Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Lihtsad liharoadAutor(id):
Kujundaja: Kaia Loigom
Kirjastus: Ühinenud Ajakirjad
Linn:
Aasta: 2019
Originaalkeel:
ISBN: 9789949631483
Lehekülgi: 56
Sari: Kodu & Aed
Seisukord: normaalses korras raamat
Suurus: piklikus tavaformaadis, pehmete kaantega
Sisu:
RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL. 288
Kogu austuse juures köögiviljade ja roheliste salatite vastu, ei maksa siiski unustada ka liha. Liha on hea valgu ja vitamiinide allikas. Kui jõulude ajal lubame endale traditsioonilist kamara ja pekikihiga seapraadi, siis argipäevane valik võiks olla lahjem linnu-, lamba-, sea- või loomaliha.Katsuge leida sugulane, tuttav või tuttava tuttav, kes on jahimees. Ulukiliha on parim kodumaine liha üldse. Liha ei peagi sööma palju ja kõige parem on ta koos köögiviljadega. Proovige selle raamatu retsepte, kus liha on hautatud koos köögiviljade ja maitseainetaga, pikalt ja armastusega. Tulemus on täiesti imeline!
Märksõnad:
kokandus
Sari: Kodu & Aed
Hind:
6,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Retseptid: Angeelika Kang, Tordid,
Ajakirjade Kirjastus, 2003, hind: 4,00 eurot
Andra Kalda; toimetaja Tiina Lang, Aasta köögis. 2, Andra Kalda retseptid,
Marikiri Raamat, 2014, hind: 7,00 eurot
Jussi Talvi, Gastronoomia ajalugu,
Varrak, 2005, hind: 30,00 eurot
Aleksei Kulkov ja Konstantin Krasik, Tervise energia: astroloogi kokaraamat,
Paradiis, 2020, hind: 14,00 eurot
Carla Capalbo, Itaalia köök. Ehtsad itaalia road täis erutavaid maitseelamusi,
Varrak, 2006, hind: 15,00 eurot
Hele-Mai Alamaa, Toidud, mida lapsed tõesti armastavad,
Ajakirjade Kirjastus, 2010, hind: 16,00 eurot
Maitsvad kingitused aiast ja metsast. Ise tehtud, hästi tehtud,
Ilo, 2012, hind: 4,00 eurot
Sonia Allison, 1000 klassikalist mikrolaineahju rooga,
Ersen, 2002, hind: 9,00 eurot
Marineerimine. Hapendamine. Soolamine,
Ilo, 2012, hind: 6,00 eurot
Anni Arro, Itaalias, Pelgulinnas ja Sepamaal...,
Menu, 2010, hind: 26,00 eurot
Kokaraamatud all on 2360 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!