Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Maitsvad vene roadAutor(id): Koostanud Aleksandr Muraškin; toimetanud Ruth Laane ja Sirje Laidre
Kujundaja: Kersti Tormis
Kirjastus: Valgus
Linn: Tallinn
Aasta: 2008
Originaalkeel: vene keel
Tõlkija: Jaak Kaljumäe
ISBN: 9789985682319
Lehekülgi: 143
Seisukord: heas korras
Mõõdud: 216 × 226 mm
Suurus: tavaformaadist veidi suuremas formaadis, kõvade kaantega
Sisu:
Seda kokaraamatut lugedes saab selgeks, et vene köök ei tähenda üksnes pelmeene, seljankat ega pliine punase kalamarjaga.
Vene köögis näib kehtivat põhimõte: ega küll küllale liiga tee. Küllap seetõttu paneb juba üksnes nende retseptide lugemine suu vett jooksma. Aga retsepte on ligi 200, lisaks põgus pilguheit iga roaliigi ajaloole.
Raamatu koostaja Aleksandr Muraškin on viimased viis aastat kujundanud peakokana restorani Troika palet ning tunneb vene kööki läbi ja lõhki.
Märksõnad
rahvustoidud
Venemaa
kokaraamatud
Hind: -

Hetkel on otsas*
*Jäta enda
märge ootenimekirja, siis saame sulle eelisjärjekorras saata teavituse kui raamat on jälle saadaval.
Soovin teavitust raamatu saabumisel:
Maitsvad vene road, Koostanud Aleksandr Muraškin; toimetanud Ruth Laane ja Sirje Laidre, Valgus 2008Palun kontrolli üle punasega märgitud väljad
Vaikimisi me ei teavita raamatukogudest mahakantud, templitega ega keskmisest kulunumas seisukorras eksemplaridest. Kui siiski soovid nende kohta teavitust, siis lisa vastavatele ridadele linnukesed.
Ootenimekirja kandmine on ainult teavituse jaoks, kui raamat saabub poodi. Vormi täitmine ei pane sulle ostukohustust, sest osad väljaanded on haruldasemad kui teised, siis pole meil võimalik kuidagi ennustada täpset aega, millal raamat võib taas müügile tulla.
Teema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Retseptid: Angeelika Kang, Tordid,
Ajakirjade Kirjastus, 2003, hind: 4,00 eurot
Andra Kalda; toimetaja Tiina Lang, Aasta köögis. 2, Andra Kalda retseptid,
Marikiri Raamat, 2014, hind: 7,00 eurot
Jussi Talvi, Gastronoomia ajalugu,
Varrak, 2005, hind: 30,00 eurot
Aleksei Kulkov ja Konstantin Krasik, Tervise energia: astroloogi kokaraamat,
Paradiis, 2020, hind: 14,00 eurot
Carla Capalbo, Itaalia köök. Ehtsad itaalia road täis erutavaid maitseelamusi,
Varrak, 2006, hind: 15,00 eurot
Hele-Mai Alamaa, Toidud, mida lapsed tõesti armastavad,
Ajakirjade Kirjastus, 2010, hind: 16,00 eurot
Maitsvad kingitused aiast ja metsast. Ise tehtud, hästi tehtud,
Ilo, 2012, hind: 4,00 eurot
Sonia Allison, 1000 klassikalist mikrolaineahju rooga,
Ersen, 2002, hind: 9,00 eurot
Salme Masso, Laste kokaraamat,
Valgus, 1983, hind: 4,00 eurot
Marineerimine. Hapendamine. Soolamine,
Ilo, 2012, hind: 6,00 eurot
Kokaraamatud all on 2360 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!