Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Kiired toidudAutor(id):
Kirjastus: Varrak
Linn: Tallinn
Aasta: 2004
Originaalkeel: inglise keel
Tõlkija: Lii Tõnismann
ISBN: 9985309677
Lehekülgi: 400
Sari: Kaasaegne köök
Seisukord: normaalses korras kasutatud raamat
Suurus: tavaformaadis, kõvade kaantega
Sisu:
Raamat sarjast Kaasaegne köök
Teil on rutt? Võtke endale veidi aega ja uurige, kui kiirelt valmiv ja maitsev toit peitub sellesama raamatu kaante vahel. Iga retsept teenib eesmärki võimaldada kodukokal peale rasket tööpäeva hinge tõmmata, niisiis peetakse silmas minimaalset ettevalmistusaega ja ülimalt hõrgutavat tulemust. Mõned road võib jätta hauduma või küpsema, teised valmivad lausa silmapilguga.
Raamat sisaldab erinevaid roogasid mida saab valmistada kastrulis, pannil, wok-pannil, grillil ja praeahjus ning ka kiiresti ja hõlpsalt valmistatavaid magustoite.
Hind:
17,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Retseptid: Angeelika Kang, Tordid,
Ajakirjade Kirjastus, 2003, hind: 4,00 eurot
Andra Kalda; toimetaja Tiina Lang, Aasta köögis. 2, Andra Kalda retseptid,
Marikiri Raamat, 2014, hind: 7,00 eurot
Jussi Talvi, Gastronoomia ajalugu,
Varrak, 2005, hind: 30,00 eurot
Aleksei Kulkov ja Konstantin Krasik, Tervise energia: astroloogi kokaraamat,
Paradiis, 2020, hind: 14,00 eurot
Carla Capalbo, Itaalia köök. Ehtsad itaalia road täis erutavaid maitseelamusi,
Varrak, 2006, hind: 15,00 eurot
Hele-Mai Alamaa, Toidud, mida lapsed tõesti armastavad,
Ajakirjade Kirjastus, 2010, hind: 16,00 eurot
Maitsvad kingitused aiast ja metsast. Ise tehtud, hästi tehtud,
Ilo, 2012, hind: 4,00 eurot
Sonia Allison, 1000 klassikalist mikrolaineahju rooga,
Ersen, 2002, hind: 9,00 eurot
Marineerimine. Hapendamine. Soolamine,
Ilo, 2012, hind: 6,00 eurot
Anni Arro, Itaalias, Pelgulinnas ja Sepamaal...,
Menu, 2010, hind: 26,00 eurot
Kokaraamatud all on 2360 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!