Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Toortaimtoitlaste toitude valmistamisõpetusAutor(id): Alfred Elmar Lepp
Kirjastus: Ilutrükk
Linn: Tartu
Aasta: 1992
Originaalkeel:
Lehekülgi: 92
Seisukord: kaaned kohati kulunud ja väikse kritseldusega, sisu korras
Mõõdud: 142 × 195 mm
Suurus: tavaformaadis, pehmete kaantega
Sisu:
#T065# RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL. 237
Alfred Lepp (1900-1984) rõhutas oma raamatus toortaimetoitluse võimalikkust põhjamaal ja vajadust toortoidu komponente niimoodi segada, et need vastikustunde asemel naudingut pakuksid. Tartu ülikoolis pastoriks õppinud, hiljem Võrumaale kodukülla Mõnistesse naasnud A. Lepp sõi põhimõttelise taimetoitlasena ainult keetmata toitu: võrseid, jahukörte, idandeid, pähkleid, puuvilju jm.
Faksiimiletrükk 1935a väljaandest.
Variantpealkiri: Toor-taimtoitlaste toitude valmistamisõpetus
Märksõnad:
taimetoidud
toortoidud
toiduretseptid
kokaraamatud
toitumine
Hind:
6,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Retseptid: Angeelika Kang, Tordid,
Ajakirjade Kirjastus, 2003, hind: 4,00 eurot
Andra Kalda; toimetaja Tiina Lang, Aasta köögis. 2, Andra Kalda retseptid,
Marikiri Raamat, 2014, hind: 7,00 eurot
Jussi Talvi, Gastronoomia ajalugu,
Varrak, 2005, hind: 30,00 eurot
Aleksei Kulkov ja Konstantin Krasik, Tervise energia: astroloogi kokaraamat,
Paradiis, 2020, hind: 14,00 eurot
Carla Capalbo, Itaalia köök. Ehtsad itaalia road täis erutavaid maitseelamusi,
Varrak, 2006, hind: 15,00 eurot
Hele-Mai Alamaa, Toidud, mida lapsed tõesti armastavad,
Ajakirjade Kirjastus, 2010, hind: 16,00 eurot
Maitsvad kingitused aiast ja metsast. Ise tehtud, hästi tehtud,
Ilo, 2012, hind: 4,00 eurot
Sonia Allison, 1000 klassikalist mikrolaineahju rooga,
Ersen, 2002, hind: 9,00 eurot
Salme Masso, Laste kokaraamat,
Valgus, 1983, hind: 4,00 eurot
Marineerimine. Hapendamine. Soolamine,
Ilo, 2012, hind: 6,00 eurot
Kokaraamatud all on 2360 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!