Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Soolavabad toidudAutor(id): David C. Anderson ja Thomas D. Anderson
Kirjastus: Ersen
Linn: Tallinn
Aasta: 2012
Originaalkeel:
ISBN: 9789949251568
Lehekülgi: 312
Seisukord: normaalses seisukorras raamat
Mõõdud: 150x215 mm
Suurus: tavaformaadis, pehmete kaantega
Sisu:
* Vähendage või vältige soola, ohverdamata toidu maitset!
* Üle 250 südamesõbraliku soolavaese retsepti!
* Hoidke kontrolli all kõrge vererõhk, võitke südamepuudulikkus, vähendage vedelikupeetust ning parandage üldist tervislikku seisundit.
Nagu kõik madala naatriumisisaldusega dieedil olijad teavad, on maitseküllaste toitude valmistamine ilma soolata üsna keeruline. Lisaks enam kui 200 maitsva soolavaba toidu retsepti avaldamisele – lisaks nõuannetele soolavabaks ostlemiseks, milligrammide arvestamiseks ja soolavabaks toiduvalmistamiseks hädavajalike elementide soovitamisele – aitab see koka- ja terviseraamatu kombinatsioon juhtida lugejat tervislikuma ja aktiivsema elustiili juurde toidusedelit radikaalselt muutmata.
Hommikusöökide, eelroogade, pearoogade ja magustoitude hulgas õpite valmistama selliseid suurepäraseid toite, nagu kaneeli-rosinasai, lõhe basiilikuvõi kastmes, valges veinis hautatud kana, vasikalihaeskalopp, parimad šokolaadiküpsised, külm kurgisupp, palju muud!
Tänu sellele raamatule võite nautida toitu, palumata naabril teile „soola ulatada“.
Hind:
20,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Õile Aavik, Kalkulatsiooniõpetus. Toitlustamine,
Ilo, 2007, hind: 8,00 eurot
E. Arunurm, M. Jaanimägi, A. Järvamägi, E. Kangur, Salme Masso, O. Relve, L. Remmelgas, A. Saa ja A. Tõnsing, Kokaraamat,
Valgus, 1984, hind: 9,50 eurot
Fredrik Eriksson, Räim & heeringas,
Sinisukk, 2013, hind: 19,00 eurot
Sirje Rekkor, Eewe Kärblane, Inge Laur, Irina Bogdanova, Lulli Taaver, Maire Merits, Marje Mäekalle, Tiina Parm, Tiiu Toompuu, Õile Aavik, Ülle Kruuda, Anne Kersna, Dina Aarma, Kulinaaria,
Argo, 2009, hind: 18,00 eurot
Linda Petti, Juust,
Valgus, 1978, hind: 1,00 eurot
Liselotte Forslin, Jan Gradvall, Texmex,
Sinisukk, 2003, hind: 8,00 eurot
Jaan Välimaa, Kalatoidud,
Eesti Riiklik Kirjastus, 1964, hind: 3,50 eurot
retseptide autorid: Õile Aavik, Terje Jürgens, Heli Kruusamägi, Marina Madisson, Elle Möller, Rosa Paimets, Ingrid Ploom, Elle Pool-Juhkanson, Liia Saatre, Taisi Talviste, Sergei Tšekmarjov, Kadi Viks, Viiu Viks, Eesti jõuluküpsetised ja -joogid. Eesti retseptid,
TEA Kirjastus, 2013, hind: 8,00 eurot
Koostanud Siiri Kirikal, Eesti gourmet kokaraamat. Estonian Gourmet Cookbook,
Eesti Ekspressi Kirjastus, 2006, hind: 20,00 eurot
Marina Neri, Hõrgud ja ahvatlevad koogid. 140 magusat retsepti,
Koolibri, 2013, hind: 18,00 eurot
Kokaraamatud all on 2322 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!