoolikamalt valitud, sisukaimat kollektsiooni, mis pakub raamatusõpradele ehedaimat lugemisrõõmu.

Üle 35 000 väljaande
Kui tüüpilises raamatupoes on tavapäraselt müügil umbes 3000 raamatut, siis Vanaraamat pakub lugejaile suuremat valikut, sest müüme kasutatud raamatuid erinevatest kümnenditest.

Üheskoos lugejatega
Kataloogi täiendamisel oleme eelkõige lähtunud  huvipakkuvatest väljaannetest. Võimalik on raamatuid osta veebilehe kaudu ja plaan on pakkuda edaspidi veelgi lisaks võõrkeelset kirjandust.

Kontaktandmed
Biblio OÜ, reg.nr. 10598332,
Raamatupood: Riia 5, Tartu, 51010 Eesti
Veebikataloog: www.vanaraamat.ee
Kontakttelefon (+372) 7 341 901
E-mail: 


www.vanaraamat.ee © 2020 Biblio OÜ » Kasutatud raamatud